Koti Uutisia Ramin Azimille tuomio torstaina

Ramin Azimille tuomio torstaina

7
Ramin Azimi.
Ramin Azimi.

Satakunnan käräjäoikeus julkistaa torstaina 17-vuotiaan Jonna Männistön murhasta ja törkeästä raiskauksesta syytetyn 26-vuotiaan afgaanin Ramin Azimin tuomion. Männistö löytyi alkuvuonna Kokemäen Sääksjärveltä palaneena ladosta.

Tätä ennen oikeus kuulee Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen lausunnon liittyen Azimille tehtyyn mielentilatutkimukseen. Azimi itse oli pyytänyt päästä mielentilatutkimukseen. Käräjäoikeuden heinäkuussa antaman välituomion mukaan Azimin syyllisyydestä ei jäänyt epäilystä.

Azimin tarinat hänen teoistaan ovat vaihtuneet oikeusprosessin aikana moneen kertaan, ja kesäkuussa puolustusasianajaja Rauli Virtanen väitti tämän syyksi “erilaisia kehityshäiriöitä”; nämä kuulemma koskevat erityisesti kielellistä ymmärtämistä. Puolustuksen mukaan Azimilla olisi diagnosoitu “semanttinen parafasia”, jonka oireisiin kuuluu, että henkilö “käyttää usein vääriä sanoja”.

Lähteet: Satakunnan Kansa, MV-lehti

7 KOMMENTIT

  1. Silmä silmästä. Polttaa pitäsi rangaistuksena. Tuolla ei ole mitään asiaa Suomeen.

  2. Karkotus murhaajalle ja tämän perheelle (Varoittava esimerkki rikollisille maahanmuuttajille!)

  3. Kunnon tuomio ja kehitysmaalainen vajakki, ihan avo-osastolle….

  4. Hienoa että me suomalaiset olemme näin avarakatseisia ja päästämme nämä elukat leikkimään tyttäriemme kanssa.suuri kiitos sipilä,soini,stupido ja ressukka orpo.olen aivan että joudutte vielä vastaamaan ylimielisyytenne ja suomalaisten taudeille ja väkivallalle altistamisesta.voimia Kempeleen nuorelle naisenalulle ja vanhemmilleen.eläin kun käy kimppuun on toden näköisesti pitkä toipuminen edessä.hyvä lakimies nyt ottamaan selvää miten nämä raiskaajat ja tämän hulluuden sallivat saadaan vastuuseen .

  5. DemLa suvaitsee. Ramin vapautetaan syytteistä, Jonna kaivetaan ylös haudastaan ja raahataan oikeussaliin kuulemaan tuomio syrjinnästä.

  6. Kannatan karkotusta kotimaahan, jossa kuolemantuomio mestaamalla moskeijan edessä kuukauden ensimmäisenä perjantaina.

Comments are closed.