Koti Kolumni Rasismia, rasismia

Rasismia, rasismia

2

Nykyään lehdistä saa lukea päivittäin, kuinka ulkomaalaisia tarvitaan maahamme auttamaan suurten ikäluokkien siirtyessä eläkkeelle ja millaisia hienoja asioita he tuovat tullessaan kulttuuristaan ja kotimaastaan sekä miten tämä ja tuo ulkomaalainen on tehnyt tätä ja tuota hienoa auttaakseen Suomea ponnistamaan yhä korkeammalle muiden maiden silmissä. Mihin sitten tarvitaan enää meitä suomalaisia?

Jos meidän annettaisiin pysähtyä hetkeksi tästä hektisestä nykyelämästä ja miettiä todella tulevaisuuttamme ilman, että vasemmistolainen media suoltaa kaikista ikkunoista ja ovista omaa propagandaansa, niin hyvin moni pelästyisi sitä. Heidän propagandansa on hionut teräänsä ja se sai kansaa kuolettavan kärkensä niin sanotusta rasismista. Tällä voidaan nykyään lyödä lähes kenet tahansa polvilleen ja takaisin ruotuun. Tällä kansa saadaan pidettyä kurissa. Suomessa vallitsee demokratia, jossa sinulla on vapaus olla mitä mieltä tahansa, kunhan mielipiteesi noudattelee vain heidän propagandansa mukaista politiikkaa.

Jospa palataan alussa mainitsemiini kohtiin ja pysähdytään miettimään näitä jokaista. Ensiksi miksi me tarvitsemme lisää ulkomaalaista työvoimaa paikkaamaan näennäistä työvoimapulaamme? Tässä asiassa on monta kohtaa, jotka on järjestelmällisesti ja tahallaan haluttu painaa maahan, jotta vastaukseksi saadaan maahanmuutto. Ensiksi voimme syyttää valtiohallintoamme siitä, että se ei ole aikoinaan tehnyt asian eteen mitään. Kun tämä tilanne oli näköpiirissä, niin silloin olisi tarvittu vastuunkantajia, jotka olisivat päättäneet tukea syntyvyyttä ja lapsiperheitä. Silloin vain kilisteltiin laseja ja painettiin nappuloita Jaa, Ei ja Poissa. Nykyinenkin lapsiperheiden tuki on aivan riittämätön, ja tähän ovat osaltaan kunnat vastanneetkin omilla kannustinpalkkioilla, jotta kuntaan saataisiin uusia lapsia.

1990-luvulla maahanmuuttoa markkinoitiin myös sillä, että Suomi on niin pieni, että olemme pian liian sisäsiittoisia. Tätä ei ole kuulunut vähään aikaan vaan mantra on vaihdettu työvoimapulaksi.

Suomi on yksi kehittyneimpiä maita maailmassa ja meillä on nykyään apunamme valtava määrä teknologiaa, joka sekä nopeuttaa että korvaa miesvoimaa. Lisäksi kehitys on nopeutunut huomattavasti ja uudet teknologiat voivat ohittaa hetkessä markkinajohtajan. Teknologiasta ja sen kehitysnopeudesta on ollut myös haittapuolena työläiselle se, että nykyään tuotanto saadaan siirrettyä melkeinpä minne päin maailmaa tahansa. Voittojen maksimoimiseksi onkin alettu siirtää tuotantoa halvan työvoiman maihin. Näiden jälkeen herää kysymys, että jos trendi suuryrityksillä on tämä, niin mihin me tarvitsemme lisää väkeä?

Nyt tarkkana: tämä ei tarkoita sitä, ettei Suomeen voisi tulla turisteja tai ettei Suomessa voisi olla ulkomaalaisia vaikkapa työkomennuksella. Tästäkin media hokee mantraa, että Suomen rakensivat maahanmuuttajat, minkä yhteydessä kaivetaan esimerkkeinä Fazeria yms. Kyllä, varmastikin näin, mutta tuolla kierretään taas itse asiaa. Näissä tapauksissa on valkoinen henkilö tullut, lähes poikkeuksetta, meitä läheltä olevasta kulttuurista ja asettunut maahan asumaan maan lakeja noudattaen ja töitä tehden. Hän on ottanut valtavan riskin, sillä jos silloin idea ei olisi toiminut, niin ei olisi ollut luukkua, jonne mennä ja nostaa avustustukia.

Nyt tähän edellä mainittuun nojaten kahmimme tuhansia pakolaisia vuodessa maahan, jotta he auttaisivat meitä tässä “työvoimapulassa”, ja ensimmäinen asia, joka tulee tehdä, on hankkia heille asunto ja aloittaa tukimaksut ja erilaiset koulutukset henkilön kotiuttamiseen. Tilastoista voimme sitten taas katsoa, kuinka tämä uusi työvoima on todellisuudessa tullut hyödyntämään yhteiskuntapalvelujamme. Joidenkin maiden kohdalla työttömyysasteet ovat erittäin korkeita. Lisäksi tästä on todistetusti syntynyt myös muita lieveilmiöitä.

Kukaan poliitiikko ei uskalla nousta vastarintaan tästä aiheesta. Jos asiasta ei ole yhtä mieltä median kanssa, niin olet automaattisesti “rasisti” ja “natsi”. Tämän jälkeen kaivetaan pari psykologia, jotka kertovat, kuinka nämä henkilöt ovat syrjäytyneitä, epävarmoja, ahdasmielisiä ja kapeakatseisia. Millä perusteella? Johtuuko tämä kaikki vain ja ainoastaan yllä olevasta? Eikö saa olla sitä mieltä, että pummimatkustaminen yhteiskunnassa on väärin? Eikö saa haluta olla maanmiesten ja -naisten keskuudessa, joiden kanssa on huomattavasti enemmän yhteistä kuin toiselta puolelta palloa tuotujen kanssa? Eikö saa haluta, että jatkat sukuasi suomalaisen kanssa, tai eikö saa haluta, että täällä noudatetaan meidän tapojamme ja tottumuksiamme. Unohtamatta: eikö saa pitää sortona meitä suomalaisia vastaan, jos muualta tuoduille henkilöille rakennetaan yhteiskuntaan tukirakenteita (uimahallivuorot, positiivinen syrjintä, kiintiöt, lisäpaikkoja työpaikoille eri kulttuurien edustajille, jotta he saavat palvelun omalla kielellään, esimerkkinä virastot) helpottamaan heidän elämäänsä meidän suomalaisten kustannuksella. Mikä siinä on väärää?

Suomalainen, siinä ei ole yhtään mitään väärää.

Loppukevennyksenä voisi kertoa, että 90-luvulla tulleita somaleita haastateltiin aikoinaan eräässä lehdessä, jolloin he mainitsivat lähtevänsä kotimaahansa, kun tilanne siellä rauhoittuu. Nyt tuosta on kulunut reilut kaksikymmentä vuotta, ja sota sen kun rätisee edelleen.

 

Janne Kujala

2 KOMMENTIT

  1. Hyvä kirjoitus Jannelta. Maahanmuuttajista sveitsiläistaustaisen Karl Fazerin lisäksi voisi mainita Venäjältä 1700-luvun lopulla Suomeen muuttaneen Peter (Pjotr) Sinebrychoffin, joka tunnetaan nimeään kantavasta panimosta, jonka hänen poikansa perustivat. Ei liene liioittelua sanoa että Somaliasta tuskin tulee meille uusia Fazereita tai Sinebrychoffeja.

  2. Loistava kirjoitus Janne Kujalalta – nyt ollaan asian ytimessä!

    Mielestäni olisi hyvä, että ihmiset sankoin joukoin ottaisivat itseään niskasta kiinni ja alkaisivat kirjoittaa toden teolla vastineita näihin massamaahanmuuttoa sekä monikulttuurisuusideologiaa puskuroiviin artikkeleihin. Valtamedian lehtien toimittajat eivät edes yritä käsitellä aihetta objektiivisesti.

Comments are closed.