Koti Uutisia Rikos Ranskan hallitus syyttää Irania “terrori-iskun” yrityksestä Pariisissa – Iran syyttää sionisteja

Ranskan hallitus syyttää Irania “terrori-iskun” yrityksestä Pariisissa – Iran syyttää sionisteja

3
MEK-mielenosoitus.

Ranskan hallitus on päättänyt asettaa pakotteita Iranin kansalaisille. Tekosyynä Iranin painostukselle käytetään Pariisissa epäonnistunutta pommi-iskuyritystä, josta Ranskan tiedustelupalvelu on syyttänyt Teherania. Syytteiden tueksi ei ole esitetty uskottavia todisteita.

Pommi-isku olisi suoritettu Iranin hallituksen kannalta pahimpaan mahdolliseen aikaan. Sionistilobbyn johtama Amerikka on yrittänyt pakottaa koko maailman mukaansa täydelliseen taloudelliseen Iran-saartoon. Yhdysvallat painostaa Irania siksi, että maata pidetään sotilaallisena uhkana juutalaisvaltio Israelille.

Terrori-iskusta olisivatkin hyötyneet ainoastaan sionistit, jotka ovat pyrkineet sulkemaan Iranin kansainvälisen yhteisön ja rahaliikenteen ulkopuolelle. Tähän viittasi myös Iranin hallitus, jonka mukaan terrori-iskusyytteet ovat täysin epärealistisia. Iranin mukaan pommitusyrityksen takana olivat mitä ilmeisimmin Yhdysvallat, Israel sekä sionistien tukemat iranilaiset terroristijärjestöt, jotka yrittävät nyt tulehduttaa Iranin välit Eurooppaan.

Väitetyn pommi-iskuyrityksen kohteena oli iranilaisten maahanmuuttajien NCRI-järjestön marssi. NCRI:tä johtaa puolestaan kommunistinen terroristilahko MEK (Mujahideen-e Khalq), joka pyrkii kaatamaan Iranin hallituksen väkivallalla.

Yhdysvallat jäi 2000-luvun alussa kiinni annettuaan sotilaskoulutusta MEK-taistelijoille, vaikka virallisesti ryhmä oli Amerikan mukaan terroristijärjestö. Ryhmän sissit ovat murhanneet muun muassa amerikkalaisia siviilejä sekä iranilaisia poliitikkoja ja virkamiehiä. MEK:n tiedetään toimivan tiiviissä yhteistyössä myös juutalaisvaltio Israelin Mossad-tiedustelupalvelun kanssa.

Vaikka Iranin hallituksella ei ole lainkaan intressejä toteuttaa terrori-iskuja Euroopan maaperällä, on Ranska pitänyt kiinni pakotteistaan. Tilanne muistuttaa vuotta 2011, jolloin Ranskan juutalainen presidentti Nicolas Sarkozy oli Yhdysvaltojen tärkein tukija, kun maa hyökkäsi Israelin vihaamaan Libyaan suorittaakseen vallankaappauksen. Nyt juutalaisessa Rothschild-pankissa rikastunut Ranskan uusi presidentti Emmanuel Macron tukee puolestaan sionistien voimapolitiikkaa Irania vastaan.

Terrorisyytöksillä Israel, Yhdysvallat ja Ranska pyrkivät peittelemään myös sitä tosiasiaa, että Iran on taistellut Syyriassa ja Irakissa nimenomaan al-Qaidan ja Isisin kaltaisia terroristijärjestöjä vastaan. Sen sijaan länsi on tukenut ääri-islamistiterroristeja. Toisin kuin lännen tukemat muslimiterroristit, Iran ja sen liittolaiset eivät murhaa siviilejä Euroopan kaduilla vaan käyttävät voimaa vain sotilaskohteita vastaan Lähi-idän alueella.

Tilanteesta tekee entistä kieroutuneemman se, että Tanskan poliisi on ilmoittanut tällä viikolla suojelevansa joukkoa Iranin hallintoa vastustavia terroristeja, joita epäillään 25 ihmistä murhanneesta pommi-iskusta sotilasparaatia vastaan Iranissa. Terroristit oleskelevat Tanskassa, jotta heitä ei saataisi oikeuden eteen vastaamaan suorittamistaan murhista.

Lähteet: Yle, Financial Times, The New Yorker

3 KOMMENTIT

 1. Tuo MEK on täysin USA:n ja Israelin alaisuudessa kuten ISIS ja al-Qaida.

  • “Tilanteesta tekee entistä kieroutuneemman se, että Tanskan poliisi on ilmoittanut tällä viikolla suojelevansa joukkoa Iranin hallintoa vastustavia terroristeja, joita epäillään 25 ihmistä murhanneesta pommi-iskusta sotilasparaatia vastaan Iranissa. Terroristit oleskelevat Tanskassa, jotta heitä ei saataisi oikeuden eteen vastaamaan suorittamistaan murhista”

   Sehän onkin kätevää ensin tehdä terrori-isku ja sitten lähteä pakoloiseksi Eurooppaan “sotaa ja vainoa pakoon”. 😂 Tottakai rassukat tarvitsevat turvapaikan, kun ovat kokeneet hirveää vainoa.

   CIA on suunnittellut aivan varmasti tuon terrori-iskun ja pommi-iskun.

 2. Samaan aikaan aivan toisaalla Iran iski sotilaallisesti ja voimin kortein “ISIS-terroristeja” (lue: Israelin ja USA:n tukemia palkkasotureita) vastaan Irakissa kostona hyökkäyksestä sotilasparaatia vastaan Iranissa. Tämä tehtiin avoimesti ja siitä kerrottiin iranilaisissa medioissa avoimesti. Tätä voi verrata Israelin satoihin ilmaiskuihin Syyriaan ja Libanoniin. Israelilla on aina “syytä” pommittaa naapurivaltioita ja yleensä kukaan ei vaadi selityksiä, Sionisti tappaa, sionisti pommittaa, valtamediat hymyilevät aurinkoisesti.

  Iranin ohjuksissa oli myös kirjoitettuna ohjusten kylkiin virkistävä viesti aidosta vastarinnasta:

  “Death to America, Death to Israel, Death to Al Saud” ja vielä sokerina pohjalla “Kill the Friends of Satan”. Tässä on sitä kuuluisaa asennetta. Teksti on suomeksi tietenkin: “Kuolema Amerikalle, kuolema Israelille, kuolema saudeille” ja “tapa Saatanan ystävät”.

  Näin tehdään vastarintaa. Iranilaisittain.

  Videon iskuista näkee mm. sivuilla “The Vineyard of Saker”.

Comments are closed.