Koti Uutisia Rasisminvastustaja lavasti pahoinpitelynsä Järvenpäässä

Rasisminvastustaja lavasti pahoinpitelynsä Järvenpäässä

8

Torstaina sosiaalisessa mediassa levisi huhu, jonka mukaan henkilö oli joutunut Soldiers Of Odin -katupartion pahoinpitelemäksi Järvenpäässä. Niin sanotut rasisminvastustajat levittivät huhua laajalle yleisölle, mutta myöhemmin koko pahoinpitely paljastui täysin keksityksi.

Kuvassa Vastarintaliikkeen katupartio Lahdessa.
Kuvassa Vastarintaliikkeen katupartio Lahdessa.

Viime syksystä asti viranomaiset, media ja monikulttuurisuuden kannattajat ovat kuumeisesti miettineet erilaisia keinoja estää suomalaisia katupartioimasta. Katupartioita vastaan on yritetty käydä vetoamalla lakiin. Myös johtavat poliitikot ja poliisi ovat painostaneet partioihin osallistuvia. Lisäksi joidenkin toimijoiden vanhoja rikostuomioita on julkaistu lehdissä. Joissain kaupungeissa pelleiksi pukeutuneet monikulttuurisuuden kannattajat ovat pyrkineet fyysisesti häiritsemään partioita.

Mikään yllä mainituista taktiikoista ei ole onnistunut lopettamaan maailmanlaajuista julkisuutta saaneen Soldiers Of Odinin (SOO) katupartioita. Tällä viikolla rasisminvastustajat päättivät kokeilla uutta lähestymistapaa lisäämällä keinovalikoimaansa suoran valehtelun. Sekin kääntyi lopulta itseään vastaan.

Torstaina sosiaalisessa mediassa levisi laajasti viestejä, joissa kerrottiin SOO:n jäsenten tekemästä pahoinpitelystä Järvenpäässä. Viesteissä väitettiin, että mies oli joutunut viiden SOO:n jäsenen hakkaamaksi, koska tämä oli heidän kanssaan eri mieltä. “Taisin olla erimielinen. Menin keskustelemaan ja pojat hakkas”, henkilö kirjoitti. Monet rasisminvastustajat luonnollisesti innostuivat jakamaan tietoa eteenpäin, ja joillain foorumeilla tiedettiin jo koko SOO-toiminnan loppuvan tähän tapaukseen.

Myöhemmin samana päivänä kuitenkin paljastui, että koko tapaus oli täysin keksitty. Ilmeisesti henkilö, joka väitti joutuneensa pahoinpidellyksi, levitti tarinaansa humalassa ravintolasta käsin. Komisario Kai Vepsäläisen mukaan poliisille ei ole tullut viime päivien aikana minkäänlaista ilmoitusta edellä kuvatun kaltaisesta tapahtumasta. “Myöskään poliisin partiot eivät ole kuulleet mitään tietoja tai edes huhuja asiasta. Tällä perusteella tiedot vaikuttavat täysin perättömiltä”, Vepsäläinen sanoi sanomalehti Keski-Uusimaalle.

Äärivasemmistolaiset rasisminvastustajat käyttävät valehtelua ja uhriutumista yhtenä mielipidevaikuttamisen keinona. Toisinaan myös media valehtelee heidän puolestaan, kuten kävi esimerkiksi syksyllä 2014 liittyen Vastarintaliikkeen katupartioon Helsingissä.

 

Aiheeseen liittyen:

Äärivasemmisto jäi valheesta kiinni Ranskassa
Moskeijan tuhopoltto paljastui huijaukseksi
Huvittava rasismikohu Helsingissä
Vasemmistopoliitikko viilteli itseään ja väitti joutuneensa äärioikeiston hyökkäyksen kohteeksi
Ylen toimittaja jäi kiinni valehtelusta

8 KOMMENTIT

 1. Valehtelu ja petos ovat aina olleet olennainen osa äärivasemmistolaista toimintaa. En tiedä oliko tarinan laatinut känniurpo itse äärivasemmistolainen vai muuten vaan huomionkipeä, mutta vasemmistolaiset tätä pyrkivät hyödyntämään täysillä. Antifasismi on aina itsensä nolaamista!

 2. Ehkä joku järvenpääläinen monikulttuurisuuden kannattaja on vain omaksunut afrikkalaisen tarinankerronta perinteen. 😀

  Selvästi tämä katupartiointi on toimintamuotona erittäin tehokas, kun vastustajat ja viranomaiset noinkin sinnikkäästi pitävät niistä meteliä.

  Rispektiä kaikille, jotka katupartioihin osallistuvat!

 3. Vasemmisto pelaa samaa juupas eipäs peliä, kuin kirkko.

 4. Valheen jäljet

  Valheella on suuret suunsa
  Henki haisee happamalle.
  Heikot muistin umpiluunsa
  Ei ne kelpaa maailmalle.

  Suuret jäljet, melkein suorat
  Johtaa kaikki samaan puskaan.
  Omantunnon ohjenuorat
  Ohjaa väärän tunnon tuskaan.

  Jäljen katsoo kaikki kansa
  Minne mennyt suurisuinen.
  Onko ruista ranteissansa
  Vaiko heikko, kaitaluinen…

  Löytää valheet puskan alta
  Kimppakivan pistää poikki.
  Suurimmalta seisonnalta
  Kohta puhti pakoon loikki…

  Kaikki kansa korjaa potin
  Pöyhii pahnat piikkipuskan.
  Kaataa kuuman Rommitotin
  Sillä hoitaa vaivan tuskan.

  Kiinni jäävät suurisuinen…
  Hiljentyy jo suulas sakki…
  Valheen jäljet kaitaluisen…
  Turvan tukkii kylän rakki…

 5. Katupartiointi on toisista huolta pitämistä, ehkä jopa kansallista heräämistä. Samaa positiivista, kansallista henkeä kuin suojeluskunnissa aikoinaan. Hienoa toimintaa. Olen itsekseni iltaisin partioinut Hämeenlinnassa. Turvallista on ollut.

 6. Kun valkoinen mies katsoo muunrotuista yli kolme sekuntia, syyllistyy hän rasismiin ja on selkeästi rotuvihamielinen.

  Kun edellisessä asuinmaassani Keski-Euroopassa lauma afrikkalaisperäisiä hakkasi eurooppalaisen opiskelijapojan ja heittivät hänet metrokiskoille, se ei poliisin mukaan ollut rasistinen eikä viharikos. Uhri jäi henkiin, mutta vammautui pysyvästi.

  Nykyään asun maassa, jossa on mukava kertoa olevansa suomalaissyntyinen ja jossa ei ymmärretä moista meininkiä. Maassa, jossa nainen uskaltaa kulkea keskustassa jopa pimeän aikana ja johon pakolaisista jäävät vain ne, jotka todellakin haluavat vain sotaa pakoon, eivätkä havittele ilmaista ylöspitoa kera muutaman tonnin kansalaispalkan/kk. Eli heitä on täällä, mutta vähän, lähinnä perheitä kera pienten lasten.

  Ei tämäkään paikka paratiisi ole, mutta täällä jos ulkomaalainen menee paikallisen vaimoa/tyttöystävää ahdistelemaan, niin nenään sattuu ja pahasti, sillä miehillä on vielä itsetunto tallella, eikä virkavaltaa häiritse, jos joku vähän avustaa heitä kurinpidollisissa toimenpiteissä.

Comments are closed.