Koti Uutisia Pohjoismaat Raiskaukset ovat lisääntyneet Ruotsissa 1666% vuodesta 1975

Raiskaukset ovat lisääntyneet Ruotsissa 1666% vuodesta 1975

2

Ruotsalainen kansalaisjournalismia harrastava Affes Statistik-blogg on kasannut tietoa, jota valtaeliitti ei tahdo julki kokonaisuudessaan. Ruotsissa, kuten myös Suomessa raiskaukset ovat kasvussa. Tieto tuodaan useimmiten julki vuosittaisena kasvuna, ja näin luvut kyetään pitämään suhteellisen pieninä. Esimerkiksi Ruotsissa raiskauksien määrä kasvoi vuonna 2018 kahdeksalla prosentilla.

Affes Statistik-blogg päätti tarkistaa asiaa pidemmällä aikajaksolla, ja keräsi valtiollisen rikostilastoihin erikoistuneen Brån raiskaustilastot vuodesta 1975 lähtien. Tilastot osoittavat, että Ruotsissa raiskausten lukumäärä tällä aikavälillä on kasvanut 1666 prosenttia.

Erityisen synkäksi tilastoista tekee se, että Brån tilastot listaavat vain todistetut raiskaustapaukset, eikä raiskausten yrityksiä näy tilastoissa.

Lähde: Nordfront

2 KOMMENTIT

  1. Se oli joskus -70 luvun lopulla, olisko ollut -78 kun koulussa ylä-asteella käytiin yhteiskuntaopin tunnilla läpi syntyvyyksiä ja väestöraknnetta sekä väestöannustetta. Silloin jo huomattiin että Ruotsissa, joka oli aloittanut jo ulkomaalaisten maahanottamisen, kantaväestön syntyvyys oli merkittävästi laskussa. Samaan aikaan kun maahantulijoiden syntyvyys oli kasvussa elinteson kasvettua. Ja me naurettiin koko luokan voimin että “Ikävää, ruotsalaiset kuolee sukupuuttoon”. Silloin sitä pidettiin hyvänä vitsinä.

    Näin muutamia vuosikymmeniä jälkeenpäin voidaan huomata miten oikeassa oltiin jo -70 luvulla. Silloin tosin opetuskin oli paljon laadukkaampaa koska tällaisia asioita käytiin läpi. Ja ne olivat osa oppimateriaalia. No, Ruotsi on menetetty maa. Suomi aloitti avoimien-ovien politiikkansa -90 luvulla ja onneksi ei ihan yhtä pahasti kuin Ruotsi. Mutta Afrikan sekarotuiset, somalit, ovat tehneet omat tuhonsa Suomen kansalle.

    Kun nyt katsotaan tulevaisuutta, Suomi on ainoa pohjoismaa joka Tanskan ohella saattaa olla pohjoismaisen rodun pelastuksia. Ruotsi ja Norja ovat väestönvaihdon ensimmäisiä maita. Tanska sinnittelee pidempään mutta sieläkin väestö vaihtuu ennen Suomea. Siksi suomalaisten tulisi toivottaa pohjolan valkea kansa tervetulleeksi maahamme. Tänne kun ei maahan muuttajilla ole kovin suurta hinkua pitkän talven ja viileän kesän vuoksi.

  2. Kyllä Stefan Löfven on iso mies kun noin suuren luvun voi peittää selkänsä taakse ja julistaa uuden vähemmistö (vallankaappaus) -hallituksen avaavansa jo ennestään Ruotsissa oleville nk. “pakolaislasten” vanhemmille täydet mahdollisuudet tulla pian katoavaan ja itsensä tarpeettomaksi tehneeseen Ruotsiin kaitsemaan “partalapsiaan” eli “rauhoittelmaan” heitä niin, että “pössykät” ja kraatit (suutarina) heti nurkkaan, josta alkaakin sellainen auvo, ettei omaa ääntänsäkään enää voi kuulla. Paitsi tietenkin pääministeri Stefan Löfven ynnä muut todellisuudentajunsa jo aikaa sitten menettäneet pumpulipäät, jotka ennen laskettiin irti vain suurimpina juhlapyhinä ja silloinkin vain muutamaksi tunniksi.

Comments are closed.