Koti Artikkelit Radio Nordfront haastatteli professori Kevin MacDonaldia

Radio Nordfront haastatteli professori Kevin MacDonaldia

18

kmacnordfront
Radio Nordfront haastatteli professori Kevin MacDonaldia. MacDonald työskentelee psykologian professorina Kalifornian yliopistossa. Hänet tunnetaan työstään evoluutiopsykologiassa, jota hän käyttää kuvaillessaan juutalaisten selviytymisstrategiaa. Haastattelu tehtiin kahdessa osassa.

Ensimmäisen osan keskusteluaiheisiin kuuluvat esimerkiksi:

 • Professori Kevin MacDonaldin tausta ja kuinka hän kiinnostui evoluutiopsykologiasta ja juutalaisyhteisön strategiasta
 • Hänen näkemyksensä juutalaisista eturyhmänä
 • Juutalaiset valkoisten maiden monikulttuurisuuden takana
 • Mihin MacDonaldin mielestä valkoisten pitäisi suunnata voimavaransa

Toisen osan keskusteluaiheita ovat muun muassa:

 • MacDonaldin mielipiteet Venäjän ja Putinin asenteista Juutalaisvoimiin
 • Hänen näkemyksensä Donald Trumpiin ja Amerikan ulkopolitiikkaan.
 • Juutalaisten strategia: vähemmistöjen tuonti päihittämään valkoiset kansat valkoisissa maissa
 • MacDonaldin ajatus siitä, että valkoisten täytyy luoda valkoisten yhteiskunta turvatakseen tulevaisuutensa
 • Hänen näkemyksensä World Trade Center -iskuista

 

Nordfront.se

18 KOMMENTIT

 1. Kiitos Radio Nordfrontille näistä. Mielestäni Kevin MacDonald on William Piercen jälkeen ehkä kansainvälisesti tärkein sodanjälkeinen valkoinen ajattelija. Kaikki kirjat kannattaa häneltä lukea!

 2. Osoitan kaikille kansallismielisille kutsun lukemaan professori MacDonaldin kirjoja. Niitten sisällöllä varustettuna lisäät kykyäsi taistella valkoista kansanmurhaa vastaan, koska näiden kirjojen sisältö alleviivaa tieteellisesti ja järjellisesti meidän kaikkien tunteman nationalismin. Vastarintaliikkeelle haaste: kääntäkää kirjat omalle kielellemme, jotta suurempi joukko kykenisi ammentamaan niiden tiedot käyttöönsä.

 3. Juutalaiset kyykyttää kaikkia. Eikö tämä ole vaan luonnonvalintaa, älykkäimmät ovelimmat kerääntyvät huipulle? Tottakai kaikki muut rupeavat suuttumaan kun vahvin ryhmä pitää kiinni eduistaan keinolla millä hyvänsä.

 4. Kevin MacDonald on ehkä ansioitunein juutalaisten ja juutalaisuuden tutkija maailmassa. Jokaisen englanninkielentaitoisen kannattaa lukea nimenomaan “The Occidental Observer”-sivustoja.

  Näillä sivuilla paljastetaan juutalaisten kaksinaamaisuus mm. seuraavissa asioissa:
  – juutalaiset/juutalaisjärjestöt ovat kaikissa Valkoisen Kansan maissa aina etulinjassa vaatimassa massamaahanmuuttoa, esim. meillä Suomessa Ruben Stiller, Karmela Liebkind, Dan Kantor etc. etc. Juutalainen rakastaa muslimeja, kunhan he eivät tule Israeliin. Sama juutalainen käy sitten kaksoispassilla Israelissa, oikeassa kotimaassaan ja hups!, hän ei rakastakaan enää muslimeja, vaan osallistuu eräänkin suomenjuutalaisen tavoin armeijaleikkiin ja ylvästelee “helpolla saaduilla kessunnatsoilla” Israelin armaijassa, kun samaan aikaan Israelin armeija lähettää Hellfire-ohjuksia lapsia täynnä oleviin kouluihin Gazassa.
  – juutalaisilla on maailmassa esim. FED:issä Jewish Privilege eli etuoikeus johtovirkaan, mutta juutalaiset ovat aina etulinjassa syyttämässä Valkoisia Kansoja “White Privilege”-insitituutiosta
  – juutalaiset ovat kautta historian riistäneet Valkoisia Kansoja esim. erilaisilla korkeilla koroilla, peliyhtiöillä, pikavippiyhtiöillä jne. Täsät löytyy näiltä sivuilta varmaa näyttöä.
  – juutalaiset ovat etulinjassa kaventamassa sananvapautta, mm. KIELTÄMÄLLÄ asioiden epäilemisen, vrt.holokaustiuskonto
  – juutalaiset vaativat kohta jo sadatta vuotta korvauksia kärsimyksistään ikään kuin kukaan muu ei tässä maailmassa olisi kärsinyt
  -juutalaiset unohtavat täysin, että he olivat bolshevistisen vallankumouksen aivot, sydän ja teloittava käsi, vrt. kymmeniä miljoonia tapettuja kristittyjä
  – juutalaiset kiistatta hallitsevat Hollywoodia, ja ylpeilevät sillä. Koska olet nähnyt elokuvan Hollywoodista, jossa olisi jotakin positiivista Valkoisesta Kansasta.

  Tai lopuksi: Onko Hollywood tehnyt elokuvan juutalaisesta pankkiirista?

  Ei tietenkään, eihän juutalaista pankkiria ole tässä maailamssa, se on valhe.

  • ehkä nyt kuitenkin kannattaisi opetella kirjoittamaan suomen kieltä ja lukea historiaa vähän laajemminkin. Ärsyttää että täällä esittelevät kommenttejaan selvästikin, “ei niin älykkäät ihmiset”. Hakaristi tatuoituna käsivarteen ei tee ihmisestä rodullisesti eikä älyllisesti parempaa. Päinvastoin!!??? Ai niin, opetelkaa ranskalaistenviivojen käyttö.
   T: Käykää koulunne loppuun.

   • Ihan pakko sanoa: Valitettavasti Sinun ei kannattaisi arvostella suomen kielen taitojani. 🙂

    Ja hakaristissä ei ole mitään vikaa, ei ole koskaan ollut, ei tule koskaan olemaan. Tatuointeja tosin minulla ei ole, eikä tule.

    Tai hei, sitten tulee, kun Kansallinen Vastarinta nousee eduskuntatalon rappusia pääministerin salkku kädessä. 🙂

 5. Harmittelen tässä että olen tämmönen perskätinen lappalainen ja tarvittisin tekstin että kunnolla ymmärtäisin. Kyllä mie asiasta jyvällä olen mutta tämä olis tärkeää saada kristallin kirkkaaksi meille takapenkin pojillekkin. O ja. Pääasia on että näitä jukaistaan ja levitetään.

 6. Soihtukulkuetta odotellessa listaan tähän The Occidental Observer-sivuston viimeisimpiä artikkeleita. Niissä juutalaisuus niitataan objektiivisesti ja kylmästi: 6-0.

  1. Guillaume Durocher: “The Nation Publishes Ethnically Motivated Anti-White Hate Propaganda Screed”.
  Tässä kuvataan kompaktisti, kuinka sionistimediat lännessä johdonmukaisesti ja häpeilemättä syyllistävät Valkoista Kansaa väkivallasta ja rasismista, vaikka a) muslimit tekevät suhteellisen pienestä väestöosuudestaan huolimatta valtaosan terrorismista ja b) USA:ssa latinot ja mustat murhaavat suurimman osan viattomista amerikkalaisista.
  Lisäksi kerrotaan, kuinka käsittämättömät 81,5 % mustista perheistä elää sosiaaliturvan varassa ja latinoperheistä n. 76,4 %. Näin siis monikulttuurisuus maksatetaan Kansojen Sulatusuunissa Valkoisella Kansalla.
  Artikkelissa paljastetaan myös perin tyypillinen juutalainen, Max Berger, joka esiintyy Valkoisena, mutta on, tietenkin, Valkoista Kansaa vihaava tyypillinen ryhmänsä edustaja.

  2. Tim Murray: “Get Your Priorities Straight. Muslim Immigration Is a Trivial Issue”.
  Tässä sarkastisesti ja osuvasti kuvataan sitä mielipuolista tilannetta, johon Valkoiset Kansat ovat joutuneet sionistien median puristuksessa.
  Sionistien media kuvaa muslimiterrorismia vähätellen ja esimerkiksi ilmastonmuutos maalataa paljon vaarallisempana kuin viattomien ihmisten teurastus.
  Osuvasti kerrotaan, kuinka JOKA NELJÄS ruotsalainen nainen raiskataan nykyään elämänsä varrella. JOKA NELJÄS. Mutta sehän ei ole mitään, kaikkien pitää nyt keskittyä Pariisin ilmastokokoukseen.
  Ihmisten pitää lähteä kursseille oppimaan suvaitsevaisuutta, sillä eihän miljoonien muslimien invaasio Eurooppaan ole mikään uhka.Ja lopuksi kuvataan, kuinka sinonistit ovat aivopesseet Valkoiset Kansat vihaamaan omaa Kansaansa, vaikka edelleenkin Eurooppa on se paikka, johin kaikki muut kuin Valkoiset Kansat juuri haluavat tulla.
  Sionistimedia toimii.
  Lisää seuraavassa viestissä, merkit loppuvat…

  • Täytyy nuistaa, että raiskauksista 90 % on ruotsalaisten valkoihoisten( ja siinä sivussa suomesta muuttaneiden siirtolaisten) heteromiesten tekemiä.
   Nyt kannattais taas ne faktatkin tuoda esille.
   ps. valkoinen kansa ei ole erisnimi, joten se kirjoitetaan pienellä näin:
   “valkoinen kansa”.

   • Höpöhöpö.

    Tällä hetkellä on jo tilanne, että nämä ns. “puskaraiskaukset” ovat lähes 100 %:sti “turvapaikanhakijoiden” tekemiä. Myös muuten raiskaukset ovat valtaosin nykyään ulkomaalaislähtöisiä. Kulttuurimarxisti väärentää, peittelee, valehtelee. Heitä ei voi eikä pidä uskoa. SE on oikea dogma.

    Ja Valkoinen Kansa kirjoitetaan minun teksteissäni suurella. 🙂

 7. Lisää TOO-materiaalia. Juutalaisista suoraa puhetta.
  1. Tobias Langdon: “Let Them Eat Cake: The Army of Fanatics at The Heart of Europe”.
  Tobias Langdon on TINKIMÄTÖN sionistimedian valvoja, joka ei anna armoa ihmisille, jotka myyvät Valkoisen Kansan omien etujensa takia.
  Artikkelissa kuvataan, kuinka sionistimedia The Times etusivullaan suorastaan pilkkaa Valkoista Kansaa uutisoimalla, kuinka “Nadiya”, musliminainen, liittyy The Times-lehden ruokaosastoon kakkuresepteineen ja samalla sivulla kuvassa kannetaan muslimiterroristien uhreja Pariisissa. Syökää kakkua ja olkaa hiljaa…
  Nadiya on ah niin ihana, ja samaan aikaan muslimiryhmät raiskaavat tuhansia Valkoisia Lapsia ja Naisia, mutta niistä ei uutisoida, se ei sovi sionistien suunnitelmaan. Virkakoneisto ympäri Britannian on ahdingossa hillittömän muukalaisväkivallan edessä, mutta syökää Nadiyan kakkua ja olkaa hiljaa…
  Eli brittien on alistuttava muslimijoukkoiden väkivallan ja raiskauskulttuurin (meillä on tästä jo esimakua siniristilipun alla) ja syötävä Nadiyan kakkua…
  Toisaalla artikkelissa kuvataan, kuinka sionistijohtaja, Ranskan pääministeri Hollande palkitsee toisen sionistijohtajan Moshe Kantorin (kappas vain, meilläkin on kantoreita vaatimassa rajoja auki, paitsi ei ihanaan Israeliin) ja kuinka sananvapauden rajoituksia ihaillaan New York Timesin sivuilla.
  Sionistit saavuttavat tavoitteitaan: Valkoiset Kansat alistetaan ja riisutaan aseista, ja muslimit saavat tehdä mitä haluavat ja Israel on vain juutalaisille.
  Tobias Langdon kuvaa monikulttuurihelvetin, jonka arkkitehteja ovat kansainväliset sionistit.

  Lukekaa Tobias Langdonia, siinä on mies, joka kuvaa maailman niin kuin se on!

  • Herra Pelexin kannattaisi todellakin juoda vaikka lämmintä maitoa. Hehkutus on hyvästä, mutta Jumalallisista saarnamiestä hänestä ei todellakaan tule. Perusteluna dogmaattinen ajattelutapa vaatii useampaa lähdettä kuin vain yhden “Tobiaksen” heitot, jotka eivät nojaa mihinkään tutkimukseen. Nämä heitothan ovat aivan kuin haluaisit heittää paskaa meidän todellisten maahanmuuttokriittisten ihmisten niskaan.

   • Dogmaattinen ajattelutapa?

    Paskat dogmista. Juutalaiset pelaavat kaikilla yhteiskunnan tasoilla kaksinaamaista peliä, meitä vastaan.

    Kansainväliset sionistit, kuten Soros, rahoittavat muslimien massamaahanmuuttoa, ja samalla tukevat oman isänmaansa, eli Israelin, tiukkaakin tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa. Tämä on tuotava esille aina ja joka paikassa, sillä juutalaisten asema on jotenkin poissa tästä maailmasta. Heillä on aina asema, josta he voivat nimenomaan saarnata meille ja vaatia meitä suvaitsemaan. Toisaalta he itse ovat varmasti maailman vähiten suvaitseva etninen ryhmä, mutta sitä ei saa sanoa.

    Juutalaisilta on vietävä tämä etuoikeus. Heillä on oikeus puhua mitä haluavat, mutta meillä on oikeus sanoa se, että he puhuvat kahdella kielellä. Ja se nyt vain on niin, että jos jossakin tehdään meille, Valkoisille Kansoille, huonoja päätöksiä, niin siellä on AINA, ihan AINA, kansainvälinen/kansallinen sionisti takana.

    Jos maahanmuuttokriittinen ihminen vain ja ainoastaan arvostelee esim. muslimeja, niin silloin hän ei hoida tautia, vaan oiretta. Tauti on ylhäällä, eliitissä. Eliitille massamaahanmuutto on hyvä asia, koska eliitille maksetaan siitä, että se kannattaa sitä, että se on “hyvä”. Mistä löydät aidon eliitin, joka ei alistuisi tähän? Eipä näy.

    On paljastettava ne mekanismit, jotka luovat tämän tilanteen. Juuri tätä Kevin MacDonald tarkoittaa.

    Läntinen kulttuurimarxistinen eliitti osaa palkita nöyrät “hyvät” ja vastaavasti se ankarasti rankaisee kriittiset “pahat”. Ja missä on tuon eliitin sydän ja aivot? Missä on raha?

    Se on kansainvälisten sionistien kädessä. Se on siellä, jos sen kiellät, et ole rehellinen. Luopiot tekevät likaisen työn, mutta takana on sionisti.

 8. Yksi terävimmistä TOO-jutuista:

  Kevin MacDonald: “Israeli Minister latest in long line of prominent Jews asserting the inferiority of non-Jews” eli jotakuinkin “Israelin valtion ministeri, yksi monista johtavista juutalaisista, jotka tuovat julki sen, että he pitävät ei-juutalaisia toisarvoisina ihmisinä”.

  Esimerkkejä, ja joka kerta TÄYSIN FAKTA, ei selittelyjä, linkit löytyvät, juutalainen itse sanoo ja kaikki on dokumentoitu n:nteen potenssiin.

  No niin, mitä juutalaiset miettivät meistä goyimeista?

  Katsotaan:

  – Menachem Schneerson, Lubavich-juutalainen, New York, 1983:
  “Goyim ei halua mitään. Hän odottaa sitä, että juutalainen kertoo hänelle, mitä juutalainen hänestä haluaa!” … hän on aivan eri lajia kuin juutalainen…Juutalaisen ruumis on aivan muuta kuin ei-juutalaisten ruumis…”

  Näin puhui juutalaisjohtaja jo tuolloin.

  Ja lisää:

  Rabbi Ovadia Yosef: “Goyimit ovat syntyneet vain meitä palvellakseen!” Näin puhuu rabbi, juutalaisten pappi.

  Ja paljon lisää:

  Israelin puolustusministeri Eli Ben-Dahan:

  “Minulle palestiinalaiset ovat kuin eläimiä, he eivät ole ihmisiä” ja vielä: “Juutalaisella on aina korkeampi, arvokkaampi sielu, olkoon hän homo tai hetero”. Näin puhuu nykyinen puolustusministeri ja meidän urhelijamme käyvät urheilemassa tällaisessa sontamaassa. Missä ovat protestit ja boikotointi?

  Miksei suvaitseva kansanosa puutu räikeisiin loukkauksiin? Pelkäävätkö he juutalaisia? Hallitsevatko juutalaiset heitä?

  Siltä näyttää ja ao. artikkelissa jatketaan vielä näitä lausuntoja.

  Rabbi, juutalaisten pappi. Hei, siinä on riimi!

 9. Ihan tällaista joutavaa mietiskelyä, mutta mielestäni on mukavaa käyttää sanaa juutalainen. Siinä on jotakin kiehtovaa tuossa sanassa. Se tuo mieleen kaikenlaisia asioita.

  Ja on mielestäni ihan oikein sanoa juutalainen, jos ihminen on juutalainen. Jos siis näkee juutalaisen, voi mielestäni sanoa, että hänhän on juutalainen. Tuo mies/nainen on juutalainen.

  Tai esim. “pankkiirien joukossa on paljon juutalaisia”, ihan niin kuin meille opetetaan, että kaikki ovat tasa-arvoisia jne. Voi myös sanoa esim., että jostakin syystä FED:in johtajan pitää olla juutalainen ja jostakin syystä juutalaisten Hollywood ei ole koskaan tehnyt elokuvaa, jossa on paha juutalainen. Juutalainen ei kertakaikkiaan voi olla paha, jos tuotanto tulee Hollywoodista.

  Jep, juutalainen on päivän sana.

  Israel on juutalaisvaltio, joka on juutalaisille. Se on siis juutalaisten juutalaisvaltio. Siellä juutalaiset pitävät valtaa ja pitävät huolta siitä, että sinne ei tule muslimipakolaisia, sehän on juutalaisten valtio juutalaisille.

  Minusta aina kun puhutaan Israelista pitää muistaa mainita, että se on juutalaisten valtio ja se on juutalaisille tehty.

  Ja minusta on outoa, että juutalaiset urheilevat Euroopan kanssa ja laulavat euroviisuissa, mutta eivät ota muslimipakolaisia.

  Eikö ole kummallista?

  Juutalainen haluaa identifioitua kanssamme eikä halua identifioitua muslimien kanssa, mutta hän suorastaan vaatii meitä rakastamaan muslimeja.

  Mutta sellainen on juutalainen. Juutalainen on juutalainen ja on kuin juutalainen.

  Juutalainen. Siinä vasta sana. Juu-ta-lai-nen. Omasta mielestään muita parempi, se on juutalainen, juutalainen ihminen.

 10. Poistakaa tämä herra PeLex sivustolta. Hän ei ymmärrä mihin me tähtäämme. Hän vain laukoo paskaa, joka ei vie aatetamme eteenpäin.

  • Ihan vilpittömästi haluaisin kysyä Sinulta, Marko, mihin Sinä tähtäät aatteellasi?

   Ensinnäkin, me, Valkoinen Kansa, tarvitsemme takaisin identiteettimme. Kuten hyvin olet huomannut, kaikki ovat varmasti huomanneet, että esim. ns. mustilla on selkeästi kulttuurimarxistien piirissä identiteetti ja latinoilla myös. Muslimeilla on vahva identiteetti.

   Juuri identiteetin puute on ehkäpä vakavin ongelmamme. Me olemme vain joukko eripuraisia ihmisiä, kun taas johtavat (juutalaiset) kulttuurimarxistit tukevat vahvasti meitä yleensä vastustavien ryhmien identiteettiä.

   Valkoinen Kansa on selkeä positiivinen määrite. Siinä si sorreta ketään, siinä ei ole rasismia, se on vain ryhmä, johon Valkoiset Ihmiset kuuluvat.

   Valkoista Kansaa lyödään vasemmalta ja oikealta, sitä hyväksikäytetään, sen hyvyyttä ulosmitataan.

   Valkoisen Kansan on syytä nousta seisomaan ja vaatia oikeutta. Me, suomalaiset, olemme selkeästi Valkoinen Kansa. Sehän on aivan selvää. Se on koko kansallismielisyyden näkyvin piirre.

   Me emme sorra, emme ole koskaan sortaneet. Mutta meitä sorretaan, juuri nyt ja tässä. Me olemme sionistien ja heidän lakeijoidensa velkavankeja. Meidän työpaikkamme viedään pois. Meidän hyvinvointimme maksetaan muille.

   Me emme pääse tästä, jos olemme vain joukko vasemmistolaisia/porvareita/vihreitä, vaan meidän on satava takaisin identiteettimme, oma kansamme. Suomen kansa. Ensin olen suomalainen, olen osa Valkoista Kansaa.

   Sitten voin olla muuta, mutta ensin, kaikkein tärkeintä, olen suomalainen, Valkoisen Kansan suomalainen.

   Juutalaisten menestys perustuu ultraetnisyyteen. He viis välittävät mistään muusta kuin omasta ryhmästään.

   Me emme voi nousta ahdingosta vain politikoimalla, meidän on tunnustettava oman kansamme väriä.

   Se ei ole missään tekemisissä rasismin kanssa. Se on tunne siitä, että me ja kansamme olemme arvokkaita, meillä on paikkamme tässä maailmassa ja meillä on Veljiä kaikissa Valkoisissa Maissa, Valkoisissa Kansoissa.

   Se on identiteetti.

Comments are closed.