Koti Uutisia Ranskalaisnationalistit partioivat metroasemilla

Ranskalaisnationalistit partioivat metroasemilla

2

Ranskalainen kansallismielinen järjestö Génération Identitaire on alkanut partioida usein rauhattomilla metroasemilla. Järjestön jäseniä on partioinut muun muassa Lillen kaupungissa Pohjois-Ranskassa. Partiointi on osa järjestön “anti-scum-kampanjaa”, jolla halutaan turvata ranskalaisten turvallinen matkustaminen metroissa.

Sekä juutalais- ja ihmisoikeusjärjestöt ovat huolestuneet Génération Identitairen “rasistisesta kampanjasta”. Järjestöjen mukaan Génération Identitaire pelottelee matkustajia olemuksellaan.

Useat ranskalaiset ovat joutuneet väkivaltaisten iskujen kohteiksi juuri metroissa tai metroasemilla. Väkivallantekijöinä on usein muslimitaustaisia maahanmuuttajia ja heidän uhreinaan valkoihoisia ranskalaisia.

Alla oleva video paljastaa, kuinka ainakin 20 mustaihoista pahoinpitelee julmasti valkoihoista miestä:

 

 

Raportti kansallismielisten partiosta (ranskaksi):

 

 

Aiheeseen liittyen: CBN-raportti: valkoisten vastainen väkivalta kiihtyy Ranskassa

2 KOMMENTIT

  1. Tämähän on hyvä uutinen. Kansan mielipide kääntyy heti myönteisemmäksi kun on porukkaa josta tietää että he ovat matkustajien turvana. Keltainen väri takeissa on erinomainen. Sen huomaa kaukaakin.

    Tällaiset teot ovat kanssaihmisten auttamista. Ja se ei jääpalkitsematta pitkässä juoksussa. Nimittäin, eu vaalit ovat tulossa.

Comments are closed.