Koti Uutisia Ranskassa 750 no-go-aluetta

Ranskassa 750 no-go-aluetta

7

Valtamedian yrittäessä hysteerisesti tehdä pesäeroa ääri-islamistien ja tavallisten maallistuneiden muslimien välillä puhuu tämä fakta karua kieltään Ranskan islamisaatiosta – maassa on noin 750 muslimien no-go-aluetta.

UK_Shariah_zone

No-go-alueella tarkoitetaan esimerkiksi lähiötä tai naapurustoa, johon jollain tietyllä ihmisryhmällä ei ole mitään asiaa. Tässä tapauksessa kulkukiellon kohteena ovat tavalliset valkoiset ranskalaiset, ja aluetta hallitsevat käytännössä muslimit.

Alueet ovat monilta osin irtautuneet yhteiskunnasta, ja kuten naapurimaassamme Ruotsissa, ambulansseilla, poliiseilla, palokunnilla tai muillakaan ulkopuolisilla ei ole näille alueille mitään asiaa. Alueilla on voimassa maan perustuslain sijasta useimmissa tapauksissa sharia-laki. Noin 40 prosenttia Ranskan viidestä miljoonasta muslimista asuu näissä getoissa.

Journalisti Nolan Peterson kuvailee erästä tällaista aluetta seuraavin sanoin: “Monien nuorten miesten päällä näkyi Osama bin Laden -T-paitoja. Vesipiippukaupassa näin televisiosta Abu Mus’ab al-Zarqawin puheen, jossa hän lietsoi kapinaa Irakissa olevia amerikkalaisjoukkoja vastaan. Tämä kaikki vaikutti aivan jokapäiväiseltä ja erittäin hyväksytyltä.”

 

Lähde: Fox News

7 KOMMENTIT

  1. …eli tätä eräs nainen tarkoitti joka muutti Suomeen Pariisin esikaupungista. Kun kysyin miksi Suomeen niin hän sanoi että Suomessa luonto on puhdasta ja täälä on turvallista elää. Ihmettelin kovasti mutta taas palaset loksahtavat kohdilleen. Hän kertoi että Pariisi on likainen kaupunki jossa ihmiset ovat epäkohteliaita ja sielä saa pelätä koko ajan.

    Täytyy sanoa että hyvin on elokuvamaailma pystynyt sumuttamaan todellisuutta.

  2. Suvaitsevaisuus on historian aikana tuhonnut monta sivilisaatiota.
    Tasa-arvo ei ole muuta kuin aivopestyjen ja homehtumaan jätettyjen mielien tuotos.

  3. Eikö Itä-Helsingissä ole myös näitä ihmisapinoiden hallussaan pitämiä alueita?

  4. ei helvetti onhan sama homma jo suomessakin ei itähelsinkiin yksikään järkevä valkoihoinen mene tai puukosta tulee.

  5. Hieman lähdekriittisyyttä! Fox News ei ole uutiskanava vaan konservatiivien äänenkannattaja, pari vuotta takaperin uutisoivat mm. Kuinka vanhukset Hollannissa eivät uskalla mennä sairaalaan koska siellä on käytössä pakko-eutanasia.

Comments are closed.