Koti Uutisia Kotimaa ”Rasismiepäily” Uudenmaan prikaatissa

”Rasismiepäily” Uudenmaan prikaatissa

4
Kuvituskuva.

Uudenmaan prikaatin alikersanttia epäillään palvelusrikoksesta, esimiesaseman väärinkäyttämisestä sekä lievästä pahoinpitelystä, koska hän muun muassa nimitelleen jääkäriä ”törkeästi” tämän ulkomaalaistaustan takia. Nimittelyn lisäksi alikersanttia epäillään kohdelleen samaista jääkäriä myös muutoin nöyryyttävällä tavalla, tehneen tälle haittaa sekä pahoinpidelleen jääkäriä lievästi.

Tapahtunutta tutkitaan nyt veronmaksajien piikkiin yhteistyössä syyttäjän kanssa. Esitutkinnan tuloksesta riippuen prikaatin komentaja tekee tarvittaessa päätöksen asian viemisestä syyttäjän käsittelyyn.

Lähde: Yle

4 KOMMENTIT

  1. Voiko suomenruotsalaiset ranta hurrit olla rasisteja. Anna Maja missä on selvitys.

  2. Tuskin on mitään normaalia kamalampaa ollut kyseessä… Omana inttiaikana yksi somali oli jättänyt konekiväärinsä vartioimatta lojumaan metsään. Alikersantti oli löytänyt kk:n ja ottanut lukon irti, niin kuin on tapana tehdä kaikille jotka jättävät aseensa lojumaan. Sitä sitten kyseltiin että missäs se lukko on ja miten se on ollut mahdollista varastaa… Noh sitten seuraavaksi lähti rasismisyytös komppanianpäällikölle kun kultamunan “kunniaa” oli loukattu.

  3. Asetta ei saanu jättää vaikka menit paskalle,ei missään tapauksessa,olen kantanut konekivääriä.Mukana matkassa oli kuletettava patruunat ja muut roinat.kaikki ei vaan kestä kuria.Silloin ei ollut kännyköitä joita näpelöitä,eikä myöskään naisia armeijassa.Se olisi ollut “jotain”.

Comments are closed.