Koti Uutisia Raskaana oleva nainen pahoinpideltiin Kistassa

Raskaana oleva nainen pahoinpideltiin Kistassa

1

Lastenvaunuja työntänyt raskaana oleva nainen pahoinpideltiin ja ryöstettiin juhannusaattona Tukholman Kistassa. Kolmea tekijää on kuvailtu ulkomaalaistaustaisiksi.

Raskaana oleva nainen käveli lastenvaunujensa kanssa noin kello 20:n aikaan perjantaina Kistassa, kun hänet pahoinpideltiin ja ryöstettiin. Kolme miestä vei naiselta lompakon, ja naista potkaistiin vatsaan siitä huolimatta, että tämä odotti lasta. Tekijät myös kaatoivat naisen lastenvaunut, joissa oli lapsi sisällä.

Vatsan alueelle potkun saanut nainen tutkittiin sairaalassa, eikä syntymättömän lapsen havaittu vahingoittuneen ryöstön yhteydessä. Myös vaunuissa olleen lapsen kerrotaan selvinneen ilman vammoja.

Nainen kertoo olevansa tapahtumasta peloissaan, eikä uskalla poistua asunnostaan. Hän on kuitenkin antanut tuntomerkit tekijöistä, joita hän arvioi 17–20-vuotiaiksi.

“Päätekijä on lyhyt, noin 160–165 cm pitkä mies. Naisen mukaan hän on iholtaan hyvin tumma, muttei kuitenkaan todennäköisesti afrikkalaista alkuperää. Kaksi muuta miestä näyttivät naisen mukaan afrikkalaistaustaisilta”, kertoo poliisin Patrik Sanders Expressen-lehdelle.

Nainen kertoi lyhyen miehen olleen ryöstössä aktiivinen, kun taas hänen kumppaninsa olivat teossa passiivisia osapuolia.

Rikoksen tapahtumapaikka Kista on monikulttuurinen kaupunginosa läntisessä Tukholmassa. Jo vuonna 2008 jopa 60 prosenttia alueen asukkaista oli maahanmuuttajataustaisia.

 
Lähteet: Nordfront, Dagens Nyheter, Expressen

1 KOMMENTTI

  1. Joskus kuullut sanonnan “Even evil has standards”.

    Tämä uutinen saa varmaankin useamman paatuneenkin länsimaisen väkivaltarikollisen näkemään punaista. Pahallakin on jotkut arvot.

Comments are closed.