Koti Uutisia Raision 14-vuotiaan raiskaaja: Mohammed Said Abdallah

Raision 14-vuotiaan raiskaaja: Mohammed Said Abdallah

8
UK_pakolaisraiskaus
(Kuvituskuva)

Mohammed Said Abdallah on vangittu tänään 27. marraskuuta Varsinais-Suomen käräjäoikeuden tekemällä päätöksellä todennäköisin syin epäiltynä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja raiskauksesta. 14-vuotias tyttö joutui Abdallahin raiskauksen uhriksi tiistaina yksityisasunnossa Raisiossa.

Tekijä on 19-vuotias. Hän on ollut poliisin mukaan Suomessa noin vuoden turvapaikanhakijana. Mies otettiin kiinni keskiviikkona todennäköisin syin rikoksesta epäiltynä. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

Oikeusministeri Jari Lindström (ps.) otti tänään kantaa turvapaikanhakijoiden tekemiksi epäiltyihin raiskauksiin. Ministerin mukaan kyseessä on turvallisuusriski ja hän on huolissaan yhteiskuntarauhasta. Lindström pitää raiskauksia pöyristyttävinä, surullisina ja käsittämättöminä. Hänestä ne eivät kuulu tähän yhteiskuntaan kenenkään tekeminä.

“Joudumme miettimään aivan uusia ratkaisuja, koska kotouttaminen ei ole ollut hallussa tähänkään asti. Nyt kotoutettavia on moninkertainen määrä aiempaan verrattuna”, Lindström sanoi.

Lindströmin käsityksen mukaan tuomio raiskauksesta ei ole nykyisellään riittävän painava syy keskeyttää turvapaikkaprosessia. “Kansalaisten on mahdotonta ymmärtää tällaista ja keinoja on nyt löydyttävä”, hän jatkoi.

 

Lähteet: Poliisi, Salon Seudun Sanomat, MV-lehti

8 KOMMENTIT

 1. Ja samaan aikaan Suomen vastenmielisin sionistip..ka Ruben Stiller irvistelee vastenmielisellä naamallaan: “Heh-heh, onko muslimipakolainen uhri vai uhka?” Hi-hi,ha-ha…

  Ainakin Rubenin isännille Israelissa tuntuu olevan uhka, mutta näille kahdella kielellä puhuville keltamaksaisille kojooteille kaikki on aina yhtä kotimaassa ja toista goyimien maassa.

  Silti, tunnustan, erittäin, erittäin, erittäin, erittäin vastenmielinen mies, vastenmielinen naama, vastenmielikset sontamaneerit… Kyllä, mielestäni mies on vastenmielinen.

  Sanoinko sen jo?

  Ruben Stiller on mielestäni vastenmielinen mies.

 2. Tämä Dan Koivulaakso on epämiellyttävä ihminen. Miten tuollainen voi olla julkisuudessa haastatteluissa ja jauhamassa soopaa? Eikö sen väkivallan käytön vaatimuksia kansalaisia kohtaan pitäisi julkistaa niin että saa ne julkisuuteen. Tuollaisia ei pitäisi olla pilaamassa muutenkin tuhoutumassa olevaa mielipiteenvapautta. Pois tuommoinen julkisuudesta ja vastuuseen vihapuheistaan, hitto mikä tyyppi.

  • Siionistisen lobbauksen valkoihoinen malliesimerkki. Liberaalimarxistinen homovasuri.

  • Antifasismi on myös sanahirviö: Alkuosa anti = vastaan, on kreikkaa, ja fasismi, = fasces, suom. vitsat, on latinaa. Se näitten punaviherroistojen “sivistyneisyydestä”… Saunan taakse ja nappi ohtaan, mokomille punikeille!

 3. Dan Koivulaakso on niitä miehiä, joita oli Yagodan (NKVD:n juutalaisjohtaja, miljoonien kristittyjen veri tunnollaan) kenkien nuolijana Neuvostoliitossa.

  Kova mies, jos vastustaja on aseeton ja sitä voi hakata kellarissa sidottuna. Tällaisia ovat AFA-aktiivit. Heillä on nyt yliote, mutta heidän joukkonsa on “johtajia” lukuunottamatta hajanainen ja koostuu lähinnä pikkupaskoista, jotka huutelevat ja kiusaavat poliisien turvatessa heidän huutelunsa ja kiusaamisensa.

  Tottakai ovat vaarallisia, kun vastassa on tavallisia ihmisiä usein lapsineen mielenosoituksissa.

  Se kovuus nähdään sitten, kun kansa nousee, ja vastassa on aikuisia miehiä, joilla on asenne ja seinä selän takana.

Comments are closed.