Koti Uutisia Radio Nordfront haastatteli venäläistä kansallismielistä

Radio Nordfront haastatteli venäläistä kansallismielistä

12

Viime viikolla Radio Nordfront haastatteli Russian Imperial Movementin edustajaa.

UK_Radio_Nordfront_RIM

Radio Nordfrontin 35. jaksossa keskustellaan Pietarista kotoisin olevan Nikolayn kanssa. Hän on aktiivinen Russian Imperial Movementissa. Saman järjestön johtaja Stanislav Vorobjev vieraili syyskuussa Vastarintaliikkeen järjestämässä Pohjola-päivät-tapahtumassa.

Radiohaastattelussa käsitellään muun muassa Nikolayn henkilöhistoriaa, hänen edustamaansa järjestöä ja sen historiaa sekä tämän päivän politiikkaa.

 

12 KOMMENTIT

 1. En voi ymmärtää miksi tällaisen järjestön kanssa tehdään yhteistyötä. Ei todellakaan vastaa minun käsitystä isänmaallisuudesta.

  • Jotain argumentteja miksi ei vastaa käsitystäsi isänmaallisuudesta ? 1. kysymykseen vastaus on aika itsestäänselvä, jos katsoo karttaa ja osaa Euroopan historiaa (esim. kuinka monta kertaa Saksa on ollut liitossa Venäjän kanssa).

   • Miksi ihmeessä suomalainen isänmaallinen haluaisi tehdä yhteistyötä venäläisten imperialistien kanssa? Ei ole mitään syytä eikä tarvetta. Venäjällä on hallussaan maailman isoin maa-alue ja sekään ei ryssälle riitä, lisää vain pitäisi saada. Sellaisia venäläiset on ja ovat aina olleet.

    Pitäisi olla täysin päivänselvä asia isänmaallisille suomalaisille ettei venäläisten kanssa tehdä mitään yhteistyötä.

    • Minusta meillä ei ole ongelmia venäläisten kanssa. Tietääkseni Mannerheim sanoi jotenkin näin: “Minulla ei ole mitään venäläisiä vastaan, mutta kommunisteista en pidä.”

     Venäjän kansan kristillinen sielu tuhottiin juutalaisbolshevistisessa helvetissä nimeltä “kommunismi” (lue: juutalaisten/ulkomaalaisten/Venäjän kansan luopioiden hyökkäys Venäjän kansaa vastaan). Siksi meillä nyt on väärä käsitys Venäjästä.

     Ryssä on oikea nimitys, kun puhutaan bolshevistisesta ali-ihmisestä, joka jäi jäljelle, kun lukutaitoiset ihmiset pääosin tapettiin Yagoda/Kaganovich-klikin (J) toimesta.

     Nyt Venäjä on taas nousussa ja jos vain päästäisin oligarkeista (J), niin maa voisi taas olla ainakin ortodoksikristityn maailman johtaja.

     Totta kai Suomi on Suomi, mutta jos vaihtoehtona on muslimisaatiota ajava NATO tai reilu yhteistyö Valkoisen Kansan suurmaan, Venäjän, kanssa, niin valinta on selvä.

     Tilanne vain on hankala ja olemme jo nähneet, mitä nykyinen maanpetturijohto ajaa: Oman maan tuhoa. Jonkun EU-viran hinnalla…

     • Minun venäläisvastaisuuteni kumpuaa lähinnä siitä että luettuani aiheesta (venäläisyys) aika kasan kirjoja tajusin että venäläinen kansanluonne on pysynyt jotakuinkin samana aikojen saatossa. Eli ei se tsaarin ajan venäläinen eronnut kovin paljoa neuvostoryssästä tai nykypäivän venäläisestä. Ja se mitä minä heistä kansana opin ja tiedän, herättää minussa varsin syvää vastenmielisyyttä.

      En voi missään nimessä hyväksyä että venäläinen veri sekoittuisi meihin suomalaisiin. Tämä pitäisi estää yhtä päättäväisesti kuin neekerien tai arabien sekoittuminen meihin. Tässä suhteessa toivoisin päättäväisempää venäläisvastaista linjausta SVL:tä, mutta taidanpa toivoa turhaan.

      Usein kun kansallismielisten kanssa puhutaan Neuvostoliiton rikoksista, usein pääsyyn saavat, ihan oikeutetusti, juutalaiset, mutta on hyvä muistaa ettei kansallismielisillä venäläisillä ole aikomustakaan vetää venäläistä väestöä pois Baltian maista, saati sitten palauttaa Suomelta vietyjä alueita. Eli nämä ryssät nauttivat täysin rinnoin juutalaisten johdolla valloitetuista alueista, samalla kun korostavat omaa syyttömyyttään Neuvostoliiton tekoihin. Tällaista venäläisiltä yleensä voi odottaakin, aina selitellään asiat omalta kannalta katsoen parhain päin.

 2. Loppupuolella tulee vastauksena suunnitelmista Suomen suhteen diplomaattinen “ei ole ajahkohtainen asia”.
  Venäläinen imperialisti, ei kansallismielinen

  • Mitä olisi pitänyt sanoa ? Hän sanoo että nykyisessä kamppailussa hyperglobalisaatiota vastaan on epäoleellista puhua mitä Venäjän ja Suomen suhde pitäisi olla. Edes Dugin (eurasianistina) ei pidä Suomea osana Venäläistä sivilisaatioita*.

   *kohta 29:50 Poznerin haastattelussa
   https://www.youtube.com/watch?v=tPkEDRSYUpo

 3. If we just could co-operate without any imperialism or chauvisnism, then maybe it’s good. The peoples of the world need to co-operate to bring down the international jews.

  No way that Finland gets under Russia though.

 4. HP:lle.

  Ymmärrän venäläisvastaisuuttasi, mutta olen eri mieltä siinä, että tsaarinajan venäläinen olisi sama kuin poltetun maan bolshevikkivenäläinen. Varmasti ei ole, aivan varmasti ei ole.

  Jos lukee venäläistä kirjallisuutta 1800-luvulta niin bolshevikkivenäläistä ei löydy. Ihminen on ihan toinen, kirkko on läsnä ja ihmiset ovat kertakaikkiaan toisenlaisia. Se ei tietenkään tarkoita sitä, että maailma olisi ollut valmis, mutta tsaarinajan armeija ei olisi paskonut koulujen kirjojen päälle ja kussut seinille, kuten hyvä ystäväni Eestistä kertoi. Puhumattakaan siitä, että juutalaisvetoinen NKVD toteutti maailmanhistorian pahimman kansanmurhan juuri Venäjällä.

  Venäläiset muuttuivat, koska heidän sielunsa, heidän kansansa tapettiin. Juutalaisjohtoinen vallankumous halusi sitä – ja sai sen.

  Kun Venäjän kansa taas selvästi havahtuu ja nousee niin se kertoo siitä, että venäläiset ovat kuitenkin Valkoista Kansaa. Kyllä sen näkee, vaikka hirveä oli juutalaisbolshevismin isku. Hirveämpi kuin missään ja koskaan.

  Eihän yhteistyö tarkoita “veren sekoittumista” ja näet kyllä ympärilläsi vaikka vain television mainoksia katsomalla, miten meidän vertamme sekoitetaan mustaksi nyt, jos alistumme monikulttuurisuuteen. Musta naama on aina ensimmäisenä nykyään, ihan kuin eläisimme Afrikassa. Kyllä kaikesta huolimatta, ainakin juuri nyt, Venäjä on viimeisiä Valkoisen Kansan linnakkeita.

  En pidä sitä hyvänä, haluaisin kaikkien Valkoisten Kansojen pysyvän Valkoisina. Neekeröityminen ei johda muuhun kuin koko kulttuurin tuhoon. Sitähän sionisti meille haluaa: Israel on ympäröity muureilla ja aseilla: STOP ! Vain juutalainen on tervetullut!

  Mutta meille tämä kansa haluaa kaikki maailman ihmiset, ei muureja, ei rajoja, meidän maamme on kaikkien maa.

  • “Ymmärrän venäläisvastaisuuttasi, mutta olen eri mieltä siinä, että tsaarinajan venäläinen olisi sama kuin poltetun maan bolshevikkivenäläinen. Varmasti ei ole, aivan varmasti ei ole.”

   Olet oikeassa, taisin liioitella hieman tuossa verratessani eri aikakausien venäläisiä. Onhan se tietty selvää että bolshevikkivenäläinen vajosi todellakin niin alas ettei sitä ihan voi verrata tsaarin ajan tai nykypäivän venäläisiin.
   Näen kuitenkin riittävän paljon yhtäläisyyksiäkin eri aikojen venäläisten välillä, että uskon venäläisen kansanluonteen olevan isolta osin peräisin heidän perimästään. Enkä siten usko että venäläiset suuremmin muuttuvat tai “nousevat” tulevaisuudessakaan. Minulla on vaikea sanoa venäläisistä hirveästi hyvää, mutta voihan tietenkin olla muutan mieleni opiskeltuani kieltä ja tutustuttuani paremmin sitä kautta “venäläiseen sieluun”.

   “Eihän yhteistyö tarkoita ”veren sekoittumista””

   Eihän se sitä tietenkään tarkoita, mutta olen itse joka tapauksessa enemmän huolissani venäläisten kuin neekerien sekoittumisesta suomalaisiin, koska siinä missä neekeriveri on varsin pitkään selvästi näkyvissä, venäläinen veri sulautuu meihin kuin varkain ja siitä seuraava kansanperimän muutos jää helposti pysyväksi, koska muutaman vuosikymmenen päästä ei enää välttämättä löydy poliittista tahtoa tehdä asialle mitään. Ja suomalainen perimä ja sitä kautta kansanluonne ei ole enää entisensä.

   • Moi. Olen venäläinen joka asuu Suomessa jo aika pitkään. En näe mitenkään isoa eroa meidän kansojen välillä. Mitä tarkoitat Suomalaisella/Venäläisellä verellä? Minun mummo on suomalainen joten minussa on 1/4 suomalaista verta = en pidän itseäni suomalaisena. Tuttavat jotka tulivat Suomen tekemän töitä elikä niissä ei ole suomalaista verta niin niiden lapset pitävät itseään suomalaisina. He puhuvat huonosti venäjäksi kun taas suomen kieli on erinomainen he jopa ajattelevat suomeksi. Enkä näen asiassa mitään paha. Pari kerta olen törmännyt ennen sota muuttaneiden venäläisten jälkeläisin niin ei ne mitenkään eroa suomalaisista. Venäjällä taas elä aika suuret määrät saksalaisia sotavankien jälkeläisiä joita ei erota venäläisistä. Pyydän anteksi suomen kielen taidosta. P.S imperialismi on persestä eikä venäläisten kansallis sosialistien joukossa mitenkään suosiossa.

Comments are closed.