Koti Uutisia Ulkomaat Ranskalainen kaupunki sulkee moskeijan

Ranskalainen kaupunki sulkee moskeijan

5

Eteläisessä Ranskassa sijaitseva Grenoblen kaupunki on päättänyt sulkea paikallisen moskeijan. Sulkemisen syynä on kaupungin pelko mahdollisesta terrori-iskusta. Tästä huolimatta moskeijan sulkeminen on vain väliaikainen päätös.

Paikallisen virkamiehen mukaan Al-Kawthar-moskeijasta on tullut hedelmällistä maata terroristeille ja radikaleille muslimeille. Moskeijan imaami on virkamiehen mukaan myös kannustanut vihaan muihin uskontoihin kuuluvia henkilöitä kohtaan. Al-Kawtharin moskeijassa käy noin 400 muslimia päivittäin.

Moskeijan tilat suljetaan ja sen varat jäädytetään kuuden viikon ajaksi. Tilanne on vakava, sillä pienessä 162 000 asukkaan kaupungissa on 20 moskeijaa.

Lähde: RT

5 KOMMENTIT

 1. Tätähän on tarjolla pitkin Eurooppaa ja sitähän halutaan Suomeenkin. Leviää kuin paiserutto nuo pirunkirkot ja ovat vähintään yhtä vahingollisia. Tauti, johon vaaditaan kovia antibiootteja.

  • Onneksi tämä tila vanhusten hoidosta tuli esille. Siinä saa sitten valita kumpi tärkeämpää.

   • Hallitukselta kysyttäessä suurmoskeija, jossa siiat ja sunnat yhdessä käyvät uskonnollisen veljeyden esimerkkinä samaan aikaan.
    Ei pidä myöskään unohtaa israelin suurlähetystön turvallisuutta, sitä pitää tukea kun heidän “kotomaansa” on niin köyhyyden kurimuksessa ettei ole omalle suurlähetystölle varaa antaa shekelin shekeliä.
    Suomalaisten vanhusten hoidon tilan tiedettiin laskevan yksityistämisen myötä, mutta tiettyjen tahojen optioahneus jyräsi hyvinvoinin yli, kuten on käymässä terveydenhuollonkin.

 2. Luulisi, että nyt ainakin räjähtää. Mutta kysymys oli pelkkää retoriikkaa, sillä muslimit räjäyttävät aina, koska Koraani.

Comments are closed.