Koti Uutisia Rasismia protestoivat mustat hakkaavat ja ryöstävät valkoisia jälleen

Rasismia protestoivat mustat hakkaavat ja ryöstävät valkoisia jälleen

5

uk_charlotte_mellakat

Mustan poliisin ammuttua mustan miehen Pohjois-Carolinassa jalkautuivat Charlotten kaupungin mustat kadulle mellakoimaan, pahoinpitelemään ihmisiä ja tuhoamaan omaisuutta vastustaakseen “poliisin rasismia”. Black Lives Matter -protesteissa valkoiset ovat olleet järjestelmällisesti mustien vihan kohteena, vaikkei heillä olisi mitään asian kanssa tekemistä.

Musta poliisi ampui Milwaukeessa vajaa kuukausi mustan rikollisen, mikä sai aikaan mustien “antirasistisen” tuhovimman, joka johti autojen ja bensa-asemien tuhopolttamiseen sekä valkoisten hakkaamiseen ja ryöstämiseen. Jälleen samaa mallia noudattaen valkoiset ovat mustien järjettömän raivon kohteena mustien keskinäisen väkivallan vuoksi.

https://twitter.com/i/web/status/778845840496594944

Aiheeseen liittyen: Video: mellakoijat hakkaavat valkoisia ja sytyttävät tulipaloja Milwaukeessa

Lähde: Infostormer.com

5 KOMMENTIT

  1. USA:n poliiseilla on liipaisinsormi herkässä, joskus ehkä ihan syystäkin. Tosiasia on että valkoihoisia on ammuttu jopa enemmän. Aina paasataan tasa-arvosta ja siitä ettei rotuja ole olemassa, miten sitten rasismia on?
    Musta poliisi on ampunut joskus valkoihoisen, miksei siitä nouse haloota?
    Voisivatko nämä rikolliset tai epäillyt olla lähestymättä poliisia ja vain mennä maahan makaamaan niin ehkä ampumiselta vältyttäisi.

  2. Hmm… Jos ei kansa tottele poliisia niin pitäisikö sitä asetta käytää enemmän?

  3. Musta ampuu mustan. Rotesti päälle ja käydään valkoisten päälle. Mustat “alentavat” itse rotunsa. Mustat häpäisevät itse “oikeutensa”. Umpityhmää, kuten sekin, että ampuu omaan jalkaansa. “Black Live Matter” on pelkkä rosvojoukko, joka pitää “Viikunan lehtenään” “mustien oikeuksien ja etujen” ajamista yhteiskunnassa. Joka sekin on falskia, koska he ovat yksinkertaisesti loosereita, jotka eivät sulata sitä, että “Valkoiset donkkaa tykimmin”.

  4. Tällasta paskasakkia ne onkin ne kaikki “rasismia” vastaan protestoivat.

Comments are closed.