Koti Kansallissosialismi.com Rakas äiti

Rakas äiti

0

“Yksikään mies, joka ei ole tuntenut jollain asteella elämänsä kuuluvan rodulleen, ei ole saavuttanut todellista suuruutta.” – Phillips Brooks

 

Johdanto

Toissa päivänä sain kirjeen – en minulle osoitettua kirjettä, vaan kopion kirjeestä, jonka National Alliancen jäsen Brian Smith Boisesta, Idahosta, oli lähettänyt äidilleen. Kirjeessään hän yrittää selittää äidilleen, mihin hän uskoo ja miksi hän uskoo niin. Kirje on hyvin liikuttava ja se osuu asian ytimeen, kun kyseessä on toisen maailmansodan sukupolven epäonnistuminen sen säilyttämisessä, mitä heidän edeltäjänsä jättivät heille. Sallikaa minun lukea tuo kirje teille.


 

Rakas äiti,

Sinä sanot minulle, että se, mihin uskon, on väärin, ja että se, mitä me tarvitsemme tässä maassa, on uskonnon elvyttäminen. Mutta anna minun kertoa, mihin minä uskon. Uskon, että maamme tuhoutuminen ei johdu kristinuskon puutteesta, vaan se on seurausta maan rakentaneiden valkoisten korruptoitumisesta. Anna minun selittää, mitä tarkoitan.

Äiti, valkoiset ovat erityisiä ihmisiä, paljolti erilaisia kuin mustat tai muut rodut. Esimerkiksi, valkoisilla on erityinen lahja saada sivilisaatiot toimimaan sujuvasti, rauhallisesti ja järjestyneesti. Valkoisilla on myös erityinen lahja keksiä laitteita, lahja, jota joillain roduilla ei ole. Valkoisilla oli ennen integroitumista (jossa erirotuiset ihmiset joutuvat elämään keskenään, suom. huom.) kaikkein rauhallisimmat maat, kaikkein rauhallisimmat asuinalueet ja kaikkein rauhallisimmat kaupungit. Tuhansien mailien päässä, Afrikan mantereella, mustat taas juoksivat ympäriinsä tappaen toisiaan, kuten he tekevät vielä tänäkin päivänä ja kuten he tulevat aina tekemään, koska se on heidän luontonsa.

Vaikka sinä et halua ajatella itseäsi valkoisena, sinä olet valkoinen. Sinä polveudut italialaisesta ja englantilaisesta verestä. Sinä olet amerikkalainen, mutta olet valkoinen. Sinä synnyit Yhdysvalloissa – se on synnyinmaasi. Mutta sinä olet valkoinen – se on rotusi. Sinun rotusi ei ole amerikkalainen. Rodun vuoksi sinulla on enemmän yhteistä, usko tai älä, islantilaisen henkilön kanssa kuin sinulla on Amerikassa asuvan mustan kanssa. Niin tärkeä ja määräävä asia rotu on. Rotu on paljon rajaavampi, paljon tärkeämpi kuin kansallisuus. Esimerkiksi, jos olisit amerikkalainen musta amerikkalaisen valkoisen sijaan, sinä todennäköisesti et olisi yhtä älykäs etkä edes ajattelisi tai tuntisi samoin.

Ei, maan tuhoutuminen ei johdu uskonnon puutteesta tai vääränlaisesta uskonnosta, sillä jo ennen nykyisen uskontomme tunnustamista valkoisilla oli sivilisaation rakentamiseen tarvittava nerokkuus. Valkoiset olisivat rakentaneet kauniita ja kehittyneitä yhteiskuntia huolimatta siitä, mikä heidän uskontonsa olisi ollut, koska heidän kykynsä, kuten kaikki kyvyt, ovat geneettisiä. Nykyään suuret kirkot ja monet pienistäkin ovat tosiasiassa tuhoamassa valkoista rotua – ne tukevat rodunsekoitusta ja suurin osa kirkkoväestä menee mukana.

Minua inhottaisi nähdä valkoisen rodun tuhoutuvan. Sen tuhoutuminen johtuu pääasiassa juutalaisista. Taas kerran, anna minun selittää. Juutalaiset loivat valkoisten pettureiden avustuksella kaiken sen lainsäädännön, joka sallii rajoittamattoman kolmannen maailman maahanmuuton maahamme ja sen tuhoamisen. Lisäksi juutalaiset johtivat ristiretkeä rodullisen integroinnin puolesta. Toiseksi, juutalaisilla on valtaa loputtomien rahavarojen ansiosta (jotka, tavalla tai toisella, tulevat meidän taskuistamme) ja juutalaiset omistavat median: lähes kaikkien elokuvien, kaikkien tilannekomedioiden, kaikkien mainosten, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, on tultava juutalaisten hyväksymiksi tai ne eivät pääse julkiseen levitykseen. Juutalaisten valta hallita valkoisia median avulla on yksinkertaisesti valtava. Juutalaiset käyttävät tätä suunnatonta valtaansa aivopestäkseen valkoisia uskomaan rodunsekoituksen olevan hyvä asia, että se on “oikea asia tehdä”. Katso esimerkiksi Disneyn elokuva Pocahontas,  joka ylistää sekarotuista valkoisen ja intiaanin suhdetta. Elokuva myös esittää valkoisen rodun moraalisesti alhaisempana. Katso myös MTV:tä. Ja elokuvia. Ja Seesamtietä. Median viestejä, jotka rohkaisevat valkoisia rotujenväliseen pariutumiseen ja valkoisen historian paheksumiseen, on jokaisella kanavalla, yötä päivää.

Katso, kuinka paljon vahinkoa juutalainen saa aikaan! Entä miksi he tekevät niin? Vihaavatko he todella meitä niin paljon? Miksi he haluavat tuhota valkoisen rodun?

Usko tai älä, pääasiallinen syy, miksi juutalaiset käyttävät valtaansa sekoittaakseen valkoisen rodun muihin, on se, että juutalaiset tuntevat olevansa uhattuja älykkäiden ja kulttuurisesti kehittyneiden valkoisten vuoksi. Lisäksi juutalaisilla on kaunoja valkoista rotua kohtaan menneisyyden vuoksi. Juutalainen myös uskoo hänen kohtalonaan olevan omistaa ja hallita koko maailmaa “herrarotuna”. Lue vain Vanhaa testamenttia. Se kertoo esimerkiksi, kuinka juutalaiset jonain päivänä omistavat koko maailman sekä “kaiken ei-juutalaisten kullan”. Se kertoo myös ei-juutalaisten teurastamisesta, äiti – jopa kehdossa olevien pienten poikien ja tyttöjen. Lue siitä. Sitten tarkkaile ja muistele juutalaisten käyttäytymistä, josta sinulla on ensikäden kokemusta. Sinun ei kuitenkaan tulisi lopettaa tutkimuksiasi siihen.

Lue kirjoituksia henkilöiltä kuten Napoleon, varhaiset paavit, Martti Luther, Benjamin Franklin ja Voltaire. Lue myös tekstejä vähemmän aikaa sitten eläneiltä amerikkalaisilta kuten Charles Lindhbergiltä ja Henry Fordilta, jotka kirjoittivat muistiin havaintonsa juutalaisista. Lue, kuinka viime vuosisatojen aikana – ja se on pitkä aika – juutalaiset ovat aina toimineet samalla tavalla, riippumatta siitä, millä vuosisadalla, riippumatta siitä, missä maassa. He ovat aina tehneet hyvin samankaltaisia asioita. He aina korruptoivat talouden ja yrittivät kukistaa kulttuurin jokaisessa maassa, johon he saapuivat. He olivat aina suurimpia prostituution edistäjiä. He erityisesti piinasivat talonpoikia ja poikkeuksetta yrittivät tukahduttaa heidät veloilla. “Juutalaisongelma” on jatkunut satoja vuosia, äiti. He toimivat näin, koska he ovat aina olleet loismainen kansa. He tuntevat olonsa uhatuiksi kenen tahansa rodullisesti tietoisen ihmisen vuoksi, ja he tekevät mitä tahansa pyyhkiäkseen kaiken rodullisen tietoisuuden isäntäväestöistään.

Sillä ei ole väliä, jos olen väärässä sanoessani juutalaisten tekevän kaiken tarkoituksella ja ilkeämielisyyttään. Edes sillä ei ole väliä, jos juutalaiset tekevät kaiken vahingossa tai jos he eivät voi mitään itselleen. Fakta on, että juutalaiset tekevät niin. Fakta on, että he ovat tuhoamassa valkoista rotua. Fakta on, että juutalaiset ovat valkoisten lasten tuhoajia. Sen sijaan, että he antaisivat meidän lastemme kasvaa ja käydä koulua valkoisilla asuinalueilla, juutalaiset haluavat kuljettaa heidät linja-autoilla mustien asuinalueille, missä heitä joka vuosi ruhjotaan, tapetaan, raiskataan, ryöstetään ja joskus kidutetaan. Jos juutalaiset saavat haluamansa, pian täällä ei edes ole valkoisia asuinalueita, paitsi hyvin rikkaille. Lisäksi juutalaiset haluavat lastemme oppivan kokeilemaan homoseksuaalisuutta. He haluavat lapsillemme opetettavan homoseksuaalisuuden olevan normaali ja terve elämäntapa. Juutalaiset haluavat lapsillemme opetettavan, ettei ole olemassa eroja miesten ja naisten välillä ja ettei ole eroja valkoisten ja mustien välillä. Sitä juutalainen on tekemässä, äiti. Hän kertoo “tasa-arvosta” näitä jättiläismäisiä valheita, joihin hän ei edes usko itse. Se oli kommunismin lupaus, äiti: ettei ole olemassa eroja, että kaikki ovat “tasa-arvoisia”.

Äiti, näiden “tasa-arvon” valheiden tarkoituksena on tuhota tietoisuus kaikista erityisyyksistä tai eroavaisuuksista, jotta rodut olisivat helpommin sekoitettavissa. Rotujen sekoittaminen luo, monien juutalaisten toiveiden mukaan, suuren ruskean rodun tai ruskeiden rotujen kaaoksen, joka molemmissa tapauksissa on helposti äärimmäisen rotutietoisten juutalaisten hallittavissa. Kun juutalainen on kerran onnistunut sekoittamaan rodut ja tuhoamaan rotumme, niin juutalaisen maailmanhallinta toteutuu – ja ihmisen kehittyminen on tullut päätökseensä, ikuisesti.

Minä en yritä väittää uskontoasi vastaan, äiti, mutta uskonto ei ole vastaus näihin ongelmiin. Kristinusko ei estä, eikä voi estää, tätä maata rappeutumasta. Asiat muuttuvat huonommiksi ja huonommiksi eikä mikään voi estää sitä, lukuun ottamatta maan palauttamista sen oikeutetuille omistajille: valkoisille. Kristinusko ei voi tehdä sitä: Meksikossa on miljoonia kristittyjä ja maa on silti kolmannen maailman sikolätti. Äläkä sano sen johtuvan katolilaisuudesta. Katolilaisuus hallitsi Eurooppaa vuosisatoja ja valkoiset nauttivat silti mahtavasta sivilisaatiosta ja kehityksestä. Jos ongelma Meksikossa on katolilaisuus eikä rotu, niin katolilainen Eurooppa olisi ollut sikolätti, samoin kuin Meksiko. Sitä se ei kuitenkaan ollut. Eurooppa katolilaisuuden alaisuudessa oli mahtavan kulttuurin ja kehityksen manner. Ei, ongelma Meksikossa ei ole katolilaisuus, ongelma Meksikossa on huonompi ihmisaines. Vaikka Meksikoa hallitsisi protestanttisuus tai eteläinen baptistikirkko, maa olisi silti sikolätti, koska meksikolaisilla ei ole geneettistä ainesta ylläpitää valkoista sivilisaatiota. Lukuun ottamatta pientä valkoista eliittiä, he ovat syvästi erilaista, ja meidän standardeillamme, huonompaa, verta.

Vastaus on ilmeinen, äiti. Sivilisaation nousun ja tuhon lähde on veressä. Rotu, ei uskonto, on avaintekijä historiassa.

On valitettavaa, että sinä et voi hyväksyä tätä tosiasiaa. Toivon, että sinä voisit, sillä silloin me olisimme samaa mieltä kaikkein tärkeimmästä kysymyksestä. Kuitenkin ilman sinun ymmärrystäsikin riittävästi ihmisiä on heräämässä ymmärtämään, että on olemassa toivoa tulevaisuudesta. Etkö sinä näe, että kun valkoinen rotu on tuhoutunut, se merkitsee korkeamman elämän loppua, ikuisesti? Suurimmat ja lahjakkaimmat tulevat kuolemaan sukupuuttoon: Ei enää Mozarteja tai Beethoveneja, ei enää Edisoneja tai Wrightin veljeksiä tai muitakaan meidän neroistamme. Ei enää herttaisia valkoisia lapsia. Ei enää, äiti. Mennyttä ikuisesti, kuten dinosaurukset.

Luuletko tosiaan, ettei sillä ole väliä, jos rodut sekoittuvat keskenään? Minä en voi uskoa sitä. Se on piittaamattomuutta kansanmurhasta. Uskotko Jumalan haluavan kaikkein lahjakkaimpien ihmisten, jotka hän loi, tuhoutuvan? En usko.

Lopeta välinpitämättömyys oman kansasi tuhoutumista kohtaan. Sinä olet valkoinen. Sinua on opetettu ajattelemaan itseäsi “amerikkalaisena”, mutta se on epätäydellinen määritelmä. Tarkemmin määriteltynä sinä olet valkoinen amerikkalainen. Sillä ei ole väliä, mistä maasta olet kotoisin. Mikä hallitsee ihmiskohtaloita, on se, mistä rodusta on. Lakkaa sanomasta “sillä ei ole väliä, mitä rotua olet”. Sinä tiedät, kuinka paljon sillä on väliä. Se merkitsee eroa rauhallisella asuinalueella hymyilevien lasten kanssa sekä rauhassa ja harmoniassa elämisen ja Liberty Cityn tai jonkun muun mustien asuinalueen kaltaisessa viidakossa elämisen välillä. Toisin sanoen, rotu tekee eron taivaan ja helvetin välillä. Olen kuullut sinun ja isän valittavan paikoista kuten Liberty City. Erityisesti isän. Huolimatta huomautuksistasi, sinun välinpitämättömyytesi rodusta on se, minkä vuoksi tilanne on ylipäätään olemassa. Muistatko, kun yhteisömme oli yksinomaan valkoinen, asiat olivat hyvin erilaisia. Kun yhteisömme oli valkoinen, katumme olivat turvallisia. Äiti, tiedän sinun tietävän, että sanomani on totta. Yhä useammat ja useammat ihmiset ovat heräämässä todellisuuteen, pääasiassa siksi, että he joutuvat kohtaamaan tosiasioita.

Etkö ymmärrä, ettei monirotuisessa yhteisössä kukaan voi koskaan saada rauhaa? Etkö näe, että ilman homogeenisyyttä yhteisömme kiemurtelee tuskissaan? Se ei koskaan voi olla toimiva. Se on kuin yrittäisi pitää perhettä, jossa on ihmisiä erilaisilla juurilla ja kielillä. He eivät edes voi ymmärtää toisiaan ja vielä vähemmän tuntea yhteyttä toisiinsa niin kuin normaali perhe tuntee. Joukko hölöttäviä ihmisiä menossa viiteentoista eri suuntaan yhtä aikaa ei ole oikea perhe. Se on pikemminkin mielisairaala. Se, mitä juutalaiset yrittävät tehdä Amerikasta, ei ole kansakunta. Todellinen kansakunta on kuin iso perhe, jota voisi kutsua “sosiaaliseksi perheeksi”.

Luuletko sosiaalisen perheen puuttumisen voivan olla vahingoittamatta valkoisia? No, mitä luulet? Mitä tapahtuu heille, jotka kasvavat ilman perhettä? Eivätkö he ole suunnattomasti vahingoitettuja sen vuoksi? Kyllä, he ovat vahingoitettuja. Myös valkoiset ovat vahingoitettuja samalla tavalla. He yrittävät kasvaa maassa ilman minkäänlaista käsitystä siitä, keitä he oikeasti ovat, ilman sitä voimaa, jota he tarvitsevat kansakunnasta. He ovat jatkuvan hyökkäyksen kohteina inhottavien muukalaisten suunnalta. He sanovat että on “pahuutta” haluta olla kaltaistensa kanssa. Monissa tapauksissa näillä muukalaisilla on vaikutusvaltaa poliitikkoihin, ja he ovat tehneet laittomaksi valkoisille elää ja työskennellä kaltaistensa kanssa. Se on kansanmurhaa, äiti.

Katso valkoisten elämää monikulttuurisessa yhteisössä. Valkoiset ovat hukassa ilman yhteenkuuluvuuden tunnetta ja identiteettiä. He yrittävät selviytyä yhteisössä, joka on rappeutumassa täydelliseksi eläintarhaksi. Valkoista moraalia ei voi olla olemassa muunlaisten ihmisten eläessä meidän joukossamme, tuhoten luonnollisen yhteisömme. Valkoiset ovat vieraantuneita ja juurettomia, koska heidän sosiaalinen perheensä on täydellisesti tuhottu. He yrittävät työskennellä, kasvattaa perheitään, pitää avioliittojaan koossa ja säilyttää järkeä yhteisössä ilman perustusta – lähes mahdoton tehtävä. He katsovat ympärilleen ja näkevät muukalaisia hölöttämässä erilaisilla kielillä, muukalaisia, joilla on nykyään enemmän oikeuksia kuin heillä. Katso, kuinka nämä valkoiset – erityisesti nuoret työtä tekevät valkoiset, joilla ei ole varaa muuttaa hienommille, lähes valkoisille asuinalueille – elävät koskaan päättymättömän vähemmistöjen rikollisuuden terrorisoimina. Tämä ei ole yhteisö. Tämä ei ole toimiva valtio. Tämä on helvetti, kaikessa yksinkertaisuudessaan. Juutalaisille tämä sen sijaan on paratiisi.

Kyllä, sinä näet valkoisten tekevän itsemurhia yhä useammin. Sinä näet rikollisuuden lisääntyvän, enimmäkseen sen vuoksi, että vähemmistöt lisääntyvät nopeammin. Monikultturismin aiheuttama mielipuolisuus tulee muuttamaan yhä enemmän vähemmistöjä sosiopaateiksi, jotka vuorostaan tappavat yhä enemmän valkoisia. Valkoisille monikultturismista aiheutunut psykologinen haitta tulee lisääntymään, ja täällä tulee olemaan järjettömiä ja toivottomuutta osoittavia rikoksia, joita tekevät vieraantuneet valkoiset. Oudot ja selittämättömät rikokset ja teot tullaan mieltämään “käsittämättömiksi” – sarjamurhat ja vastaavat teot. Ihmiset eivät vain yksinkertaisesti voi olla terveitä ja järkeviä ilman omaa maata, jossa elää, koska ihmiset vain toimivat sillä tavalla. Tätä valkoiset tarvitsevat tullakseen jälleen terveiksi: he tarvitsevat oman maan, jossa heidän elämänsä eivät jatkuvasti tule vastenmielisten muukalaisten, psykopaattisten gorilloiden ja rappeutuneiden juutalaisten bisnesjuonten häiritsemiksi – juutalaisten, jotka piehtaroivat rappiossa ja voitoissa sekä jokaisessa paheessa.

Äiti, oletko sitä mieltä, että minun kannattaisi olla samaa mieltä kaikkien kirkossakävijöiden kanssa ja hyväksyä kaikki, mitä on tapahtumassa? Pitäisikö minun vain olla tekemättä mitään, kun rotuni – sinun rotusi – on hitaasti ja harkitusti tulossa tuhotuksi?

Uskotko minun olevan harhaanjohdettu kaikessa tässä? Onko minut aivopesty? Äiti, mieti sitä, mitä tiedät minusta. Enkö ole yksi älykkäimmistä ja rationaalisimmista ihmisistä, joita tunnet? Enkö ole yksi vakaimmista ja perusteellisimmista ihmisistä, joita tiedät, kun on kyse faktojen selvittämisestä? Aivopesu on järjestelmällinen keino ihmisten mielten muokkaamiseen ja sitä käyttävät henkilöt, joilla on valta käyttää sitä. Kukaan ei ole kuitenkaan pakottanut minua lukemaan kirjoja juutalaisten historiasta tai roduista. Päinvastoin, minut pakotettiin koulussa lukemaan kirjoja, jotka sanovat päinvastoin; kirjoja, jotka sanovat juutalaisten olevan harmittomia, hyväntahtoisia ja vainottuja ihmisiä; kirjoja, jotka sanovat rotujen sekoittamisen olevan hyvä asia kaikille. Aivopesemistä varten sinulla on oltava joko valtaa mediassa tai valtaa fyysiseen pakottamiseen.

Nämä ovat voimia, joita minun järjestölläni, National Alliancella, ei ole. Sen vuoksi en voi olla aivopesty.

Entä sitten Napoleon, Benjamin Franklin, Martti Luther, Voltaire, Henry Ford ja Charles Lindhberg? Olivatko he kaikki aivopestyjä? Ei, nämä yksilöt eivät olleet aivopestyjä enkä minä ole aivopesty. Jos muutaman historiankirjan lukeminen pystyi aivopesemään minut, niin sitten varmasti media ja koulut kaikkine kirjoineen ja elokuvineen sekä kaiken valtansa ja 24-tuntisen toistonsa avulla olisivat helposti voineet vakuuttaa minut heidän monikulttuurisesta näkökulmastaan. Ei, minulla ei ole näkemyksiäni aivopesun vuoksi, minulla on näkemykseni huolimatta todellisesta aivopesusta, jota olen saanut.

Kerran, äiti, sinun sukupolvesi kokemassa menneisyydessä rodut elivät omilla alueillaan. Me nautimme enemmästä rauhasta, enemmästä hyvinvoinnista ja enemmästä todellisesta edistyksestä kuin mitä minä olen koskaan nähnyt nuoren elämäni aikana. Lisäksi me nautimme yhteisöstä. Valkoiset ihmiset nauttivat todellisesta yhteenkuuluvuuden tunteesta ja ylpeydestä siitä, keitä me olimme ihmisinä ja mistä me tulimme. Valkoiset olivat myös terveitä ja tunsivat itsensä kokonaisiksi, koska he elivät kuten luonto oli tarkoittanut heidän elävän. Miehet ja naiset tiesivät, keitä he olivat, ja he nauttivat luonnollisista rooleistaan sen sijaan, että he olisivat olleet häpeissään niistä. Heillä ei ollut jotain juutalaista “feministiä” televisiossa kertomassa heille jonkinlaisia naurettavia valheita siitä, että miehet ja naiset ovat “samanvertaisia”. Myös homoseksuaalit pysyivät kaapeissaan sen sijaan, että he marssivat kaduilla ja yrittävät värvätä ja korruptoida lapsia perversseillä ja kieroutuneilla tavoillaan. Jos minun järjestöni saavuttaa tavoitteensa, valkoiset saavat takaisin identiteettinsä ja terveytensä. Valkoisista tulee jälleen toimivia ihmisiä, eläen, työskennellen, kasvattaen lapsia ja kehittäen omaa elintilaansa. Me elämme jälleen luonnon lakien mukaan. Minä luulen meidän olevan samaa mieltä siitä, että luonnon lait ovat Jumalan lakeja, äiti.

No, siihen minä uskon. Meidän ei tarvitse enää koskaan puhua siitä, jos et sitä halua. Toivon sinun kuitenkin yrittävän ymmärtää niitä kauheita asioita, joita tapahtuu meidän mahtavalle kansallemme, ja toivon, että ymmärrät myös, miksi poikasi haluaa muuttaa asioita paremmiksi.

 

Vilpittömästi, Brian