Koti Uutisia Ranskassa osoitettu mieltä joukkomaahanmuuttoa vastaan

Ranskassa osoitettu mieltä joukkomaahanmuuttoa vastaan

1

Ranskalaiset protestoivat viime viikonloppuna massiivista maahanmuuttoa vastaan satamakaupunki Calais’ssa, jonne Etelä-Euroopasta käännytetyt pakolaiset lähetetään, koska sikäläiset eivät näitä pakolaisia halua vastaanottaa. Myös äärivasemmistolaisia oli paikalla osoittamassa mieltään ranskalaisnationalisteja vastaan.

Calais’n kaupungilla on viime aikoina ollut isoja ongelmia pakolaisvirran suhteen, ja kaupungin varapormestari Philippe Mignonet lausui elokuussa maahanmuuttajien kuormittavan Calais’ta ennenkuulumattoman suuresti. Hänen mielestään Englannin pitäisi puolestaan vastaanottaa koko kaupunkiin vyöryvä pakolaisjoukko oman osansa lisäksi.

“Haluamme ostaa maahanmuuttajille lentoliput Isoon-Britanniaan ja antaa brittien ratkaista tämä ongelma. Haluamme rajaa siirrettävän Calais’ta Folkestoneen kuukauden kuluessa. Näin britit alkaisivat ymmärtää, kuinka iso tämä ongelma on”, sanoi Mignonet.

Calais’n poliisi on hankkinut lisävahvistusta mellakkapoliisista tilanteen rauhoittamiseksi joskus hyvinkin väkivaltaiseksi äityvillä kaupungin kaduilla. RT:n mukaan noin 50 ihmistä on haavoittunut elokuun yhteenotoissa vain 24 tunnin aikana, eikä tilanne ole muuttunut.

 

 

 

Lähteet: Nordfront.se, RT

1 KOMMENTTI

  1. Hmm… Pormestarin puhe on normaalia “uhittelua”. Kun hänellä kerran on ongelmaan ratkaisu joka on välillinen niin miksi hän ei sitä toteuta? Lentolippu euroopan sisällä on todella edullinen, muutamia euroja. Tulisi paljon halvemmaksi kuin “pakolaisten” ylläpitäminen. Muistaa vain ostella liput pienemmille kentille ja satunnaisesti ympäri Englantia niin kyllä niistä aina joku karkaa ja jää Englantiin asumaan. Siinä olisi pakolaispolitiikkaa kerrakseen. Englantikaan ei heti edes ymmärtäisi mistä on kyse.

    Ja toisaalta, voisiha niitä lippuja ostella Belgiaankin ja Hollantiin. Sieltähän näitä pakolais-ohjeita annetaan muille maille. Tai koska ollaan pohjois Ranskassa niin miksei pakolaiskeskuksia perusteta lähelle Hollannin ja Belgian rajaa ja kerrota että jos tuon rajan ylitätte niin me emme voi enää teitä lähettääkotimaahan takaisin.

    No, ehkä kuitekin pitäisi kaiken tämän sijaan keskittyä siihen varsinaiseen ongelmaan eli muuttoliikkeestä Ranskaan. Se tulisi palauttaa ennalleen.

Comments are closed.