Koti Uutisia Pohjoismaat Räjähdys Norrköpingin keskustassa – “paikka muistuttaa sotatannerta”

Räjähdys Norrköpingin keskustassa – “paikka muistuttaa sotatannerta”

1

Norrköpingin keskustassa tapahtuneen dramaattisen illan jälkeen kaksi henkilöä on viety sairaalaan. Ensimmäisenä kadulta löydettiin vaikeasti haavoittunut mies. Ambulanssihenkilökunta totesi, etteivät vammat johtuneet onnettomuudesta, ja poliisi eristi alueen teknistä tutkintaa varten.

Kolme ihmistä on tähän mennessä pidätetty epäiltyinä törkeistä väkivaltarikoksista. Haavoittunut mies on siirretty intensiivihoitoon Linköpingin yliopistolliseen sairaalaan.

Hetken kuluttua siitä, kun haavoittunut mies oli löydetty, lähistöllä tapahtui voimakas räjähdys. Räjähteet oli sijoitettu asunnon oven ulkopuolelle ja ne aiheuttivat kiinteistölle suuria vaurioita. Yksi asunnossa ollut henkilö on viety sairaalaan. Kiinteistön hoitaja Andreas Bodin kuvailee paikkaa sotatantereeksi:

“Taloon on tullut laajoja vaurioita, sekä sen julkisivuun että oviin ja ikkunoihin. On kuukausien työ saada tämä kaikki kuntoon.”

Poliisi tutkii nyt tapausta murhayrityksenä. Vastaava poliisipäällikkö Peter Ström kommentoi Ruotsin yleisradiolle, että tällä hetkellä ei ole todisteita edellä mainitun kahden tapahtuman liittymisestä toisiinsa. Ström toivoi tutkinnassa tulevan ilmi, mikäli näin kuitenkin on.

Lähde: Nordfront

1 KOMMENTTI

Comments are closed.