Koti Uutisia Ranska kehitti uuden “antisemitismin” vastaisen toimintaohjelman

Ranska kehitti uuden “antisemitismin” vastaisen toimintaohjelman

6

Ranska on julkistanut uuden toimintaohjelman taistellakseen niin kutsutun antisemitismin kaikkia muotoja vastaan alkaen pilapiirroksista ja todistajanlausunnoista päättyen “tekaistuun” journalistiikkaan. Maan pääministeri Edouard Philippe haluaa keskittyä kampanjassa sosiaaliseen mediaan ja koulua käyvään nuorisoon, jotta väitetysti erityisesti Internetissä tasaisessa kasvussa oleva antisemitismi “saataisiin kuriin”.

“Olen järkyttynyt siitä, että on helpompi saada poistettua piraattivideo jalkapallo-ottelusta kuin juutalaisvastaisia kommentteja”, sanoi Philippe sionistiomisteiselle uutistoimisto AP:lle.

Toimintaohjelma on vastaus viime kuukausien sosiaalisiin levottomuuksiin Ranskassa. Hallituksen mukaan “antisemitistisen käytöksen” yleisyys on hälyttävintä sitten toisen maailmansodan lopun. AP:n mukaan Ranskassa, jossa asuu suurin määrä juutalaisia koko Euroopassa, kytevät “aivan uudenlaiset antisemitismin muodot” ja tämä olisi “hyvin dokumentoitua”.

Breitbart raportoi niin monen ranskanjuutalaisen tuntevan olonsa turvattomaksi, ettei heillä enää ole muuta vaihtoehtoa kuin muuttaa Israeliin turvallisuutensa tähden. Breitbartinmukaan juutalaisten yhä lisääntyvä siirtyminen Israeliin olisi ongelma sekä Ranskalle että juutalaisille itselleen. 40 000 juutalaisen väitetään muuttaneen Ranskasta muihin maihin jo vuodesta 2006 lähtien.

Ranskasta lähtevien juutalaisten määrä on edelleen nousussa. Pääministeri Philippe aikookin nyt säätää uusia lakeja “antisemiittien” rankaisemiseksi. Suunnitellut lait ovat Internet-alustoja varten kehitettäviä pakkolakeja; ne velvoittaisivat etsimään, merkitsemään ja poistamaan “laittoman” eli juutalaisvastaisen materiaalin. Mikäli yritys kieltäytyisi tätä tekemästä, sitä odottaisivat reilut sakot.

Philippe jatkoi edelleen, että nuoria on tärkeää valistaa niin kutsutun antisemitismin sopimattomuudesta. “Asiantuntijoiden” työryhmä perustetaankin nyt auttamaan opettajia käsittelemään juutalaisvastaisuuteen liittyviä hankalia tilanteita kouluissa.

Lähteet: Nordfront.se, Breitbart

6 KOMMENTIT

 1. No, lapsistahan se aivopesu aina aloitetaan. Kun heille jotain opettaa, tuhojen korjaaminen onkin sitten paljon vaikeampaa. Näinhän diktaattorit aina tekevät. Viattomat lapset käännetään vanhempiaan vastaan.

  Tuo “laki” ei sinänsä ole mitään uutta. EU vahvisti sen jo hetken aikaa sitten. Ja ilman eri päätöstä se ratifioituu kaikissa EU-maissa 20 vuorokauden kuluttua. Eli, se on jo Suomessakin voimassa. Sen seurauksena voidaan tosiaan www-sivut poistaa EU:n alueella olevalta serveriltä eikä etukäteen maksetusta sumasta tarvitse palauttaa mitään. Myös forumit-, henkilöt- ja keskustelut tulee poistaa internetistä EU:n alueelta. Eli, internetissä on käynnissä melkoinen holokausti isänmaallisia kohtaan. Ja ihan EU:n määräämänä.

  Mutta jos mietitään hieman tätä “antisemitismiä”… Mistähän johtuu että juutalaiset kokevat elämänsä tukalaksi? Voisiko se johtua niiden tavasta käyttäytyä ja toimia? Tai kenties niiden ikiaikaisista ritualeista? Tai suhtautumisesta kristittyihin?

  Jos verrataan niitä esim. Aasiasta tulleisiin pakolaisiin niin kuinka monella on aasialaisista pahaa sanottavaa? Eivät aasialaiset osoita yleisesti mieltään kaduilla tai anna lehdistöille lausuntoja jossa uhriutuvat ja kertovat että heidän on pakko lähteä Aasiaan kuolemaan kun euroopassa heitä uhkaillaan ja heidän elämänsä on vaikeaa. Minä luulen että asia on juuri päinvastoin. Suuri osa eurooppalaisista opiskelee aasialaisia maailmankatsomuksia sekä heidän lääketiedettään.

  Miksi alati vähemmän ihmisiä opiskelee juutalaista maailmankatsomusta tai heidän tapojaan? Siinäpä mietittävää kerrakseen.

 2. TV7, radiodei ja alfa-tv ovat suurimmilta osiltaan kristillisen kasvatuksen saaneen kansan hengessä oleva media, mutta tarkemmin kuunneltuna sieltä tulee tarkoin poistettuja siionistien opetusmaailman dogmeja liittyen juutalaisten lakiin eli Talmudiin joka sisältää vihaa ja halveksuntaa kristittyjä ja Jeesusta kohtaan sekä säädyttömyyttä ja moraalittomutta.
  Ei voi kuin ihmetellä tätä armoa toisia kohtaan vaikka oms henki olisi kyseessä.

  • Kristinuskossa on ideana palvoa juutalaisten jumalaa, joten miksi kristilliset kanavat eivät lobbaisi sionismia.

   • Tuota ns “kristtilistä” sionismia eivät juuri kannata kuin tahallaan ihmisiä harhaan johtavat sudet lampaan vaatteissa (valekristityt) sekä ne edellisten toimesta pahasti harhaan johdetut kristityt, jotka sen sijaan että itse tutkisivar asioita Raamatusta, luottavat sokeasti siihen mitä sudet saarnaavat.

    Kristittyjen ei kuulu tukea Jumalan vihaajien hallitsemaa valtiota.

    Israel Moment #18 Military Support for Israel ?

    https://www.youtube.com/watch?v=Bt5-8-zmVPk

 3. (((HS))): Rasisminvastainen työ mielenterveystyötä. Muija tuo työpaikalta paskalehtiä, joita työnnän takkaan ja saunaan…

  Ja sitten asiaan: Ranska — maailman juutalaisin maa puolella miljoonalla jutikalla heti USA:n (№ 1) ja Israelin (№ 2) jälkeen. Tarviiko tässä enää muuta virkkaa.

 4. Ranskan juutalaiset voivat suunnata ulinansa muuan Suternööri George Soroksen puoleen. Tosin uskon, ettei hän valista kasvojaan heidän puoleensa, sillä vain piru yksin tietää tuon miehen kuvatuksen kieroutuneen mielen salat.

Comments are closed.