Koti Uutisia Kotimaa Raiskausringin pääpedofiilin asianajaja on Setan ex-puheenjohtaja

Raiskausringin pääpedofiilin asianajaja on Setan ex-puheenjohtaja

10

Suomea on viime päivinä kuohuttanut uutiset homomiesten pyörittämästä pedofiiliringistä, joka kuvasi videoita huumattujen lapsien raiskaamisesta sekä sai tyydytystä lapsenmurhavideoista. Eräs ringin jäsenistä toimi homoikoni Jari Sillanpään henkilökohtaisena huumekuriirina.

Kaikki raiskaajajengin jäsenet odottavat oikeudenkäyntiä vapaalla jalalla. Ryhmän johtajaksi epäilty 57-vuotias kokoomuslainen Visa Marttila on saanut asianajajakseen erityisen nimekkään miehen, Juha-Pekka Hipin.

Hipin läsnäolo tapauksessa on herättänyt jo kysymyksiä. Hippi tunnetaan entisenä homolobbausjärjestö Setan puheenjohtajana. Hän edusti myös homoja niin sanotussa vuoden 2010 Helsinki Pride -kaasuiskuoikeudenkäynnissä. Nyt hän edustaa homojengin johtajaa Suomen historian ehkäpä sadistisimmassa seksuaalirikoskokonaisuudessa.

Hippi on saanut usein kyseenalaista julkisuutta. Muutama vuosi sitten häntä vastaan nostettiin syytteet miespuolisen alivuokralaisen salakuvaamisesta. Lisäksi hän on ollut vaarassa joutua erotetuksi asianajajaliitosta huumeidenkäytön, asiakkaalle lähetetyn “intiimin kuvan” sekä toistuvan työajalla ryyppäämisen vuoksi. Liiton mukaan “Hipin toiminta oli omiaan alentamaan asianajajakunnan arvoa tai vähentämään luottamusta asianajajakuntaan”.

Lähteet: Yle, Keskisuomalainen, Lakimiesuutiset

10 KOMMENTIT

  1. Arvomaailmaltaan oikeinkin sopiva henkilö puolustamaan SETAn ah niin terveitä ja perhekeskeisiä arvoja. Tuomariksi joku saman kaartin jäsen ja lopputulos on vapauttavan tervehdyttävä ja vastaajat voivatkin sitten hyvillä mielin nostaa kunnianloukkaussyytteen juttua tutkivia poliiseja ja siitä uutisoineita median edustajia vastaan.

  2. Nämä homomiehet ovat pimeyden kätyreitä, pian vankilaan kaikki loppu iäksi, ovat vaaraksi yhteiskunnalle suuresti.

  3. Kolmannen valtakunnan aikaan ei tuommoiset hullut kauon elostelleet katukuvassa.

  4. Taitaa olla käräjillä Tom of Funlandin faniklubin perustava kokous.

  5. No entäs ryhmän johtaja….kokoomuslainen….eikös se ole muka mitään tehnyt….

  6. No en kyllä antaisi tuon miehen hoitaa mitään asioitani sais polkea tunkioon koko Hipin

Comments are closed.