Koti Uutisia Rasisminvastainen tapahtuma sai ikävän käänteen

Rasisminvastainen tapahtuma sai ikävän käänteen

6

UK_rasisminvastainen_tapahtuma

Saksalaiset vasemmistoaktivistit järjestivät tapahtuman pakolaisvyöryn puolesta Bonnissa marraskuun 7. päivä. Juhlat loppuivat ikävästi, kun suuri joukko “erikoisvieraita” eli paikalle kutsuttuja ei-valkoisia alkoi hyväksikäyttää käytännössä jokaista paikalla ollutta valkoista naista.

Tapahtuma oli sen verran suuri katastrofi, että vasemmistoaktivistit julkaisivat Facebook-sivuillaan tiedotteen tapahtuneesta. “Juhlissa näimme, miten eräät miehet kourivat, koskettelivat ja ahdistelivat naisia. Juhlan aikana koetimme tunnistaa tekijöitä ja saada heidät lähtemään. Me myös ilmoitimme, että tällaisen toiminnan pitää lakata. Vastatoimenpiteemme eivät kuitenkaan onnistuneet. Olemme pahoillamme!”

Vasemmistoaktivistit eivät kuitenkaan voineet hyväksyä ajatusta seksuaalisesti aggressiivisista ei-valkoisista, koska se ei sovi heidän maailmankuvaansa: “Sinkkumiehet, jotka eivät osaa käyttäytyä, heitä on joka maassa ja yhteisössä ja heidän käytöksensä tuo esiin yhteiskunnan patriarkaaliset rakenteet. Emme kiellä, että on olemassa kulttuurieroja. Emme saa kuitenkaan negatiivisesti osoitella sormia heihin, jotka eivät käyttäytyneet, vaan meille on tärkeää, että käsittelemme näitä aiheita jokapäiväisessä integraatiossa.”

Lähde: Facebook: “Welcome Bonn”

6 KOMMENTIT

  1. Ikävää että piti päästä käymään näin, kun olisi ollut täysin estettävissä. Mutta jos joku punikkiakka tajuaisi tästä vaihtaa piirejä niin voi olla että säästyy paljon pahemmalta. Monelta tutulta kadonnut ne romanttisen harhakuvat kun ensimmäisen kerran joutunut jakamaan klubin pakolaisten kanssa.

  2. Pysyypähän erossa kunnon ihmisistä. Mihinkään muuhun vasemmistohihhulit eivät sitten kelpaakaan kuin roskaväen leikkikaluiksi.

  3. No, saivat mustaa munaa kunnolla. Sitähän nuo suvakit ovat väkisin tarjoamassa valkoisille naisille muutenkin.

  4. Aivan mahtava homma, hekotin itseni melkein hengiltä. 😀 Kerrankin joku todellakin sai mitä tilasi. Tämän soisi melkein yleistyvän.

Comments are closed.