Koti Artikkelit Rahaeliitti: Maailmantalous kuilun partaalla!

Rahaeliitti: Maailmantalous kuilun partaalla!

10

Kansainvälinen rahaeliitti ennustaa seuraavan globaalin talouskriisin olevan nurkan takana. Sijoittajat ovat pelkästään Yhdysvalloissa vetäneet tällä viikolla kymmeniä miljardeja dollareita pois osakemarkkinoilta tulevan romahduksen pelossa. Keskuspankit eri puolilla maailmaa jakavat amerikkalaissijoittajien huolen.

Talousjulkaisu Bloombergin mukaan sijoittajat uskovat, että ensimmäinen kansainvälinen kriisi kymmeneen vuoteen on viimein puhkeamassa. Sionisti Donald Trumpin ja Rothschild-pankkiiri Wilbur Rossin “kauppasota” Kiinaa vastaan on asiantuntijoiden mukaan kärjistänyt markkinoiden ongelmat kiehumispisteeseen.

Räjähdysherkkä viikko käynnistyi maanantaina, kun amerikkalaisten osakkeiden arvo syöksyi alas rajummin kuin kertaakaan aiemmin tänä vuonna. Sijoitusyhtiö Edward Jones kommentoi medialle, että viime päivien tapahtumat osoittavat, että maailmantalous on kääntymässä kohti lamaa.

Eurooppalaiset säikähtivät erityisesti uutista, jonka mukaan Saksan teollinen tuotanto ei ole sakannut lähes kymmeneen vuoteen yhtä pahasti kuin nyt. Saksaa pidetään koko eurooppalaisen talouden veturina. Vaikeudet eivät koske ainoastaan Eurooppaa ja Yhdysvaltoja, sillä myös muun muassa Uuden-Seelannin, Intian ja Thaimaan keskuspankit alkoivat yllättäen elvyttää taloutta tulevan laman pelossa.

Yhdysvalloissa Trump on vaatinut keskuspankkia pumppaamaan kotimaisille markkinoille lisää halpaa velkarahaa, jotta talous pysyisi pystyssä mahdollisimman pitkään. Trump itse valmistautuu vuoden 2020 vaaleihin, joten kriisin käynnistyminen 2019 olisi myrkkyä hänen kampanjalleen.

Suursijoittajien mukaan kriisi voi puhjeta esimerkiksi tilanteessa, jossa Yhdysvallat korottaa panoksia kauppasodassa Kiinaa vastaan. Tällöin lamaan varautuvat teollisuusyritykset voisivat jäädyttää uudet investoinnit, mikä heijastuisi pian myös palvelusektorille. Massairtisanomiset johtaisivat tulojen romahtamiseen sekä kulutuksen pysähtymisen myötä konkursseihin.

Eliitti pelkää, että uusi talouskriisi voisi johtaa sionistisen kapitalistijärjestelmän kaatumiseen, kansannousuihin ja nationalismin paluuseen. Globalistiset vallanpitäjät ovatkin pyrkineet torjumaan kansallismielisten liikkeiden nousun pitämällä talouden keinotekoisesti hengissä; kuten uutisoimme hiljattain, keskuspankit ovat epätoivoisella elvytyspolitiikallaan pyrkineetkin ajamaan eliitin etua.

Vain harva eurooppalainen on valmis nousemaan barrikadeille edes maahanmuuttajien suorittamien joukkoraiskausten suututtamana, mikäli poliittinen aktivismi uhkaa työuraa, sosiaalista asemaa ja yltäkylläistä arkea. Kun talous kaatuu, työpaikat katoavat ja jääkaappi on tyhjä, ei Euroopan valkoisilla ole enää mitään menetettävää. Tällöin ilmapiiri on otollinen valkoiselle vallankumoukselle.

Lähteet: Bloomberg, Financial Times

10 KOMMENTIT

 1. Älkää menkö varmuuden vuoksi San Franciscoon, Golden Gaten lähelle tulevana elokuu 11. Eräät koukkunenät suurella todennäköisyydellä leikkivät Haarp:illa.

  • Selvä. Saitko tämän tiedon NWO-havaintoja-sivustolta, kenties? Voisitko kertoa vähän tarkemmin?

   Mutta ihan vakavasti ottaen, on se hienoa että tämä paska menee viemäristä alas pian. Ei tullut piristysruisketta miljoonista ja miljoonista somaleista, irakilaisista ynnä muista “moniosaajista” tänne Eurooppaankaan. Voi-voi.

   • Gematrian tunteminen auttaa. Satoja esimerkkejä mitä voisi antaa.. Esim
    Vaikka että HAARP sai patentin elokuu 11, yli 30v sit.
    Golden Gate sai rakennusluvan 1930, elokuun 11.
    Yhdysvaltain keskuspankin Jerome Powell sattumalta 66v, 6kk, 6pv Tisha b’avin aikaan..
    Yhdysvaltain varapresidentti Mike Pence 60v, 66 päivää..
    Myös Trump vierali Jerusalemissa Temple mountilla(Temppelin raunioilla) 811 päivää ennen huomista 8/11. Silmät tarkkana myös Al aqsa moskeijaan huomenna. Haluavat rakentaa juutalaisen temppelinsä tilalle.
    Warren Buffet varoitti “Big one” joka saattaa olla “luonnollinen tai ihmisen tekemä maanjäristys” vuotuisessaan kirjeessään aiemmin tänä vuonna helmikuu 23 = 2/23=223. Elokuu 11 on vuoden 223:s päivä.
    “The synagogue of satan”=223 (English ordinal)
    Myös Al qaida perustettiin elokuu 11 sopivasti..
    San andreas kaaos filmi julkaisusta 3v, 303 päivää. 33 degree masonry muh. Päiväjulkaisu myös 10/13. 113 on Juutalaisten ns. Number of deception Talmudissa.
    Godzilla (missä tuhoaa Golden gaten) julkaisusta 62kk,29 päivää. 6229:n alkuluku 811..
    jne jne jne..

 2. Aivopesty gojimi eivät ymmärrä mitä tapahtuu, juutalainen vie heitä kuin pässiä narussa valitettavasti! Jumala Jahven siunausta lampaille!

  • Tuosta jutkulehmästä jaksaa porukka kouhkata. En koskaan lukisi mitään hänen kynäilemäänsä. Hyvin olen pärjännyt 50 vuotta.

  • Atlas Shrugged on viihdyttävä tarina, luin suomennoksen kun se ilmestyi. Ensimmäisessä painoksessa (en tiedä onko se jäänyt ainoaksi) oli aika karkeita painovirheitä paikoittain.

   • Toki suomalainen lukee juutalaista sontaa. Myös IS, HS ja TV ovat suurinta herkkua finskeille.

 3. USAssa ilmapiiri saattaa jopa johtaa jonkin sortin kahtiajakautumispyrkimykseen. Pitemmällä aikavälillä maahanmuuton jatkuessa Euroopan maita saattaa ajautua samaan tilanteeseen. Mutta kun esim. Ruotsiin katsoo niin on vaikea uskoa että täällä ruvettaisiin mihinkään toimiin suomalaisten pelastamiseksi.

Comments are closed.