Koti Uutisia “Rasisminvastustaja” syyttää aatetoveriaan syylliseksi rasismiin tämän valkoisuuden vuoksi

“Rasisminvastustaja” syyttää aatetoveriaan syylliseksi rasismiin tämän valkoisuuden vuoksi

6

YouTubessa julkaistiin sunnuntaina USA:ssa “rasisminvastaisessa” mielenosoituksessa kuvattu video, jolla sekarotuinen nainen läksyttää valkoista aatetoveriaan siitä, miten “natsien” kanssa tulisi käyttäytyä. Naisen mukaan huivilla naamioituneen miehen tulisi ainoastaan lyödä niitä, joiden maailmankatsomus ei tätä miellytä. Nainen toistaa ohjeensa moneen otteeseen.

Kun mies yrittää selittää, että hän on taistellut jo kuukausitolkulla “rasismia” vastaan ja lähtee pois, huutaa nainen perään: “Olet silti valkoinen, olet silti vastuussa, tämä on sinun vikasi. Olet luonnostaan rasisti, se on sinun veressäsi ja DNA:ssasi.”

Videota kommentoineet ovatkin tuoneet esille naisen tuplastandardeissa elämisen. “Rasismi on DNA:ssasi – tämä on OK. Afrikkalaisilla on DNA:nsa vuoksi pienempi älykkyysosamäärä – tämä on rasismia”, kommentoi eräs. “Väitä vastustavasi rasismia, demonisoi valkoisia heidän rotunsa perusteella”, toteaa toinen kommentoija.

Erään kommentoijan mukaan videolla todistetaan hetkeä, kun valkoinen mies tajuaa olevansa rodullisella tulilinjalla seuraavana heti sen jälkeen kun kaikki “natsit” on hoidettu pois päiväjärjestyksestä.

6 KOMMENTIT

 1. Hoh hoijaa, ei ole meidän valkoisten vika jos nuo eivät ole pärjänneet elämässään. Siihen kun voi ihan itse vaikuttaa yhdellä asialla: Koulutuksella. Jos ei osaa tai ymmärrä, niin mahdollisuuksiakin on vähemmän.

  White Lives Matter.

  • Olisi hyvä jos näin olisi, mutta oikeasti “me” valkoiset nimenomaisesti olemme aiheuttaneet tilanteen ottamalla vähä-älyisiä hyysättäväksi ja kohtelemalla heitä epäreilusti suosien.

   Jokainen ihminen tarvitsee itsekunnioitusta, myös vähä-älyinen. Paapomisen kohteen, varsinkin vähä-älyisen, on vaikea lähteä kunnioitusta omin avuin ansaitsemaan.

   Älykkäämpien olisi hyvä rajata vähä-älyisempien oikeuksia ja mahdollisuuksia heidän kykyjensä mukaisesti ja asettaa heille velvollisuuksia joilla he voivat ansaita kunnioitusta. Tämä toisi mahdollisuudet luonnolliseen kunniakkaaseen elämään myös heille.

   Tasa-arvo olettama on juuri omiaan lietsomaan eripuraa ja röyhkeää ylimielisyyttä juuri vähä-älyisten ihmisten keskuudessa.

 2. Kognitiivinen vajaavaisuus aiheuttaa juuri tämänkaltaista älyllistä laiskuutta, kyvyttömyyttä oma-aloitteiseen pohdintaan, ja äärimmäistä mustavalkoisuutta. Minä olen musta. Olen siis rasismin uhri, vaikka en koe rasismia. Sinä olet valkoinen, olet siis rasisti, vain koska olet valkoinen. Rotuja ei ole, paitsi uhrin ja rasistin roolissa.

  • Äänestäisin ilomielin Matti Vanhasta presidentinvaaleissa, jos hän olisi samanlainen roturealisti kuin edesmennyt isänsä professori Tatu Vanhanen. R. I. P. Respect!

 3. Myös suomalaiset “rasisminvastustajat” on avoimesti kertoneet, ettei valkoinen voi kohdata rasismia.

Comments are closed.