Koti Uutisia Kotimaa Rasisminvastustaja ja pedofiili Jörn Donner on kuollut

Rasisminvastustaja ja pedofiili Jörn Donner on kuollut

29
Jörn Donner.

Vakaumuksellinen monikulttuurisuuden kannattaja, pedofiili, rodunsekoittaja, lastensa laiminlyöjä sekä RKP-poliitikko Jörn Donner on viimein kuollut. Vastenmielisestä taustastaan huolimatta – tai juuri sen vuoksi – Donner kuului elämänsä loppuun asti Suomen kulttuurieliittiin.

1971 Donner käytti seksuaalisesti hyväksi 15-vuotiasta mustaa gambialaista Hymy-lehden kuvaajan ikuistaessa rikoksen. Kuten Jeffrey Epstein -kohu ja lukuisat muut vastaavat tapaukset osoittavat, pedofilia vaikuttaa olevan lähes edellytys eliittipiireihin pääsylle “länsimaisissa demokratioissa”. Tämä päti myös Donneriin.

Donner aloitti poliittisen uransa jo 1960-luvulla kommunistisen SKDL:n riveissä. Myöhemmin hän vaihtoi puoluetta ääriliberaaliin ja -kapitalistiseen RKP:hen. Molempia puolueita yhdistävä tekijä oli niiden kulttuurimarxismi ja viha suomalaisuutta kohtaan. Kumpikaan puolueista ei myöskään pitänyt Donnerin pedofiliaa ongelmana.

Kulttuurimarxismi merkitsi Donnerille ennen kaikkea ei-valkoisen maahanmuuton kannattamista sekä “antirasismia”. Esimerkiksi vuoden 2015 pakolaiskriisin aikana pedofiili syytti Suomen hallitusta “rasismista” ja vaati Suomeen yhtä vapaata maahanmuuttopolitiikkaa kuin Saksassa ja Ruotsissa.

Vaikka Donner vaati suomalaisia elättämään loputtomat afrikkalais- ja arabimassat, ei hän itse halunnut huolehtia edes omista jälkeläisistään. RKP-poliitikko osoitti haastatteluissaan toistuvasti puhdasta halveksuntaa lapsiaan kohtaan.

Sitten nämä muut kaksi lasta. Ne on tämmöisiä lehtolapsia. Ne on vain sattumoisin syntynyt tai tullut tehdyksi. Nainenhan itse määrää, mikäli haluaa synnyttää, Donner perusteli laiminlyömiensä lapsien kohtaloa medialle 2013.

Lähteet: Vantaan Sanomat, Iltalehti, Radio Nova

29 KOMMENTIT

 1. Ja kaipaamaan jäivät? Ei nyt tule ketään mieleen. Helvetti sai uuden asukkaan. Rest in piss Jörn Donner.

 2. Mätäne helvetissä Jörn! Tässä nähdään, ettei isien ominaisuudet monasti periydy pojille

 3. Uskomatonta suomalaisvihaa osoitti tämäkin tapaus, jota ei voi luokitella suomalaiseksi millään muotoa, mutta vapaasti sai mellastaa täällä lähes loppuun saakka. Tilanne kuitenkin muuttuu kokoajan, ja jatkossa tällaisille suomalaisvihaajille jää jalansijaa päivä päivältä vähemmän.

 4. Tiesi pelkästään siitä, että tätä paskaa hehkutetaan nyt joka mediassa, niin varmasti on vastenmielinen tyyppi.

 5. Donnerhan oli juutalaista sukua, yllättäen. Mutta edelleen mielestäni on virheellistä kutsua häntä pedofiiliksi tuon Gambia tapauksen johdosta. Näissä artkkeleissa sitkeästi on viime aikoina hämmennetty käsitteitä ja kutsuttu pedofiileiksi henkilöitä jotka eivät sellaisia ole. 15- vuotias ei ole esipuberteetti ikäinen johon pedofiili viittaa vaan usein he ovat fyysisesti sukukypsiä. Sellaiseen kajoavat ovat määritelmällisesti efebofiilejä. Sosiaalisesti epäsuotavaa ja juridisesti rikollista tietty kuitenkin, mutta monissa maissa suojaikäraja on alempi kuin Suomen 16v. Ja jossain Hymyn jutussa väitettiin hänen olleen sittenkin 18-vuotias. Mene ja tiedä. Jotta julkaisun uskottavuus säilyisi niin tulisi pitäytyä oikeissa termeissä.

  Kaikkein vastenmielisintä on tuo lopussa lainattu sitaatti lapsistaan. Mädäntykööt infernossa.

  • Pedofiilin huutelu on juutalainen ominaisuus. Huomasin sen vuosia sitten.

  • Kyläympäristössä sana oli “peto-hiili”. Hämmästelin mitä se tarkoittaa.
   Hiilijalanjäljestä ei silloin tietty mitään.

 6. Nythän vanhat rikokset uskaltaakin tuoda esiin, kun asianomistaja on kuollut, eikä voi joutua käräjille kunnianloukkauksesta?

 7. Alle 18 vuotias ei ole aikuinen eli on lapsi. 15 vuotias on vielä ihan pentu, hyi saatana, jos täälläkin on tollasia pedareita!

  • Kyse on tieteellisestä määrittelystä ja oikeista termeistä. Juridisesti 15- vuotias on lapsi toki, mutta ei tässä määrittelyssä ole pedofilian kohde. Kyse on siis lapseen sekaantumisesta(joka on toki rikollista), mutta ei pedofiliasta sanan varsinaisessa tieteellisessä merkityksessä. 15-vuotias ei ole esipuberteetti-ikäinen johon kiinnostuneisuus siis sana pedofiili viittaa. Välissä on vielä hebefiili. Afrikkalaiset kypsyvät muutenkin rodullisista syistä nopeammin jos siis lukijoita rotu-asiat kiinnostaa. Ja monet ovat tuossa iässä jo naimisissa siellä ja ensimmäinen lapi kehdossa.

   Taisi jäädä Donnerilla muutenkin tuo lähinnä tyypilliseksi rappiolliseksi shokeeraukseksi ajan henkeen sopien. Miksi muuten olisi ihan kuviakin otettu. Todelliset pedofiilit eivät tuo julki tällaisia asioita valtakunnan lehdistöön. Vastenmielinen tyyppi joka tapauksessa. En olisi itse vastaavaan touhuun lähtenyt missään tapauksessa, mutta asiat asioina ja faktat faktoina.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Pedophilia
   https://en.wikipedia.org/wiki/Hebephilia
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Efebofilia

  • On vaikeaa löytää muslimi-sukua jossa ei ole ainakin yksi alle 16 -vuotias “naimisissa” partaniekan kanssa.

   Mistään kahden kesken rakastavaisesta liitosta ei toki ole kyse, vaan imaamin parittelubisneksistä lahkon leviämistarkoituksessa pyöritettävästä lapsipornokaupasta.

  • 16- tai 15-vuotiaasta kiinnostunut ei todellakaan ole PEDOFIILI. Pedofiilit pitävät vauvoista ja pikkulapsista. 15-vuotias on monasti jo sangen kehittynyt, nuori naisenalku.

   • Sua taitaa kiinnostaa 15-16 vuotiaat teinit? Viiraako päässä? 🙄

 8. Kuvitelkaa itsenne 15 vuotiaana. Sitä kuvitteli olevansa niin iso, mutta eihän sen ikäinen vielä ole valmis päättämään edes omista asioista.Kyllä suojaikäraja on ihan syystä olemassa. Itse ainakin näytin vielä 18 vuotiaana lähinnä lapselta.

 9. Jos 15vuotiaat lapset kiinnostaa, niin silloin on kyllä saatana jo jotain vikaa pääkopassa. Hyi helvetti!

 10. Kyllä entisaikoinakin jotkut 15-vuotiaat tytöt olivat ihan aikuisen oloisia ja osasivat kaikki aikuisten elkeet, ja nykyään naiset kypsyvät nopeammin kuin joskus 50 vuotta sitten. Moni MeToo-valittaja on aikanaan käyttänyt sumeilematta ulkonäköään ja ruumistaan edistääkseen uraansa. Ei taitaisi Putoukseen tai muihinkaan viihdeohjelmiin olla mahkuja nuorilla tavallisen näköisillä, lihavilla tai rumilla naisilla. Käsikirjoittajiksi ja muusikoiksi kyllä kelpaa.

  Kannattaa perehtyä suoja-ikärajoihin eri Euroopan maissa.

  • “Moni MeToo-valittaja on aikanaan käyttänyt sumeilematta ulkonäköään ja ruumistaan edistääkseen uraansa”.

   Se, että nainen on kaunis ja seksikäs ei oikeuta raiskaamista. Weinstein sai täsmlleen mitä ansaitsi.

   Asiasta toiseen, olen huomannut aatteen pariin pyrkivän ihmisiä, jotka ovatkin kiinnostuneet jostain ihan muusta kuin kansallissosialismista. KS saattaa olla joillekin vain väline ajaa tuota muuta päämäärää, kuten Joseph Goebbels aikoinaan kirjoitti.

 11. Mikä helvetin alaikäisten (neekeri)tyttöjen hyväksikäyttämisen puolustaja täällä nyt on? 15 vuotias ei ole vielä kypsä tekemään vastuullisia päätöksiä ja siksi häntä on helppo manipuloida, minkä pedofiilit erityisen hyvin tajuavat. On tyypillistä, että vedotaan tytön kehon kehitysasteeseen, mikä on väärin.

  Se, että tyttö on sukukypsä ei tee hänestä aikuista, oli rotu mikä tahansa. Toisin sanoen kyse on hyväksikäytöstä, olipa tekijänä Baltzar, Donner tai Epstein.

  • Juuri näin! Aikuisilla ei pitäisi olla mitään seksuaalista mielenkiintoa alle 18 vuotiaisiin.

   • Suojaikäraja on Suomessa 16 ja monessa Afrikan maassa vielä alempi. Outoa kun täällä jotkut kommentaattorit eivät ole tietoisia, että seksuaalisen kanssakäymisen suojaikärajra on eri kuin ns. täysi-ikäisyyden raja 18. Eli juridisesti vaikka 50 vuotias voi sekstailla 16 vuotiaan kanssa ihan laillisesti jos ei maksa siitä tai ole muutakaan autoriteettiasemaa kuten opettaja, pappi, nuoriso-ohjaaja, sukulainen tms. eikä ole raiskaus eli on sovinnolla tapahtunut Harvoin, jos koskaan tietty tuo mahdollistuu ja tapahtuu noin laillisesti ja “viattomasti”, mutta periaatteessa ja lain pykälän mukaan se on sallittua.

    Donner tuskin ihan ilmaiseksi tuota kuvaus sessiota järjesti joten siinä mielessä se täyttänee rikoksen tunnusmerkit.

    Jotkut lehdissä olleet rangaistut tapaukset ovat olleet juurikin jotain seuraohjaajia jotka ovat sekaantuneeet ohjattavaansa ja se on siten ollut rikollista kun on ollut auktoriteettiasema ja sen hyväksikäyttö. Mutta ikäero itsessään ei ole ollut välttämättä se tekijä rikos syytteelle.

 12. “Se, että nainen on kaunis ja seksikäs ei oikeuta raiskaamista. Weinstein sai täsmlleen mitä ansaitsi.

  Asiasta toiseen, olen huomannut aatteen pariin pyrkivän ihmisiä, jotka ovatkin kiinnostuneet jostain ihan muusta kuin kansallissosialismista. KS saattaa olla joillekin vain väline ajaa tuota muuta päämäärää, kuten Joseph Goebbels aikoinaan kirjoitti.”

  Joka tapauksessa suuri osa Weinsteinin rikoksista on vanhentunut, ja onhan Suomessakin voinut mennä presidentin luvalla naimisiinkin hyvin nuorena (olikohan 16-v) ja varmaan viranomaiset ovat harkinneet asiaa hyvin tarkkaan ennen luvan myöntämistä. Täysi-ikäisissä nuorissa taas on aivan yleisesti kyvyttömyyttä pitkän tähtäimen suunnitteluun opiskelun tai ammatin hankkimisen suhteen.

  En ole pyrkimässä kansallissosialismin piiriin sen kummemmin kuin minkään muunkaan aatteen piiriin, täällä on joskus ihan hyviä näkökohtia yksittäisissä asioissa. Jotkut asiat ovat aivan riemastuttavia, kuten esimerkiksi Syksy Räsäsen kohtalo itsenäisyyspäivän mielenosoitusta vastustaessaan tai Pride-kulkueen todellinen osallistujamäärä suhteessa järjestäjien ilmoittamaan ja ylipäätänsäkin Pride-kulkijoiden luonnehdinnat.

  • Naimalupa presidentiltä 16-vuotiaalle on eri asia kuin elitistin alaikäiselle tytölle maksama palkkio seksistä ja houkuttelu prostituutioon. Siinä on täysin epätasa-arvoinen suhde.

   Tiedän oman ikäluokkani 15-vuotiaita suomalaisia tyttöjä, jotka lähtivät “Missä olet Susan” – elokuvan innoittamana Yhdysvaltoihin nukkumaan metroasemille ja etsimään boheemielämää, koska myös Madonna teki niin ko. elokuvassa. Yhteiskuntamme sponsoroi sugar-daddy-ilmiötä yhä aggressiivisemmin. Väitän, että 15-vuotias ei ole vielä kypsä loppuun asti harkittuihin päätöksiin ja tätä varten on onneksi olemassa lait täysi-ikäisyydestä.

   En näe täysi-ikäisissä nuorissa mitään erityistä kyvyttömyyttä päätöksentekoon verrattuna alaikäisiin. Tämä maailma on niin sairas, että myös aikuisten on nähty välillä käyttäytyvän idioottimaisesti.

   • Näitä on yliopistot pullollaan, erityisesti humanistisilla aloilla. Sanonta “Mikään ei ole niin keskeneräinen kuin keskeneräinen gradu” on niin totta. Ihmeellisen paljon on porukkaa tunkemassa opiskelemaan aloja joissa työllistyminen on varsin epätodennäköistä. Luokanopettajien koulutus on hyvin putkimaista, ja muutama vuosi valmistumisen jälkeen neljännes vaihtaa alaa joten siinä koulutus ei anna oikeaa kuvaa ammatista käytännössä. Toisaalta osaavalle, vähän juopollekin amistyypille löytyy töitä ilman hienoja papereitakin, osaamattomalle tutkinnon omaavalle ei.

Comments are closed.