Koti Artikkelit Rakkauden ja perheen juhla

Rakkauden ja perheen juhla

13

Jouluaaton tunnelmiin voi valmistautua lukemalla otteen saksalaisen Wilhelm Beilstein artikkelista ”Wie wir Weihnachten feiern” eli ”Kuinka juhlimme joulua”. Artikkeli julkaistiin alun perin vuonna 1939 NS-Briefe-nimisessä kansallissosialistijulkaisussa. Suomennos: Magneettimedia.

”Äiti ja lapsi ovat joulun keskus – he tekevät juhlasta pyhän ja merkityksellisen. Mikään ei ole kunniallisempaa kuin äitiys. Joulua on kutsuttu pyhän äidin yöksi, mikä kuvaa juhlan tarkoitusta osuvasti. Joka vuosi miljoonat äidit kokevat syntymän ihmeen. Jouluna kunnioitamme rakkautta, äitiyttä ja perhettä – sekä totuutta, hyvyyttä ja kauneutta. Tämä on rakkauden juhla, joka yhdistää koko kansamme.

Jokainen perhe viettää joulua omalla tavallaan. Emme halua määrätä kuinka kaikkien tulisi juhlistaa joulua. Monet vievät lapsensa mielellään ulos tutustumaan talvimaisemiin ja pakkasessa kukkiviin jouluruusuihin. Sitten punaposkinen seurue palaa kodin lämpöön kerääntyäkseen tuikkivan kuusen ympärille.

Lapsista nuorin hapuilee pienillä käsillään kuusen kynttilöitä, karamelleja ja lahjoja. Kaiken hälyn keskelläkin vanhemmat tahtovat ylläpitää perinteitä ja laulaa joululauluja. Lapset voivat yllättää vanhempansa lausumalla runoja. Useissa kodeissa kerrotaan tarina paimenesta, josta tuli kuningas.

Jos suurin osa juhlijoista on aikuisia, voi yksi heistä pitää lyhyen puheen elämän kiertokulusta, kansamme kohtalosta sekä taistelun, työn, perheen ja kodin tärkeydestä.

Monien isät tai veljet joutuvat viettämään joulun sotien. Heidän kirjeitään voi lukea ääneen. Jouluna voi muistella niitä, jotka uhrasivat itsensä kansan hyväksi. Samalla voimme kiittää äitejä, jotka varjelevat kansan elämää. Jouluna voimme juhlistaa maanmiestemme suuria tekoja ja kiittää kaitselmusta siitä, että kansallamme on johtaja, joka on palauttanut vapautemme ja kunniamme.

Sitten on aika antaa lahjat. Joulu ei ole materialistinen juhla, mutta lahjoilla on suuri symbolinen merkitys. Lahjoilla osoitetaan lähimmäisenrakkautta ja ihmistuntemusta.”
13 KOMMENTIT

  • Niinpä varmaan.
   Kaikkialla oli myös tatuioituja lampunvarjostimia luomassa myös tunnelmaa ja kaikki saivat palan saippuaa joka oli sukulaisesta tehty.
   Irma Grese ratsasti puolialastomana läpi vankijoukkojen samalla katkoen näiltä päitä.

   • Omalla tahollaan Irmalla oli varmaan ihan kivaa, ja ehkä Ilsekin järjesti koirille ylimääräistä toimintaa juhlan kunniaksi.

    • Irma oli vartija siinä missä muutkin naisvartijat. En usko että näki tilanteessa mitään kivaa. Sattuman anasiosta häntä vain osoitettiin sormella samalla tavalla kuin Mengeleä, kuitenkin kummatkin omalla tahollaan teki parhaansa leirien asukkien hyvinvoinnin eteen.
     Kansanyhteisön ja liittoutuneiden ansioista kaikesta oli pulaa ja suuri syy leirien resurssipulaan. Tästähän Punainen risti antoi nootin niin englannin kuin yhdysvaltain hallituksille.

     • Kyllä Irma ja Ilse totisesti pitivät hauskaa omalla kieroutuneella tavallaan, toiminnasta on kyllä jälkeenpäin saatu silminnäkijöiden todistuksia. Mutta sosialistien mielestä kaikki on tietenkin valetta, ja liittoutuneet olivat vastussa Saksan kurittamisesta niin että resursseja ei juuri leireille ollut vaikka hyvää tahtoa olisi ollut. Ei Pohjois-Koreassakaan eliitti näe nälkää. Psykologiassa tällaiselle ajattelulle on kyllä termejä.

      Suomessa ei taida olla sataakaan tämän suunnan sosialistia, joten kokonaisuudessaan säälittävän marginaalisesta porukasta on kyse. Yhtä vinksahtaneita anarkisteja ja muuta vassariporukkaa toki löytyy.

     • Pohjoios koreaa ei nyt voi hyvällä tahdollakaan verrata sodanaikaiseen saksaan.
      ”silminnäkijä”lausunnot on asetettu monen kertaan kyseenalaisiksi, koska niitä ei ole voitutodentaa millään kantilla joko niiden mielikuvituksellisuuden, valheellisuuden vuoksi tai asia on tuotu päivänvaloon vuosikymmeniä ja kenties kolmannen osapuolen kertomana.
      ”Luotettavat” kertojat ovat olleet vankeina jopa ennen leirin rakentamista, jatkuvat polttouunien käytöt eivät näy edes liittoutuneiden tiedustelukuvissa, suurista avonaisista polttorovioista ei ole jälkeäkään etc.
      Liittoutuneet ensisijaisesti englanti oli keskittynyt siviilien terroripommituksiin, yhdysvallat olivat tätä vastaan hyvän aikaa,mutta churchillin painostuksesta yhtyi hulluuteen. Saksalla oli kyllä ruokareservejä ja muutakin, mutta kun huoltotiet jatkuvilla pommituksilla katkottiin oli selvää ettei myöskään leirit saaneet tarvitsemiaan huoltoja.
      Punaisella ristillä ei jatkuvien tarkastuskäyntien pohjalta ollut mitään huomautettavaa, näistä on sentään mustaa valkoisella raportit.
      Psygologia on pelkkää arvaus ja arpomis”tiedettä”, yhtä ja samaa ei voida käyttää samankaltaisiin koska jokainen ihminen on ykslö ja toimii itsenäisesti. Hyvin pitkälti vain lääketehtaiden tukema tieteenala kuten sukupuolitutkimus.

     • Tästä on hyvä alkaa laajentamaan näkemystä propagandan ulkopuolelle:
      C. Mattogno: Debunking the Bunkers of Auschwitz

  • Todellisuudessa amerikkalaiset tekivät kaiken valheensa mukaisen saksalaisille vangeille. Saksalaisia oli vangittu määrättömät määrät entnazifierungissa. Eräällä kerralla olivat jenkkisoldaatit keksineet taas uuden häväistyksen, kun olivat hommannneet kkuusenräähkän ja ripustaneet siihen kondomeja. Kun viimein joulusta 1947 saatiin paketteja lähettää vangeille, esim. Giesler kertoo, kuinka Morgenthaun miehet vankleireillä kaatoivat pakettien sisällön maahan ja turmelivat ne vankien silmien edessä ja sadistisen virneen kera lopuksi julistivat, että ”hyvää joukua”. Vangeilla oli karmeat olot ja heitä valvotettiin ym. ym.i

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here