Koti Uutisia Rikos Raportti: Saksan viranomaiset jättivät rotumuukalaisten sotarikoksia tutkimatta

Raportti: Saksan viranomaiset jättivät rotumuukalaisten sotarikoksia tutkimatta

2

Uusi raportti kertoo karua faktaa Saksan viranomaisten toiminnasta. Tuhansia maahan saapuneita ”pakolaisia” vinkattiin poliisille mahdollisista kansainvälisistä sotarikoksista. Vuoden 2014 ja 2019 välillä Saksan maahanmuuttovirasto vinkkasi jopa 5000 tapausta poliisille. Poliisi aloitti virallisen tutkinnan vain 129 tapauksesta. Toisin sanoen viranomaiset eivät enää jaksa edes esittää välittävänsä oman kansansa turvallisuudesta.

FDP (Freie Demokratische Partei) -puolue teki tutkintapyynnön rotumuukalaisten sotarikoksiin liittyen. Lainsäätäjä Linda Teuteberg (FDP) vaatii, että sotarikoksiin syyllistyneille ei anneta turvapaikkaa Saksasta.

Massiivinen rotumuukalaisten invaasio on herättänyt Saksassa suuria tunteita viime vuosien aikana. Asia nousee aina esille, kun Euroopassa ja etenkin Saksassa ”pakolaisina” tulleet rotumuukalaiset aiheuttavat terroria ja vakavia rikoksia saksalaisia kohtaan.

Lähde: RT

2 KOMMENTIT

  1. nythän on monessa maassa ollut tapetilla tämä “sotaveteraanien” ja vaimojensa kotiinpaluuoikeus, jonka esim. Ruotsi ja Iso-Britannia ovat torpanneet. Joten Suomi saanee kunnian majoittaa myös sikäläiset rauhanlähettiläät, kun kalifaatti meni vähän niinkuin poskelleen.

  2. Mksipä asettaa omaa henkeään alttiiksi ja kaikenkukkuraksi vastustaa Liittokansleri Angela Merkelin hallinnon kieltoa puuttua tapauksiin mitenkään. Mutta ei se merkinnyt joutilaisuutta. Ei päinvastoin samalla mutti osoitti “kaapin paikan” eli tietokoneen ruudun ja “vihapuheen” metsästyksen, jonka “jahtikausi” on 53 vk. ja 24/7.

Comments are closed.