Koti Uutisia Radio Nordfront haastatteli The Silent Brotherhoodissa mukana ollutta Frank L. DeSilvaa

Radio Nordfront haastatteli The Silent Brotherhoodissa mukana ollutta Frank L. DeSilvaa

0

Radio Nordfront haastatteli viime sunnuntain suorassa lähetyksessään kansallissosialistisessa The Silent Brotherhood -järjestössä mukana ollutta Frank Lee DeSilvaa. Legendaarinen yhdysvaltalainen The Silent Brotherhood tunnetaan myös valtamedian levittämällä nimellä The Order.

DeSilva on viettänyt elämästään yli kymmenen vuotta vankiloissa The Silent Brotherhoodin jäsenyytensä vuoksi. Tästä huolimatta hän on pitänyt aina kiinni vakaumuksestaan. DeSilva on The Order -aikojensa jälkeen kirjoittanut lukuisia valkoista nationalismia käsitteleviä kirjoja. Hän kertoo haastattelussa Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen olevan eräs hänen suosikkinsa seurata nationalististen ja kansallissosialististen järjestöjen joukossa, ja hän kommentoi olevansa hyvin ylpeä Vastarintaliikkeestä.

Haastattelussa juontajat Robin Palmblad, Mikael Karlsson ja Pär Öberg keskustelevat DeSilvan kanssa monipuolisesti eri aiheista. He käsittelevät ensin DeSilvaa henkilönä sekä The Silent Brotherhoodia ja järjestön tavoitteita. Tästä he siirtyvät ideologisempiin aiheisiin kuten radikaalin ja vallankumouksellisen hengen välttämättömyyteen konservatismin ollessa lopulta tehotonta. Haastattelussa sivutaan myös USA:n ja muun maailman päivänpolttavaa poliittista tilannetta keskustelemalla muun muassa sekä vastavalitusta presidentistä Donald Trumpista, Syyrian tilanteesta että tietysti Eurooppaan kohdistuvasta muukalaisinvaasiosta.

Kuuntele englanninkielinen haastattelu kokonaisuudessaan täältä:
https://www.spreaker.com/user/radionordfront/rn-direkt-13-direkt-frank-l-desilva-tidi?utm_medium=widget&utm_source=user%3A9256352&utm_term=episode_title

Lähde: Nordfront.se