Koti Uutisia Pohjoismaat Räjähdys Tukholman keskustassa

Räjähdys Tukholman keskustassa

5

Tukholman keskustassa herättiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kello 3.39 voimakkaaseen räjähdykseen. Räjähdys tapahtui läheisen autonvuokrausfirman pihalla.

Poliisin saavuttua paikalla he totesivat, että vuokrausfirman julkisivu oli pahasti vaurioitunut. Poliisille ei ole vielä selvinnyt, mitä räjähteitä iskussa oli tarkalleen käytetty.

– Jonkin sortin räjähdys on kyseessä. Olemme eristäneet alueen ja odotamme pommiryhmän saapumista, kertoi Tomas Ibstedt Tukholman poliisista heti räjähdyksen jälkeen.

Pommiryhmä ei ollut vielä aamulla kello 6.45:een mennessä pystynyt pääsemään vuokrafirman tilojen lähelle. Poliisin tutkintaryhmä odottaa sitä, että pommiryhmä on onnistunut turvaamaan alueen, jotta he voivat aloittaa työnsä.

– Tutkintaryhmä on jo paikalla ja odottaa tutkinnan aloittamista. Emme voi antaa heidän aloittaa työtään ennen kuin pommiryhmä on turvannut alueen, kertoo kenttäjohtaja Peter Asp.

Lähde: Nordfront

5 KOMMENTIT

  1. Eikö ole vähän myöhäistä kutsua pommiryhmää paikalle, jos pommi on jo räjähtänyt.
    No ruotsalaista logikkaa.

    • Pommiryhmän tehtävä on varmistaa, ettei alueelta löydy lisää räjähteitä.

  2. Voisiko olla niin että arabitaustaiset tai ISIS-järjestön solu olisi hyökännty juutalaista autonvuokrausfirmaa vastaan?

    • Isis järjestö ei hyökkää koskaan juutalaisen kimppuun ja jos hyökkäävät niin pyytävät anteeksi.Aiheesta on uutisoitu tälläkin sivulla.

Comments are closed.