Koti Uutisia Kotimaa Rajavalvontaviranomaiset juhlivat Turku Pridea

Rajavalvontaviranomaiset juhlivat Turku Pridea

7

Suomalaiset ovat kesän aikana hämmästelleet rajavalvontaviranomaisia, joita tuntuvat kiinnostavan täysin muut asiat kuin maan rajojen turvaaminen.

Länsi-Suomen merivartiosto päätti juhlistaa Turun homolobbyn Pride-tapahtumaa julkaisulla, jossa viranomaisen tunnus esitetään yhdessä sateenkaarilipun kanssa. Viranomaisten Pride-kiihkoilu on vähintään outoa, sillä marssin juuret ovat Amerikan väkivaltaisissa homomellakoissa.

Merivartioston julkilausuma on loogista jatkumoa rajavartiolaitoksen uuden johtajan Ilkka Laitisen ulostuloille. Laitinen on ehtinyt jo useaan otteeseen vähätellä rajavalvonnan merkitystä suomalaiselle yhteiskunnalle.

– Eihän sivistysvaltio, oikeusvaltio, pysty tänä päivänä estämään fyysisesti sitä, että ihmiset tulevat, jos valtio aikoo pitää kiinni arvoistaan ja lainsäädännöstään. Mitä se tarkoittaa, että rajat kiinni?, Laitinen filosofoi kesäkuussa.

Koska käytännössä kuka tahansa päästetään nyt Suomen rajan yli, on maahan tunkeutunut poliisin mukaan esimerkiksi suuri määrä terroristijärjestöihin linkittyviä afrikkalaisia ja arabeja.

Lähde: Twitter

7 KOMMENTIT

 1. Hmm… kun kerran tiedetään että pride-tapahtuma on lähtökohtana homojen väkivaltaisista mellakoista niin se että Rajavartiolaisto juhlii Suomen pride tapahtumaa on loogisesti samassa linjassa sen kanssa että Rajavartiolaitos tulee juhlimaan myös Turun terori-iskua. Sillä sekin on samassa linjassa väkivaltaisen pride-historian kanssa.

  Mitä tulee tuohon Ilkan kesäkuun lausuntoon niin jos mies toddellakin sanoi noin, niin se on aivan liian tyhmä siihen tehtävään johon se on asetettu. Jos ei ymmärrä mitä eroa on käsitteillä “suljetut rajat” sekä “rajavalvonta” niin ei olisi pitänyt ottaa virkaa vastaan. Eihän sokeakaan pääse bussikuskiksi.

  Lausunnosta jäi vielä hieman auki se, ymmärtääkö Ilkka käsitteen “avoimen rajat” samana kuin “rajavalvonta”. Jos se pitää niitä synonyymeinä niin sitten Suomen kansa ja valtio on todella pahassa pulassa.

  • Ilkalla on pers’reikä avoinna kaikille. Nami-nami. Ei tuota AIDS-porukkaa pitäisi ottaa mihinkään virkoihin: tauti on tuhonnut tämänkin reppanan aivot jo. Nämä ovat vaarallisen kieroa porukkaa: tämäkin suvakkihintti luulee, että kaikki muutkin ovat kuten hän ja tahtovat kaikenmaailman beduiinia tuuppimaan takaluukkuun. Ei se näin ole, Ilkka.

 2. Monikulttuurisuus on sitä, että kaikki maailman kansat “tanssii piirissä sulassa sovussa pitäen toisiaan käsistä kiinni ja laulaa kumbaya”, ainakin Laitisen mukaan. Siitä lähetäänkin Turku prideen, Laitisen johdolla.🙂

 3. Kommunisti ja henkinen kommunisti ovat pyrkimyksiltään epädogmaattisia. Toinen hakee onnensa muukalaisen tautisesta perseestä ja toinen Jumalaisesta äärettömyydestä.

 4. Se on sitä viranomaisyhteistyötä; pitämällä rajat auki annetaan poliisille lisää töitä. Tosin jo nyt potevat resurssipulaa kansallismielisten takia, kun ei jokaiselle riitä omaa valvojaa…

 5. Hyi helvetti mitä sakkia. Teloittaa nuo pitäisi. Ja pelkkä tappaminen on noille aivan liian helppo juttu — kyllä noita paskoja tulisi ensin kiduttaa.

 6. Logon esittäminen tällä tavalla on eliitin viesti kansalle: Meitä eivät koske samat lait kuin teitä.

  — Jos tavallinen kansalainen laittaa viranomaisen logon omaan julkaisuunsa, on se tuomittava ja rangaistava teko.

Comments are closed.