Koti Uutisia Rotu Rahaeliitti jyrähti – Italia lupaa pitää kiinni EU:n määräämästä budjetista

Rahaeliitti jyrähti – Italia lupaa pitää kiinni EU:n määräämästä budjetista

6

Italian maahanmuuttokriittinen populistihallitus säikähti hiljattain, kun finanssieliittiä edustava luottoluokittaja Fitch päätti leikata maan luokitusta. Luottoluokitus vaikuttaa siihen, kuinka halvalla tai kalliilla valtio saa velkaa. Huono luokitus merkitsee rahahanojen sulkeutumista.

Italian hallitus on vaalivoiton jälkeen haastanut globalistit yllättävän suoraselkäisesti. Italia on käännyttänyt laittomien maahantunkeutujien laivoja, uhannut tyrmätä EU-budjetin sekä torpannut CETA-“vapaakauppasopimuksen”. Nyt eliitti on käynyt kuitenkin vastaiskuun kansainvälisten velkamarkkinoiden kautta.

Italian hallituspuolueet ovat luvanneet parantaa maan vähäosaisten elämää muun muassa paremmalla sosiaaliturvalla, veroleikkauksilla sekä perustulolla. EU on ollut lupauksista raivoissaan, sillä politiikka rikkoisi räikeästi pankkiirien vaatimaa valtiollista budjettikuria.

Fitchin tuore päätös laskea Italian luottoluokitusta on pakottanut hallituksen polvilleen. Italian luokitus on BBB, jonka liitteeksi Fitch lisäsi nyt “negatiivisen” aiemman “vakaan” tilalle. Mikäli luokitus putoaa edelleen, joutuu Italia roskalainaluokkaan.

Finanssieliitin luokituspäätöksen jälkeen Italia nöyrtyi ja lupasi “kunnioittaa Euroopan unionin budjettivaatimuksia”. Toisin sanoen Italia jatkaa talouspolitiikkaa, joka rikastuttaa yhteiskunnan globalistieliittiä ja köyhdyttää tavallista kansaa.

Luottoluokittajat ovat olleet tärkeä osa eliitin taistelua kansalaisten itsemääräämisoikeutta vastaan. Standard & Poor’s alkoi kiristää Puolan hallitusta luottoluokituksella sen jälkeen kun valtio sai maahanmuutto- ja kulttuurimarxismikriittisen johdon.

Suomeen luottoluokittaja Moody’s on puolestaan vaatinut lisää maahanmuuttoa. Moody’sin mukaan Suomen talous tulee taantumaan ilman vahvaa maahantunkeutujien virtaa.

Lähde: Reuters

6 KOMMENTIT

  1. Visegrad maiden ja Italian pitäisi alkaa itse painaa rahaa esimerkkinä muille. Niin kauan kuin ei niin tapahdu on kyseessä vain tuhokehityksen pientä hidastumista, ei todellista suunnan muutosta.

  2. Se siitä sitten. Ja minä kun luulin että Italia olisi Puolan ja Unkarin mallin mukaisesti asettunut poikkiteloin EU:n määäryksille. Mutta ei. Nöyränä se kumartaa globalisteja. Ei tullut taaskaan italialaisten suurtekoihin yhtään sivua lisää.

    • Ei ne lähde enää. Kaksi kuukauta sitten näytti siltä, mutta ei ne lähde enää. Eikä Suomikaan lähden. Suomen osalta ei saada muutosta ennenkuin suuret ikäluokat kuolee pois. Eli noin kymmeneen vuoteen.

  3. Luottoluokittajat ja pörssit ovat juutalaisten yrityksiä. He kontrolloivat sitä, mitä nämä firmat ulos antavat.

Comments are closed.