Koti Artikkelit Raportti Imatran vastaanottokeskuksen infotilaisuudesta

Raportti Imatran vastaanottokeskuksen infotilaisuudesta

5

kuva 2

Liikkeen tukija osallistui torstaina Imatralla järjestettyyn vastaanottokeskuksen infotilaisuuteen.

Tilaisuus alkoi “auktoriteettien”, kuten Punaisen Ristin edustajan, Joutsenon vastaanottokeskuksen sekä poliisin edustajan puheilla. Kysymyksiä ja kommentteja esitettiin runsaasti. Pakolaisista yritettiin tehdä “mahdollisuus, ei uhka”.

Joutsenon vastaanottokeskuksen edustaja lausui, että kulttuuriin sopeuttaminen onnistuu sillä, että pakolaisille kerrotaan, mitä saa ja mitä ei saa tehdä.

Ruotsi-korttikin vilahti aika ajoin. Pakolaistulva rinnastettiin siihen, että Suomesta on lähtenyt Ruotsiin työtätekeviä ihmisiä.

Paikalliset esittivät pääosin kriittisiä mielipiteitä pakolaistulvaan, ja myös vastustavia mielipiteitä esiintyi. Tällaisia mielipiteitä, kuten myös omaa mainintaani siitä, että pakolaiset aiheuttavat pahoinpitelyrikosten nousua, seurasivat aplodit.

Sivustaseuraajana ollut kaupunginvaltuuston edustaja sanoi, että pakolaisten joukossa on niitä, joista Suomessa saadaan lääkäreitä ja hitsaajia. SPR ja kaupunginvaltuuston edustaja kommentoivat myös, kuinka “emme toista Ruotsin virheitä”. Maahanmuuttoviraston Saimaan-tulosyksikön johtaja Juha Similä taas kertoi, miten kunta saa asianmukaista korvausta pakolaisista.

 

Toimitus

 

5 KOMMENTIT

  1. Työttömiä hitsareita kotimaassakin, alan vaihtoa täällä tehdään, hitsareille ei ole töitä.

  2. Miten joku voi olla niin saatanan yksinkertainen, että ajattelee Ruotsiin muuttaneiden TÖIHIN menneiden ihmisten olevan samaa sarjaa kuin nämä valloittajat. Vastuu noista puheista täytyy joskus kantaa, toivottavasti pian!!

  3. Osoittakaapa yksikin osaava lääkäri tästä väestä. Tulijoiden taso on vaan laskenut vuosien varrella ja viimeistään tämän syksyn ryntäyksessä.

  4. Ilmeisesti hyvä koulutus tuolla Irakissa ja Afgassa, jos vähän päälle kaksikymmpiset ovat jo lääkäreitä ja tohtoreita. Selittää myös sen minkä takia heille ei meidän perusjuntti ruokamme maistu 🙁

    Ruotsiin menee työteliäitä suomalaisia, mutta Ruotsista tulee tänne pakolaisia, (koska Ruotsi on tunnetusti äärimmäisen väkivaltainen ja terroristinen valtio) reilu vaihtokauppa!

Comments are closed.