Koti Uutisia Raiskaaja karkuteillä Joensuussa

Raiskaaja karkuteillä Joensuussa

7

noose16x9

Itä-Suomen poliisi kertoo sivuillaan kaipaavansa havaintoja jo aiemmin tiedotettuun seksuaalirikokseen, jonka uhriksi nuori nainen joutui varhain lauantaiaamuna Joensuussa.

Rikos tapahtui Joensuun hautausmaan vieressä kulkevalla sorapäällysteisellä kevyen liikenteen väylällä, Rauhankadun Shellin lähellä lauantaina 12. syyskuuta 2015 noin kello 03.30.

Alla poliisin julkaisemat tekijän tuntomerkit:

– tummaihoinen mies
– puhui huonoa, mutta ymmärrettävää suomea
– vähän lyhyempi kuin 175 cm
– yli 20-vuotias, mutta alle 40-vuotias
– päällä valkoinen huppari, jossa mustia koukerokuvioita
– tummat housut
– kultainen panssariketju kaulassa
– vartaloltaan atleettinen, harteikas, vartalon rakenne “kärkikolmiomallinen”

Lähde: Poliisi

Aiheeseen liittyen:

Ei afrikkalaista raiskauskulttuuria Suomeen!
Musta raiskaaja vankilaan Joensuussa

7 KOMMENTIT

 1. Väitätte tummaihoisen tehneen raiskauksen vai ? Uutinen on täysin perätöntä suurin osa Suomessa tapahtuvista rikoksista ovat venäläisten ja virolaisten tekemiä, ette saavuta mitään tällä tavalla. Tämä tapa on väärin ratkaista asioita esimerkkinä edessänne on Natsi Saksa. Itse tuntemistani ulkomaalaisista 99 prosenttia käyvät töissä. Koko joukkoliikenne pysähtyisi Suomessa ilman ulkomaalaisia, tulkaa pääkaupunkiseudulle ja näetkää omin silmiin yli puolet linja-auto kuskeista ovat ulkomaalaisia myös siivous- sekä rakennus alalla ulkomaalaiset ovat keskeisessä asemassa. Siirrätte kaiken raskaimmat työt ulkomaalaistaustaisille orjapalkalla ja itse juotte ja juhlitte koko viikonloput.

  • Taisit juuri saada humoristisimman kommentin palkinnon. Et kai sinä nyt tosissasi kuvittele, että Suomi pysähtyisi ilman mamuja? Mitä tapahtui niille 500 000 työttömälle, jotka voisi nekin pyöriä raksalla ja ajaa bussia? Mitä sitten vaikka mennäänkin kohti “natsi”-Saksaa? Oltaisiin kerrankin oikealla tiellä…

  • Sitä paitsi, uhri tässä taitaa väittää raiskaajaa tummaihoiseksi, vai onko uhri rasisti kun tuollaisia menee sanomaan? Ja eikös ne venäläiset ja virolaisetkin ole ulkomaalaisia?

  • Tää on kyllä huvittava kommentti. Vahva trolliepäily, mutta vastaan silti, että kyllä tuo on ihan tapahtunut ja kyllä siitä on uutisoitu useammassa lehdessä. http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/84726-poliisi-kaipaa-havaintoja-lauantaiyon-raiskauksesta-tekijan-tuntomerkit-julki

   Toisaalta tuo nimimerkki “Salih” voi myös oikeasti olla aito monikulttuurisuuden kannattaja, joten tuossa nyt hyvä malliesimerkki siitä, mitä mokuttajien päässä liikkuu.

   • Kohta perustetaan vapaaehtoiset yöpartiot partioimaan yöllisiä liikkujia. Nämä partiot auttavat virkavaltaa vapaaehtoisesti omalla vapaalla tyylillään. Yöliikkujat alkavat paastota turvallisissa tiloissaan.

 2. Natsiaatteet ovat suurimmalta osin hienoa luettavaa, lukekaa niitä ennenkuin arvostelette. Hitlerin “Minun taisteluni 1 ja 2” osoittaa mielestäni sen kuinka oikeilla jäljillä Aatu oli, ja avartaa myös hieman historiaa! Historia muutenkin ikävä kyllä kirjoitetaan niinsanottujen “voittajien” toimesta, ja on näin ollen hieman väärään suuntaan säädettyä.
  Raiskaajat kiinni ja TUOMIO joka tuntuu, eli mamuille aina KARKOITUS “rajan” toiselle puolen !!!

Comments are closed.