Koti Uutisia Ulkomaat Ranskan Strasbourgissa ammuskelu – ainakin neljä kuollut

Ranskan Strasbourgissa ammuskelu – ainakin neljä kuollut

2

Samaan aikaan kun kansa on jalkautunut Ranskan kaduille, “radikalisoitunut mies” avasi tulen ranskalaisia vastaan. Ammuskelu tapahtui Strasbourgin joulumarkkinoiden aikana.

Samaan aikaan Strasbourgissa on myös EU-parlamentin istunto, jossa mukana on esimerkiksi Jussi Halla-Aho. Halla-Aho twiittasikin, että parlamentin ovet on lukittu turvallisuussyistä. Ranskan presidentti Emmanuel Macron seuraa tilannetta, ja hän lähetti sisäministerin Starsbourgiin.

Epäilty on 29-vuotias poliisin seurannassa ollut mies radikalisoitumisen johdosta. Ampuja tappoi ainakin neljä ja haavoitti kymmeniä. Ampuja haavoittui lopulta poliisin tai sotilaiden luoteihin.

Internetissä on levinnyt jo oletetun asemiehen kuva, mutta Kansallisen Vastarinnan toimitus odottaa vielä vahvistusta kuvan paikkaansapitävyydestä.

Lähde: Yle

2 KOMMENTIT

  1. Muistakaa kirjoittaa jatkossakin sensuroimattomina mielipiteenne. Meillä on vielä jokunen internetsivusto, jotka vapaata sanaa suosivat ja puolustavat. Facebookit ynnä muut juutalaiset saastat voitte jo unohtaa. Käyttäkää VPN:ää tai vaikkapa Tor-selainta. Muitakin vaihtoehtoja löytyy anonymiteettine säilyttämisen turvaamiseksi — tutkikaa mahdollisuuksia ja valitkaa omanne!

    Emme anna “vihapuhe”-poliisin tai muiden sekopäisten mielenmyrkyttäjien sekä isänmaanvihollisten hiljentää meitä. Kirjoittakaa ajatuksianne, jakakaa muiden kirjoittamia hyviä tekstejä ja pysykää mukana taistelussa. Luovuttaa emme saa!

Comments are closed.