Koti Uutisia Raiskausyritys Turun kauppatorilla

Raiskausyritys Turun kauppatorilla

4

Perjantain ja lauantain välisenä yönä 7.4. ulkomaalaistaustainen mies yritti raiskata 21-vuotiaan suomalaisnaisen keskellä Turun kauppatoria kello 00.30. Raiskausyritys epäonnistui sivullisen suomalaismiehen puuttuessa tilanteeseen, mutta uhria pahoinpideltiin muun muassa puremalla huuliin ja kasvoihin. Uhri arvioi tekijän pituudeksi noin 165 cm ja iäksi noin 25 vuotta. Tekijä puhui tilanteessa suomea.

Tilanne alkoi, kun tekijä tuli pyytämään uhria ravintolaan kanssaan. Nainen kieltäytyi, jolloin mies hyökkäsi uhrin kimppuun yrittäen raiskata hänet. Uhri löi tilanteessa päänsä seinään ja sai puremisesta vammoja. Uhri kuitenkin sai huudettua apua, jolloin nuori suomalaismies tuli hätistämään tekijän pois. Sivulliset kutsuivat poliisin ja ambulanssin. Uhrin täytyy mennä testeihin puremisen välityksellä tarttuvien tautien varalta. Uhri ei ollut päihteiden vaikutuksen alaisena.

Uhrin äiti kertoi tapauksesta Facebook-päivityksessä. Hän kertoo saaneensa päivityksen yhteydessä useita yhteydenottoja vastaavaan tilanteeseen joutuneilta naisilta. Myös Facebook-päivityksen kommenttikentässä naiset kertovat vastaavasta ahdistelusta Turun kauppatorilla. Poliisi ei saanut tekijää kiinni eikä valvontakameroista ole saatu tarvittavaa apua miehen tunnistamiseen.

4 KOMMENTIT

  1. Poliisi masturboi raivokkaasti kuvitellen kuinka ei-valkoinen matu raiskaa valkoisia suominaisia. He saavat perverssiä kiihotusta kansanmurhasta joka tapahtuu siittämällä!

  2. Valikoituja resursseja, veikkaan että kytillä oli kiire ratsata jonkun vihapuhujan kämppää ilman syytä… tämä on menossa siihen, että kansalaiset saavat itse ottaa tehtäväkseen napata nämä raiskariapinat ja rangaista niitä. Naisilla ei ole turvallista kulkea enää missään yksinään… suosittelen vähintään turvasumua sinne käsilaukkuun

Comments are closed.