Koti Uutisia Rikos Ranskan poliisin ohje: Muslimirikollisuutta katsottava sormien läpi ramadanin aikana

Ranskan poliisin ohje: Muslimirikollisuutta katsottava sormien läpi ramadanin aikana

8

Ranskassa kuohutaan julkisuuteen vuotaneesta poliisin sisäisestä ohjeistuksesta, jonka mukaan muslimirikollisuutta tulee katsoa sormien läpi ramadanin aikana. Noin viikko sitten alkanut ramadan on muslimien tärkein juhla ja se kestää toukokuun loppulle. Rikollisten kannalta Ranskan maahanmuuttajalähiöissä vallitsee siis yli kuukauden ajan hullut päivät.

Poliiseille jaetun ohjeen mukaan viranomaisten tulee puuttua ainoastaan erityisen vakavaan muslimirikollisuuteen seuraavan kuukauden aikana. Maahantunkeutujat pitävät poliisin läsnäoloa lähiöissään loukkaavana, ja viranomaiset tahtovat osoittaa “suvaitsevaisuuttaan” ja hienotunteisuuttaan pyhittämällä ramadanin rikollisten juhlaksi.

Poliiseja käsketään välttelemään “alueita, joissa asuu paljon ramadania viettäviä ihmisiä, jotteivät viranomaiset herättäisi tuohtumusta tai käyttäisi valtaansa esimerkiksi auringonlaskun aikaan syömään kokoontuviin ihmisiin”. Kuten olemme jo aiemmin uutisoineet, rotumuukalaiset ovat mellakoineet Ranskassa väkivaltaisesti useita päiviä putkeen, joten poliisin ramadan-ohjeistus symboloi myös lainvalvojien luovuttamista.

Koronaviruksen aiheuttamat liikkumisrajoitukset ovat hankaloittaneet lähiöiden tärkeimpiin elinkeinoihin lukeutuvaa huumekauppaa. Maahanmuuttajadiilerit ovat purkaneet turhautumistaan pahoinpitelemällä poliiseja, jotka puolestaan vastaavat kohteluun kumartelemalla rikollisten rotumuukalaisten edessä.

Lähde: Breitbart

8 KOMMENTIT

 1. Niinpä tietenkin, annetaan muslimien riehua koska riehumiseen puuttuminen saisi muslimit riehumaan vielä enemmän. Olisi jo aika ymmärtää, että muslimit eivät riehu vaan käyvät sotaa Länttä vastaan. Vapaa pelikenttä ei torju väkivaltaa, se saa muslimit tuntemaan olevansa voitolla ja lisää mellakoita ja väkivaltaa.

  Ja ajatelkaa: uskonnollinen juhla saa muslimit mellakoimaan. Se on toista kuin muissa uskonnoissa.

 2. Profeetan perimätiedon mukaan ramadanin ajaksi avataan Paratiisin portit(tarkoittaako 72-neitsyettä jos teet terroriteon ja kuolet), lukitaan Helvetin portit ja kahlitaan paholaiset.
  Jos meno on jo nyt päin helvettiä niin mitä se tulee olemaan ramadanin päätyttyä, jolloin lukitaan paratiisin portit, avataan helvetin portit ja päästetään paholaiset irti.
  Totaalinen Inferno

  • Kun noita vanhoja kirjoituksia lukee, niin niissä kääröissä oli sellainen juttu että neitsyet saatoivatkin oikeasti olla viinirypäleitä, sillä vokaalien päällä olevat aksenttimerkit olivat epäselviä.

   Jos paratiisissa odottaakin viini eli Jeesuksen veri, niin sehän tekeekin asioista mielenkiintoisia…

   Taitaa olla helvetti täynnä, kun riehuvat amok-juoksujaan nämä perkeleet Maan päällä sodomiittien ja muiden apinoiden kera.

 3. Polpolla on peiliin katsomisen paikka: Jos he omaksuvat oikeanlaiset poliisin toimintaan kuuluvat eettiset periaatteet ja toimivat niiden mukaan,niin silloin heillä on moraalinen oikeus vaatia kansalaisilta kunnioitusta.Mutta tämmöisen aisuroinnin ja matelun vuoksi ei ole lainkaan väärin jos esim.nuoriso haistattelee heille tai näyttää keskaria.Olen joskus lukenut lehdestä jonkun kytän haastattelun,jossa päivittelee nuorten epäkunnioittavaa käytöstä viranomaisia kohtaan.

  • “Nuoret” lienee eufeismi nekruilla ja hiekka-apinoille. Toki suomalaisten asenteet ovat muutuneet. Ruotsiksi on sellainen sanonta kuin “man blir som man umgås” eli seura tekee kaltaisekseen…

   Voi vanhempia, kun eivät lapsiaan enää kasvata. 99 % porukasta lienee jo täyttä roskaa, niin vaikeaa on kuulua siihen 1 %:iin. Ilon kautta.

  • Tyypillisesti on matu raiskannut tai muuten vakavasti tunnehaavoittanut nuoren miehenalun sisarta, ja kun nuori on todennut miten poliisi “auttaa”, on katkeruus ja keskarien heitteleminen tosiasia.

   Ei yllätä.

 4. Sama Suomessa.
  Monissa euroopan maissa myös Suomessa koronaviruksen sairastuneet muslimit pyrkivät levittämään virusta vääräuskoisille eli kantaväestöön.
  Suomessa korona tartunnan saaneet muslimit levittävät virusta kantaväestöön sylkemällä vanhuksia ja muita kantaväestön edustajia naamaan. Esimerkiksi kaupoissa tartunnan saaneet koskettelevat kaikkia vihanneksia ja kasviksia, sylkevät niihin. Sylkevät neulaan ja pistävät neulalla esim. tomaattiin, kurkkuun, appelsiiniin, omenaan ja muihin vihanneksiin ja kasviksiin. He myös avaavat kaikkia pulloja, mehupurkkeja ja juovat ja sylkevät niihin. Katso videot.
  https://kantasuomalainen.net/2020/04/24/muslimit-pyrkivat-levittamaan-koronavirusta-vaarauskoisiin/

 5. Tätä on yksinkertaisesti vaikea uskoa enään todeksi. Laki siis koskee ainoastaan kantaväestöä, maahantunkeutujat saavat riehua ja rötöstellä täysin vapaasti viranomaisten ja päättäjien siunauksella. Muslimitaustaiset maahantunkeutujat ainakin periaatteessa ovat jo valloittaneet Ranskan ja kantaväestö kokonaisuudessaan on alistunut näille valloittajille. Ei laula enään Galliankukko, sen ovat muslimit rituaaliteurastaneet. Rukoilen että näkisin vielä sen päivän kun tämä rikollinen roskasakki tuhotaan Euroopan kantaväestön toimesta.

Comments are closed.