Koti Uutisia Rajat kiinni! -mielenilmaus Turussa maanantaina

Rajat kiinni! -mielenilmaus Turussa maanantaina

6

UK_Rajat_kiinni_Tku

Turussa järjestetään maanantaina maahanmuuttovastainen Rajat kiinni! -mielenosoitus. Kyseessä on jo neljäs vastaavanlainen tapahtuma, jonka tarkoituksena on saada Turun kaupunginvaltuusto kuulemaan kansalaisten ääntä.

“Kun valtuusto ylenkatsoo asukkaita eikä anna arvoa heidän mielipiteelleen, on asukkaiden saatava äänensä kuuluviin. Tule ilmaisemaan mielipiteesi äänekkäästi valtuustolle. Ota mukaan vanha kattila/paistinpannu tai kovaääninen turvahälytin”, järjestäjät kertovat.

Tapahtuma pidetään kaupungintalon edustalla kello 17.30. Mielenilmauksesta voi lukea tarkemmin sen Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/events/1701652786732488/

6 KOMMENTIT

  1. Voin kehottaa paistinpannun mukaan ottamista. En tiedä kuinka usein siellä Suomessa punikit yrittelevät kimppuun käydä, mutta täällä Ruotsissa se on ollut… ei nyt kovin suuri, mutta vittumainen häiriö. Mutta paistinpannulla kun tempasee niin kaatuu kovapäinenkin kommari.

    • Harvemmin sellaista täällä tapahtuu. Ja nyt itsenäisyyspäivän nöyryytyksen jälkeen ei varmaan siltä suunnalta löydy “taktisista” syistä kiinnostusta väkivaltaan.

    • Suomen ja Ruotsin punikkiporukat eivät ole kyllä verrattavissa toisiinsa. Suomi-punikkien aiheuttama häiriö on olematon – itseasiassa ne todennäköisesti vievät meitä ainoastaan eteenpäin perseilyllään.

  2. Eikö tuo kattiloiden paukuttaminen ole vähän vasemmistolaisten hommaa? Jotenkin tyhmältä kuulostaa vaikka sanoma on oikea eli rajat kiinni. Parempi jos suomeenkin rantautuisi muun euroopan malli esim kelttiristilippuja liehuisi, rummuttaminen, selkeää sanomaa huutaminen( Valkoinen suomi, Muukalaiset ulos, Kuolema punaisille/maanpettureille yms…). Torniossa jotkut vanhat papparaiset huutelivat antifanteille että” naiset ja lapset voidaan ottaa…” <- miksi? Ausländer aus, jokainen, ihan sama onko mutu töissä tai ei tai onko afganistanista tai somaliasta. Valkoiset eurooppalaiset tietenkin voivat jäädä, jos ovat valkoisen euroopan kannalla.

    Joitain vuosia sitten Tšekissä oli mustalaisten vastainen miekkari(yli tuhat osallistujaa) jossa huudettiin mm Valkoinen maa meidän maa, mustat huorat, tšekki tšekeille… Samaa pitäisi olla täälläkin. Selkeä viesti on aina parempi entä, lainaten limanuljaska Haglundia, populistinen mössö.

  3. Hyvä meininki oli, paikalla reilut 100 osallistujaa. Kiitokset järjestäjälle, tästä on hyvä jatkaa!

Comments are closed.