Koti Uutisia Ulkomaat Räppivideota, jolla valkoisia naisia teloitetaan, on katsottu jo 7,5 miljoonaa kertaa

Räppivideota, jolla valkoisia naisia teloitetaan, on katsottu jo 7,5 miljoonaa kertaa

20

Alankomaalainen rap-yhtye The Blockparty & Esko on tuottanut videon, jota on tällä hetkellä katsottu YouTube -videopalvelusta 7,5 miljoonaa kertaa ja josta on “tykätty” 75 000 kertaa. Videolla on nähtävissä, kuinka valkoisia naisia viedään teurastamolle, jossa heidät teloitetaan kalashnikovilla sen jälkeen kun he ovat tanssineet maahanmuuttajille.

Vaikka videossa ei sanota hollantilaisista miehistä mitään, ovat monet jo kommentoineet, että videolla tehdään pilaa heistä. Laulun sanoissa sanotaan muun muassa: “Hän ei halua sinua. Hän istuu minun kyrvällä silloin, kun sinä pelaat Fortnitea.”

Video on nähtävillä YouTubessa, vaikka sivusto on pitkään väittänyt sensuroivansa väkivalta- ja vihapuhevideoita. Yrityksen sensuuri on kuitenkin pääasiassa vain koskenut kansallismielisiä kanavia. Se, että valkoisia naisia teloitetaan, on ilmeisesti yrityksen mielestä hyväksyttävää.


20 KOMMENTIT

  • Se on se, että valkoinen mies on syypää suvakkifeministin kadotettuun naiseuteen.
   Valkoinen mies on luonut sivilisaation jossa nainen on nostettu tasa-arvoiseen asemaan jota nainen ei enää kestä.
   Tämä nainen on lopen uupunut raatamaan itselleen epätyydyttävässä miesten maailmassa etsimään itselleen uranaisen kruunua ja teeskentelemään sen olevan elämänsä täyttymys samalla kun valittaa siitä, että tarvitsee kiintiöitä jotta tämä menestys itselle epämieluisassa maailmassa olisi helpompaa kuin miehille.

   Tämä “Suvakkifeministi” on vihainen ja syystäkin. Hänet on petetty ja jätetty yksin ilman oikeaa miestä joka suojelisi ja huolehtisi miehisen maailman haasteista ja antaisi naisen olla nainen.

   Tämä nainen mielummin kuolee karvaisen barbaarin käsissä kuin antautuu suvakkimaailman miehille joita hänen kaipuunsa takaisin naisen maailmaan ei ilmeisesti enää pitkään aikaan ole kiinnostanut.

   • Yleensä hoetaan että “ympäristö muokkaa ihmisen kaltaisekseen”. Se ei pidä paikkaansa sillä ihminen nimenomaan muokkaa ympäristönsä haluamakseen. Pienessä mittakaavassa voi todeta että jos kotona on likaista, se ei tee ihmisestä laiskaa siivoajaa. Mutta laiskan siivoajan kotona on likaista.

    Ja nyt jos mietimme näitä elämäänsä kyllästyneitä ja vihaisia feministejä jotka eivät löydä vierelleen “arvoisiaan vahvoja miehiä” niin mitenkäs se nyt menikään?? He etsivät henkisesti heikompaa miestä jonka julkisuuskuva on vahvempi. Mutta sellaista ei vain ole. Ja näihin ulkomaalaisiin ihastuneet koittavat etsiä elämäänsä asioita, jotka kumoavat toisensa. Ei voi olla “hellää rakastajaa” joka on “vahva luonne”. Tai “varakasta” joka “pitää yhteisistä koti-illoista” jne jne jne…

    Näitä vastakohtien etsijöitä on useita. Mietinkin että mitä tällaiset naiset oikeasti etsivät elämäänsä? Onko heidän valitsemallaan elämällä tarkoitusta tai pitkäjänteisyyttä?

   • “Tämä ”Suvakkifeministi” on vihainen ja syystäkin. Hänet on petetty ja jätetty yksin ilman oikeaa miestä joka suojelisi ja huolehtisi miehisen maailman haasteista ja antaisi naisen olla nainen.”

    En ole suvakkifeministi, mutta itse oon ylpeä suomalaisen naisen roolista itsenäisenä toimijana. Eikä suomalaisella naisella mikään hienostelu tullut edes kuuloonkaan edes silloin, kun nainen oli muulloin heikossa asemassa. Koen silti itseni naiseksi. Itse ainakin otan aktiivisen roolin monikulttuurisuushelvetissä ja puolustan itseäni muslimeilta yksinkin.

    • Eihän siinä mitään ongelmaa ole, jos nainen on itsenäinen, mutta pysyy silti naisena eikä yritäkään ottaa mitään telaketjufeministin miesvihadoktriinia tai “mutku ne mutiaiset on niiiiin ihqui”-pissisroolia ohjenuorakseen. Kun suutarit pysyisivät lesteissään, ratkeaisi moni nykyajan ongelma.

 1. Mikä vitun ukko tämä paavo tajukangas oikein on?? Maksetaanko hänelle siitä että että kertoo ongelmista ja eikä ongelmien aiheuttajista!!! Tämä äijä on täys pelle!!

  Vahvasti tuntuu että tarkoituksella halutaan lietsoa vihaan eri etnisyyksien välille! Ja kaikkia juutalaisia koskevat postaukset poistaa!!

  Paavo on pelle ja kontroilloitu oppositio tai sitten täysin aivokuollut tollo!! Tämän ukon uutiset aiheuttaa juuri sitä mitä juutalaiset tahtoo!!

  • En nyt sanoisi ihan noin. Herättäähän tuo ajatuksia. Ei niitä Juutalaisten valheita voiteta osoittelemalla sormella juutalaisten kieroutta ja nerokasta valehtelua.

   Ne voitetaan löytämällä uudestaan valkoinen mies.

   • “Ne voitetaan löytämällä uudestaan valkoinen mies.” -> Asian ytimessä.

  • No kyllä keharimaiden väestöt ovat kasvaneet niin suuriksi, että niiden laumat pyrkisivät Eurooppaan, oli juutalaisia tai ei. Asevoimin olisi helppo estää matuloisten tulo, jos olisi tahtoa.
   Ei neekerit tarvitse juutalaisia tullakseen Eurooppaan.
   Muslimiarabit yrittivät tuhat vuottaa valloittaa Eurooppaa (600-1600), ei siihenkään judeja tarvittu, vaikka Espanjassa avittivatkin. Ja toki tiedän Soroksen ja muut open-borders judet.

   • Juutalaisethan juuri tuolloin AUTTOIVAT matuloisia avaamalla Euroopan rajat näille apinoille.

    • Eiväthän ne olisi päässeet vartioitujen rajojen yli edes samalla ylivoimalla, mitä käytettiin Kolmannen valtakunnan hajottamiseen.

   • Ota selvää, kuka pyöritti meritaksipalvelua (Isra-Aid). Sitäpaitsi joku komentaa päättäjiä avaamaan rajat…

 2. Itsekin tiedän kavereideni entisiä tyttöystäviä, jotka pyörivät nykyään näiden senegalin apinoiden porukoissa ( eräänlainen joukkoilmiö).Totuus on että nämähän keskittyvät nimenomaan vaaleisiin naisiin ja sehän on kuin päänahka valkoiselta mieheltä, joka tosiaan keskittyy mieluummin tietokonepeleihin kuin panemiseen.Peli on tosiaan kieroutunut ja menetetty jo kun tänne tullaan kuin karkkikauppaan ja vielä ilmaiseksi.Ilmankos tunkua on Pohjolaan ja ennemmin maa repeää kuin huora häpeää, sehän on sodissakin aina nähty ja tämähän on evoluutio sotaa.Elämme eräänlaista pimeää keskiaikaa.

  • En nyt sanoisi, että vielä mikään ilmiö, mutta olette varmasti huomanneet näiden rikastajien naisoletettujen tason. Sellaisia XXXx-L “tyttöjä” jotka kamppailee mielenterveysongelmien ja päihdeongelmien kanssa. Hyvä esimerkki: Näin Lidlissä kaksi ihan vitun läskiä ämmää ristisiitoskakaroidensa kanssa. Meinasi oikeasti laatta lentää. Helvetti mitä ihmisten irvikuvia nuo ristisiitokset.

   • Elämässään epäonnistuneita peräkammarintyttöjä, jotka eivät osaa katsoa peiliin. Jos edellinen suomalainen mies oli samaa tasoa, niin syyllinen tietysti löytyy valkoisesta miehestä. Varmaan tuhat kertaa kuullut sitä samaa mantraa ja sormella syyttelyä, eikä osata edes ajatella, että voisiko itsessä olla vikaa, jos aiemmat suomalaiset miehet ovat olleet tietynlaisia.

 3. Miksi Euroopassa on näitä typeriä huoria, jotka hakeutuvat näihin matuloisten videoihin? Sairasta paskaa.

 4. Kuten juuri edellä kerroin.Huorat lähtevät alfaurosten matkaan, niinhän se on aina ollut.Pohjoismaalaisesta miehestä on muotoutunut eunukki ja naiset reagoivat sen mukaan.Apina loiset keräävät kulttuurimme hedelmät.

 5. Videon perusteella viidakkopojat taitavat kallistua zoofilian suuntaan, nainenkin kelpaa hätätilanteessa kunhan laittaa eläin-naamarin päähänsä.

Comments are closed.