Koti Uutisia Raiskaus Kokkolassa

Raiskaus Kokkolassa

7

Poliisi tiedotti sunnuntaina Kokkolassa tapahtuneesta raiskauksesta.

Tiedotteen mukaan nainen oli kävelemässä Koivuhaasta kohti Ykspihlajaa, kun mies lyöttäytyi naisen seuraan. Raiskaaja tarjosi naiselle olutta, minkä jälkeen tältä meni muisti. Uhri kertoi heränneensä metsästä ja huomanneensa, että hänet oli raiskattu.

Raiskaaja kuvailtiin noin 30-vuotiaaksi ja mustaihoiseksi.

7 KOMMENTIT

 1. Vihervasemmistomedian aivopesun uhri.

  “Mitä sinä pelkäät?” “Kutsu neekeri kahville.” “Ei ole olemassa eri rotuja.”

  Valheita, valheita, valheita, mitkä suojaavat rikollisia.

 2. Juuri näin. Kannattaa luottaa tollasiin ja vielä kannattaa ottaa vastaan mitä tarjotaan.. Voiko näin ääliöitä olla vielä oikeasti olemassa?

 3. Ja kuinkahan helpolla tämäkin mustasurma pääsee? Liekkö menee vankilaan ollenkaan. Eihän tuommosille pitäs olla kuin yks ja ainoa ratkaisu eli pois maasta ja porttikielto loppuelämäks. Tai kuolema.

 4. juutalaismedian mukaan raiskausta ei tapahtunut suojelevatko pollarit mamua?

 5. Vähän pistää vihaksi että tarvitaan näin kova kokemus avaamaan silmät. Tapauksessa lienee käytetty perinteistä “silmätippoja alkoholissa”. Näitä naisten naurattajia ja ihanasti puhujia löytyy joka rodusta, mutta jos tarkastelee asiaa laajemmin niin kannattaa kiinnittää huomiota siihen miten eri rotujen ja yhteiskuntaluokkien työt jakaantuvat. Kuka elättää perheen ja kuka tekee kotityöt sekä arkiaskareet. Siitä saa käsityksen siitä kenen kanssa kannattaa ryhtyä minkäkinlaiseen tuttavuuteen. Toisissa kulttuureissa jos nainen edes puhuu miehelle niin mies voi pitää häntä omanaan.

  Kulttuurieromme eri rotujen välillä saattavat olla suurempia kuin tiedostammekaan. Se mikä on rikollista Suomessa voi olla käytäntö toisaalla. Ja se joka on uhri meillä voi olla syytettynä toisaalla. On syytä tiedostaa mihin suuntaan yhteiskuntamme muuttuu eri kansojen ja rotujen yhdistyessä. Ja sen pohjalta tehdä päätöksiä minkälaisessa yhteiskunnassa haluamme olla osana.

Comments are closed.