Koti Uutisia Ulkomaat Ranskalaisen kansallismielisen järjestön johtaja tuomittiin vankilaan

Ranskalaisen kansallismielisen järjestön johtaja tuomittiin vankilaan

2

Ranskalaisen kansallismielisen Égalité et Réconciliation-järjestön johtaja Alain Soral on tuomittu vuodeksi vankilaan juutalaisen ylivallan kritisoimisesta. Ranskan sensuurin ryvettämä oikeuslaitos katsoi rikolliseksi Soralin kuvailut juutalaisista ”manipulatiivisina, tyrannisina ja vihamielisinä”.

Sananvapauden vastainen ja juutalaismielinen lobbarijärjestö LICRA on luvannut, että Soraliin kohdistuva vaino tulee jatkumaan. LICRA on useita kertoja aikaisemminkin tehnyt Soralista ilmoituksia ja saanut hänet tuomittua vastaavanlaisista ajatusrikoksista.

Soral on entinen kommunisti. Sittemmin hänen vakaumuksensa muuttui yhä enemmän kansallismieliseksi. Hän on muun muassa tehnyt yhteistyötä suositun mustan koomikon Dieudonné M´bala M´Balan kanssa, joka puolestaan on keksinyt ”käänteisen Hitler-tervehdyksen” eli quenellen.

Lähteet: Nordfront, The Algemeiner

2 KOMMENTIT

  1. Näin se menee, “Katso ketä ei saa arvostella ja tiedät kuka hallitsee”. Tästä samasta asiasta kirjoitti Jukka Hankamäki erinomaisen kuvauksen:

    https://beta.oikeamedia.com/o1-95919

    Kannattaa lukea “Vailoitettujen valtioiden ja totalitarismien tunnusmerkkejä”.

  2. Luulenpa ettei tuolla miehellä ole kissanpäiviä vankilassa toisin kuin – akateemisenä esimerkkinä – muslimi mullahilla, joka on avoimesti viha saarnannut Moskeijassa joka perjantai ja kehottanut tekemään “Allahu Akbar” -itsemurhapommi-iskun vääräuskoisa täynnä olevalle kauppakadulle perjantaisaarnan jälkeen.
    Jos vain sattuman sanelemana juttuna muutamaksi päiväksi vankilaan tuomittu “rasismin uhriksi” joutunut “mullah-setä” saa vankilassa kaikki etuoikeudet ja vapauden jatkaa vihasaarnaamistaan kehuskellen, että samanlaisia terrori-iskuja on vain kiihdytettävä.
    Vääräuskoinen suvakki-hallitus, joka on täynnä kermaperseitä, jotka eivät omaa minkäänlaista selkärankaa, vaan pyörivät selällään lattialla kuin alistumistaan esiintuova “likainen koira” (tark. meitä) vapauttaa runsaassa etuajassa muslimien vastineen Mahatma Gandhille ja vastuu ministeri antaa lausunnon siitä ettei ole mitään näyttöä siitä, että “verenvaluttajasta” olisi mitään varaa ympäröivälle yhteiskunnalle ja kehottaa arvostelevia ääniä olemaan hiljaa, koska “Rasismi”, “eurooppalaiset arvot”, “äärioikeisto”, “natsit” ja “kansallismieliset”!!!

Comments are closed.