Koti Uutisia Ranskassa haloo vain mustille tarkoitetusta feministitapahtumasta

Ranskassa haloo vain mustille tarkoitetusta feministitapahtumasta

4
(Kuvituskuva)

Feministien on tarkoitus järjestää Pariisissa heinäkuun viimeisenä viikonloppuna festivaali, jonka alueesta 80 prosenttia on tarkoitettu vain mustille. Tapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Se kuvailee nettisivuillaan olevansa “eurooppalainen mustan feminismin festivaali”.

Pariisin vasemmistolainen pormestari Anne Hidalgo ilmoitti Twitterissä tuomitsevansa valkoisilta kielletyn tapahtuman ja harkitsevansa järjestäjien syyttämistä rasismista. Myös esimerkiksi SOS Racisme -järjestö on todennut tapahtuman olevan “virhe, jopa inhottava, koska se piehtaroi etnisessä erottelussa, siinä missä antirasistinen liike pyrkii ylittämään sen”. Rasismin ja antisemitismin vastainen liitto LICRA taas kirjoittaa, että “Rosa Parks kääntyisi haudassaan” tapahtuman johdosta. Parks oli Yhdysvalloissa asunut musta “kansalaisoikeustaistelija”.

Tapahtumapaikkana toimiva “kulttuurikeskus” sekä järjestäjätaho ovatkin nyt valittaneet päätyneensä “äärioikeiston masinoimien valeuutisten kohteeksi”. Lisäksi he kertovat tiedotteessaan olevansa surullisia siitä, että rasisminvastaiset järjestöt antavat itsensä tulla manipuloiduiksi. He eivät kuitenkaan ota esille tilannetta, jossa kansallismieliset järjestäisivät vain valkoisille tarkoitetun tapahtuman.

Myös Suomessa järjestettiin viime syksynä feministisen festivaalin yhteydessä “No Whites Allowed” -niminen tapahtuma. Järjestäjien mukaan tämä ei ollut syrjintää valkoisia kohtaan.

 

Lähde: Helsingin Sanomat

Lue myös: “Antirasistinen” No Whites Allowed -tapahtuma ensi lauantaina Helsingissä

4 KOMMENTIT

  1. Rasistiset Negridi-Feministit polkevat Ranskankin perustuslaki jalkoihinsa minkä ehtivät. Sama ilmiö on havaittavissa ympäri eurooppaa. Negridit, tai kuten koulussa opetettiin: neekerit, valtaavat yhä uusia asuin- ja kulttuurialueita mölyämällä, väkivallalla ja joukkoylivoimalla. Jota vastaan valkoinen on puolustuskyvytön koska puolustautuessaan saa rikosoikeudellisen tuomion.

    Laki on tasavertainen kaikille. Toisille se on vain tasavertaisempi.

  2. Feministi neekereitä. So? Who cares? Itseäni ei anakaan kiinnostaisi moinen seura. Tuohan on monokulttuuria parhaimmillaan. Miisi sotkea valkoisia heidän sekaansaa, koska siitä ei ole kertaakaan maailmanhistoriassa hyvää seurannut. Ei ainakaan valkoisen rodun edustajien hyväksi. Valkoiset “neekerit” ovat vielä pahempia kuin oikeat. Jos edelliset päästetään päättämään meidän asioistamme meidän puolestamme. Voimme olla varmoja, että osanamme on lykätä koiranputkea lähtökohtaisesti.

  3. Yksikään neekeri ei tällaisen sirkuksen tähden käänny haudassaan, vaan huutaa ja kirkuu helvetistä apinan lailla empatiaa näille saastoille.

Comments are closed.