Koti Uutisia Kotimaa Ranta: kansallismielisten kovennettava otteita!

Ranta: kansallismielisten kovennettava otteita!

8

Katupartiojärjestö Soldiers Of Odinin perustaja Mika Ranta otti VK-yhteisöpalvelussa kantaa kansallismielisen aktivismin luonteeseen liittyen. Monien muiden tavoin SOO-johtaja pohtii tulisiko kansallismielisen toiminnan radikalisoitua lähitulevaisuudessa.

Suomessa kansallismieliset ovat olleet yleensä hyvin tarkkoja siitä, että toiminta pysyisi laillisena ja rauhallisena, mutta viime aikoina monet ovat alkaneet kyseenalaistaa rauhanomaisuusperiaatetta. Mielipideilmaston muutokseen ovat vaikuttaneet erityisesti maahanmuuttajarikollisuuden lisääntyminen ja poliisin politisoituminen. Enää poliisi ei ole lakia noudattavien puolella, vaan se on ottanut julkiseksi missiokseen kansallismielisen toiminnan vastustamisen joka tapauksessa.

Rannan VK-postaus, jossa hän kehottaa ”koventamaan otteita” on herättänyt aiheesta keskustelua ja myös sen perusteella monet kansallismieliset näyttävät olevan samoilla linjoilla.

Aiheeseen liittyen: ”Isänmaallinen kapina on parempi kuin isänmaaton laillisuus!”

8 KOMMENTIT

 1. Iskekää yön pimeyden suojin. Yksin, kaksin tai porukassa. Jokaiselle löytyy se oma, paras keino vaikuttaa. Jokainen kantakoon kortensa kekoon niin hyvin kuin vain pystyy.

  Radikalisoituminen on välttämätöntä.

  • Itse toivoisin että antifasisteihin kohdennettaisiin vähän samoja keinoja kuin mitä ne itse käyttää meitä vastaan. Ei siitä tule mitään että ne saavat loputtomiin tehdä meille tihutöitä ja me ei saada koskaan vastata tuleen tulella.

   Tampereella ja Helsingissä on ainakin useita punikkien käytössä olevia kiinteistöjä joiden lukkoihin voisi aina säännöllisin väliajoin (ei vain yhden kerran, vaan jatkuvasti) käydä vähän laittamassa liimaa, sekä myös tiettyjen vallattujen talojen paloturvallisuutta voisi käydä vähän testailemassa…

 2. kannatan, ite samaa mieltä. meikä on valmis liittymåän, kun toiminta muuttuu tarpeeksi radikaaliksi. olen toki mieklareissa ollut tukemassa ja materiaali levittänyt, mitta mielestäni se ei riitä

 3. Parasta olisi soluttaa jokaiselle järjestelmän tasolle kansallismielisiä, jotka puhaltaisivat yhteen hiileen ja yhteinen tavoite mielessä. Samoilla lääkkeillä kuin jutkut ( korruptio, omat hyväveliverkostot) rapautettaisiin järjestelmä tai ainakin muutos omaa tavoitetta kohti.

  Toivottavasti mahdollisimman moni kansallismielinen lukee juristeiksi, lääkäreiksi, DI:ksi, VTM:ksi yms

 4. Olisiko jo aika lopettaa posken kääntely? Luulisin Suomestakin löytyvän muitakin, jotka miettii mitenhän mun käy jos itteeni ilmasen? No ,en henkeeni pidätä.

 5. Väkivaltaista “radikalisoitumista” toivottavat henkilöt eivät oppineet Historian opetuksista sitä tärkeää seikkaa, että yhteiskunnallista muutosta väkivallalla voidaan saada aikaan vain ja ainoastaan yhteiskunnassa, jossa yleinen ilmapiiri tukee muutosta. Fysiikasta tuttu ilmiö – alijäähtynyt vesi, joka muuttuu jääksi hetkessä kun yksikin lumihiutale tippuu siihen. Tai ruutitynnyri, joka räjähtää kun yksikin kipinä siihen osuu. Ja muissa olosuhteissa: lumihiutale ei tee mitään lämpimälle vedelle eikä kipinä sytytä märkiä sahanpuruja.

  Onnistuneet yhteiskunnalliset muutokset poikkeuksetta noudattavat kuviota jossa on kaksi edellytystä:
  1. Valtaosa massoista ovat tyytymättömät vallitsevaan tilaan.
  2. Hallitsijat eivät enää kykene/pysty järjestämään asiat kuntoon.
  ja kaksi ehtoa:
  3. Vallankumoukselliset onnistuvat luomaan massoille mielikuvan, että he tuovat paremman tulevaisuuden.
  4. Vallankumouksellisten hyökkäys (väkivaltainen tarvittaessa) ylittää hallitsijoiden pulustuskyvyn.

  Esimerkit onnistuneista vallankumouksista: Kuuban marxistinen vallankumous v.1959; Saksan kansallissosialistinen rauhanomainen vallankumous v. 1932.
  Mutta kun joku (1, 2, 3 tai 4) puuttuu – muutosta ei tapahdu (esimerkiksi baskimaan ETA, saksalainen RAF, italialaiset Punaiset Prikaatit, Espanjan Kansanrintama, irlantilainen IRA, perulainen Loistava Polku yms. yms.) Ei auta, että kymmeniä tuhansia “pahiksia” tapettu/murhattu/likvidoitu/eliminoitu, jos puuttuu edes jotakin näistä: 1, 2, 3 tai 4.

  Tilanne Suomessa on se, että nyt puuttuu kaikki neljä. Mutta ei saa masentua, koska nykyisen järjestelmän romahdus on tulossa ja se on väistämätön, Järjestelmä natisee joka liitoksessa. Tyhjästä luotuun korolliseen velkarahaan perustuva talous on tullut tiensä loppuun, ja kun se romahtaa niin kohdat 1 ja 2 täyttyvät hyvinkin nopeasti. Myös ne n.300 000 uutta sheepleä joka netto-lisääntyy per päivä takaavat, että laajamittainen romahdus on väistämätön. Kohtaan 3 meidän on mahdollisuus vaikuttaa ja pitääkin. Kohta 4 kun sitä tehdään niin sitten siihen tarvitaan kymmeniä tuhansia taisteilijoita, joten on työtä tehtävä näiden tulevaisuuden taistelijoiden agitoimisessa.

  Oikea ja hyvään tulokseen johtava radikalisointi on jatkaa aatteen propaganda ja rauhanomaiset mielenosoitukset, hallitsijoiden valheiden paljastaminen, eli kipinän ylläpitäminen. Sen sijaan siirtyminen älyttömään, mittakaavaltaan mirkoskooppisen pieneen väkivaltaan – johtaa varmasti vain kipinän sammuttamiseen. Ja kun kerran se on sammutettu, niin uusi ei synny helposti (jos koskaan).

  Kun voimat ovat vähäiset, tarvitaan ensisijaisesti älyä, strategiaa ja kurinalaisuutta. Ja äly sanoo, että ei edes 100-1000 pahimman kansanpetturin väkivaltainen poistaminen kuviosta ei muuta yhtään mitään Järjestelmän pysyvyydessä (paitse että se voimistuu). Kun joskus väkivaltaa käytetään niin siihen tarvitaan aivan muuta mittakaavaa ja toisenlaiset työkalut kuin 2-4-6 nyrkkiä (on otettava oppia Suomen vapaussodan ja Mäntsälän kapinan opetuksista!).

  SOOn aate on aivan liian rajallinen, ja siksi tuntuu että SOO on aatteellisessa kriisissä ja hemmennyksen tilassa, Mika Rannan kirjoituksen perusteella. Kehotan SOO tovereita maailmankatsomuksensa laajentamiseen ja Vastarintaliikkeeseen liittymiseen, koska vain PVL: aate on kokonaisvaltainen ja siksi PVLn aate on kansanvastaiselle Järjestelmälle todella vaarallinen.

 6. NSU-tyyppistä toimintaa kannatan, mutta kohteena VAIN poliitikot ja virkamiehet….loisia ja muita Suomen faunaan kuulumattomia kurittamalla, voi keskiluokan sympatiat kääntyä väärään suuntaan

Comments are closed.