Koti Uutisia Ulkomaat Ranska on virallisesti “Euroopan verohelvetti”

Ranska on virallisesti “Euroopan verohelvetti”

10

Ranskan kaduilla mellakoivat ja presidentti Emmanuel Macronin eroa vaativat keltaliivit ovat saaneet uutta tuulta purjeisiinsa, kun OECD julkaisi tiedot Euroopan korkeiten veroitetuista maista. Tilastojen mukaan Ranska on vienyt pitkään ykkössijaa hallinneelta Tanskalta “Euroopan verohelvetin” tittelin.

Maassa, jossa maahanmuutto lisääntyy ja jossa oma kansa ajetaan entistä ahtaammalle samalla kun eliitti vaatii entistä avoimempia rajoja, tietoa ei mitä todennäköisemmin tulla vastaanottamaan hymyhuulin ainakaan työtä tekevien ranskalaisten keskuudessa.

Lähde: RT

10 KOMMENTIT

 1. Näyttää siltä, että Macron porukoineen lentää kohta ulos palatsista, joko päineen tai päätä lyhyempänä…

  • Kansa saa juuri sitä mitä Macron lupasi ennen vaaleja. Olisivat lukeneet vaaliohjelman joka kyllä Suomenkin valtamediassa julkaistiin ihan kotimaisella kielellä.

 2. Ja minä kun luulin että se olisi Suomi. No, Ranskassa ALV on 25%, eli ei meitä paljon korkeampi. Mutta esim. Boshin imurin voi sieltä ostaa ~170e hintaan, sellaisen joka Suomessa maksaa 325e. Mutta kun eivät suostu myymään kuin benelux-maihin. Vastaava hintatasoero tulee vastaan muissakin tuoteissa, sellaisissa joita työssäkäyvä veronmaksaja joutuu hankkimaan. Auto, polkupyörä, vuokrat, energia, vaatteet,… kaikki edullisempia.

  Tuosta verohelvetistä voidaan olla montaa mieltä koska mm. maassa on aurinkorannat omasta takaa niinkuin lasketteluvuoristotkin ja kalastusvedet. Kansan ei tarvitse poistua maasta jos se ei halua. Silloin pienempikin käteenjäävä osuus riittää.

  On toki totta että astronauttien ja aivokirurgien kustannukset nostavat kansan veroprosenttia. Aivan kuten niiden rikollisuuskin ja tuhotyöt. Sen kustannusvaikutuksista en osaa sanoa mitään ja Ranskan viranomaiset eivät halua.

  • Tämä.

   Haisee muutenkin koko kansannousu jokseenkin mädätetyltä. Joka tapauksessa, nyt on syntynyt jo niin paljon uhreja että tässä vaiheessa prosessi lienee jo ihan itsekseen etenevässä vaiheessa.

   Oli se alkusyy sitten kuinka junailtu tahansa, niin vaikuttaisi eliitille suopealta ajalta lakipykälien rukkaukselle väkivaltaorganisaatioiden rakentamiselle. Tuohon kun saavat masinoitua vielä seuraavan matu-invaasion, niin ollaan pitkällä.

 3. Pitäisikö Suomenkin kaduille järjestää keltaliivien protesteja? 🙂

  • Ei mielestäni.
   Keltaiset liivit siinä missä hätävilkut ja muut varolaitteet ovat kärsineet aivan tarpeeksi turhan käytön aiheuttamasta uskottavuuden inflaatiosta.
   Antaa ranskiksien tehdä haluamallaan tavalla, pyritään täällä löytämään persoonallinen ja oma tapa.

  • Ongelma on yhteinen eli globalistit kätyreineen, joten ilman muuta keltaliiviprotestit tännekin. Kansat yhdessä rintamassa tyranneja vastaan!

  • Se olisi toivottavaa. Sillä kansannousu on alkanut jo Ranskasta, se n saavuttanut Iso-Britanian ja kun siitä uutisoidaan Suomessakin, niin johan Saksalaiset palaa jälleen kaduille. Ja silloin mam-merkel sekä EU:n johtajat joutuvat toteamaan että avointe rajojen politiikka oli virhe. Se oli iso virhe.

   Olen jo miettinyt että elämkö niin pitkään että näen EU:n romahtavan. Kun kansa nousee vallanpitäjiä vastaan tällaisella aatteella kuin nyt, niin se harvoin pysähtyy. Salafist-hanke kaatui. Mutta silloin se oli yksinään yhdessä maassa. Ja seassa oli paljon jalkapallohuligaaneja jotka halusivat vain tapella. Nyt on tavallinen kansa lähtenyt kaduille.

 4. Ranskan presidentti Emmanuel Macron on tarpeeksi kusessa vasta sitten kun hän riippuu lyhtypylväässä. Eikä siinä ole mitään häpeämistä sillä monet poliitikot ovat jääneet “eläkkeelle” kyseisellä tavalla, mikä onkin erittäin hienotunteista tuntien sen vaivan ja rahan menon, joka näistä todellisista taakoista kansakunnille aiheutuu. Ja mikä pahinta” He vielä antavat lausuntoja kulloisestakin poliittisesta tilanteesta ja sen suunnasta, joka on suoraan perseestä.

Comments are closed.