Koti Uutisia Radio Nordfront haastatteli PVL:n Suomen-johtajaa Antti Niemeä

Radio Nordfront haastatteli PVL:n Suomen-johtajaa Antti Niemeä

2

Radio Nordfront haastatteli viime sunnuntain lähetyksessä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Suomen-osaston johtajaa Antti Niemeä. Englanniksi puhuttu haastattelu alkaa lähetyksen kohdasta 4:34.

Niemen kanssa käydään läpi Pirkanmaan käräjäoikeuden tuoretta päätöstä kieltää järjestö Suomessa ja sitä, kuinka päätös vaikuttaa Vastarintaliikkeen toimintaan Suomessa. Päätös perustuu siihen, että järjestö on toiminut “räikeästi hyvän tavan vastaisesti”. “Hyvän tavan vastaisuutta” ei ole kuitenkaan laissa määritelty vaan sen sisällön määrittelevät käytännössä kulloinkin päättävässä asemassa olevat henkilöt, tässä tapauksessa päätöksen tehneet puolueelliset tuomarit, Poliisihallitus sekä asianajaja Markku Fredman. Niemi sanoo haastattelussa muun muassa, että yhtäkään järjestöä ei ole aikaisemmin Suomessa kielletty perustuen “hyvän tavan vastaisuuteen”.

Haastattelun loppupuolella puhutaan tulevasta Kohti vapautta -mielenosoituksesta itsenäisyyspäivänä ja käydään läpi lukijoiden lähettämiä kysymyksiä mielenosoitukseen liittyen.

Niemen haastattelun jälkeen siirrytään keskustelemaan muista aiheista ruotsiksi.

Listen to “RN DIREKT#58: Antti Niemi från Finland, revolutionär kamp i STHLM och invandrarbrottslighet” on Spreaker.

Lähde: Nordfront.se

2 KOMMENTIT

Comments are closed.