Koti Artikkelit Vastarintaliike Radikaalia sanomaa SuomiAreena-viikolla

Radikaalia sanomaa SuomiAreena-viikolla

9

Heinäkuun jälkipuoliskolla valtaapitävät syöttävät kansalle tavallistakin suuremmalla tarmolla vääristyneitä arvoja sekä illuusiota poliittisesta mielipiteenvapaudesta. Porissa vuosittain järjestettävää maamme suurinta poliittista keskustelutapahtumaa SuomiAreenaa mainostetaan sadoilla puhujilla ja tilaisuuksilla.

porimm6

SuomiAreena kuvastaa hyvin suomalaista lumedemokratiaa: eliitin johtamalla “avoimella” poliittisella keskustelutapahtumalla luodaan mielikuvaa yhteiskunnasta, jossa tavallinen kansalainenkin voi vaikuttaa.

Kun aletaan puhua tulevaisuutemme kannalta aidosti merkittävistä asioista, kuten monikulttuurisuudesta, median puolueellisuudesta tai sionistisista valtarakenteista, sävy muuttuu kuitenkin välittömästi. Ilmapiiri pingottuu ja kaikki keskustelijat osoittavat ennen pitkää olevansa samaa harmaata massaa. Eliitti ei anna suunvuoroa todellista muutosta tahtoville. SuomiAreenan järjestäjät pitivät huolen, että suomalaisvastaisuus kukki tapahtuman keskiössä.

SuomiAreenan “keskustelut” olivat ennalta-arvattavia. Maanantaina väännettiin peistä siitä, ovatko vankeustuomiot Suomessa yleisesti ottaen liian lieviä. Perussuomalaisten Laura Huhtasaaren mielestä seksuaalirikolliset voitaisiin siirtää virolaisiin vankiloihin suorittamaan rangaistuksiaan. Lisäksi Huhtasaari vaati seksuaalirikollisille kovempia oloja Suomen vankiloissa.

porimm5

Tämän jälkeen SuomiAreena päästi ääneen hurjistuneen Li Anderssonin, jonka mielestä rangaistukset eivät ylipäätään ole Suomessa liian lieviä. Huhtasaari ei ollut Anderssonin mielestä pätevä ihminen ottamaan kantaa siihen, millaisia tuomioita esimerkiksi raiskaajille tulisi antaa.

Seuraavana päivänä pantiin lisää vettä myllyyn keskustelemalla maahanmuutosta. Kokoomuksen kansanedustaja ja entinen VATT-johtaja Juhana Vartiainen muun muassa väitti keskustelun aikana maahanmuuton olevan talouskasvun perusta.

Käytettäessä Ruotsia esimerkkinä maahanmuuton tuhoisista seurauksista Vartiainen vähätteli tutkimuksiin perustuvaa tietoa Ruotsin yli viidestäkymmenestä “No go” -alueesta, jonne valkoiset viranomaisetkaan eivät yleensä mene. Vartiainen maalaili, että Ruotsilla on “kansainvälinen, vastuullinen maahanmuuttolinja”. Vartiaisen mukaan Suomessa “kansa ei ole riittävän avarakatseinen ja väärinkäsityksiä ei torjuta”. Keskustelun loppupuolella kokoomuslainen vielä tölväisi, että kun suomalainen lapsi syntyy, heikentää se julkista taloutta!

Samaa sarjaa olivat siirtolaisinstituutin entisen johtajan Ismo Söderlingin kommentit, joissa hän rinnasti somalit, arabit ja suomenruotsalaiset toisiinsa. Söderling toitotti pohjalaisen Närpiön kunnan elinvoimaisuutta, koska kunnassa 10 prosenttia väestöstä on maahanmuuttajia. Hävyttömyyden huippu oli kuitenkin, kun hän ilmoitti “ilosanoman” siitä, että viime vuosi oli ensimmäinen, jolloin suomenkielisten – käytännössä valkoisten etnisten suomalaisten – määrä väheni!

Keskustelussa mukana olleet Perussuomalaisten Nuorten entinen puheenjohtaja, äärisionisti Simon Elo ja Suomen perusta -ajatuspajan Samuli Salminen vastasivat kommenteista törkeimpiin vain vaivaantuneella hiljaisuudella. Kukaan neljästä keskustelijasta ei uskaltautunut puhumaan valkoisen suomalaisen syntyvyyden puolesta.

porimm4porimm1 porimm2 porimm3 porimm7 porimm8 porimm9

Keskiviikkona eräs keskustelunaiheista oli, mistä rakentuu turvallinen Suomi ja minkälaiset turvallisuusuhat keskustelijat kokivat suurimmiksi 2010-luvun Suomelle. Poliittisesti korrekteille raiteille keskustelun vei Eero Heinäluoma, joka mainitsi yhdeksi suurimmista turvallisuusuhista “suvaitsemattomuuden”. Hän kauhisteli Euroopan luisumista kohti “pahamaineista natsi-Saksaa”.

Heinäluoman jälkeen tapahtui ketjureaktio ja lähes kaikki loput keskustelijat puolustusministeri Jussi Niinistöstä JHL:n toimialajohtajaan Päivi Niemi-Laineeseen mainitsivat suureksi turvallisuusuhaksi “radikalismin”. Todellisuudessa vain kansallismielinen radikalismi voi torjua esimerkiksi islamistiterrorismin rantautumisen Suomeen.

Vastarintaliikkeen Porin aktivistiryhmän mielestä suomalaisilla on oikeus saada sensuroimatonta tietoa yhteiskunnallisista ongelmista. Niinpä ryhmä päätti jalkautua useana päivänä SuomiAreena-viikolla kaupungin keskustaan jakamaan suorapuheista ja sionismista täysin vapaata Magneettimedia-lehteä.

Lehteä jaettiin kadulla vastaantulijoille sekä ostoskeskuksiin, kauppoihin ja ravintoloihin. SuomiAreenan lisäksi väentungosta lisäsi samaan aikaan järjestetty festivaali Pori Jazz, joten keskustelukumppaneita riitti. Aktivistien saama vastaanotto oli pääosin kiinnostunutta ja positiivista. Maanantaina aktivistien vieressä marxilaista propagandaansa mainostanut Helsingin Sanomien väki ei tosin vaikuttanut pitävän siitä, kuinka hyvä menekki Magneettimedialla oli.

Vaihtoehtoiselle medialle oli Porissa tilausta, mikä ei ole ihmekään kaupungissa, jonka johtava sanomalehti on suomalaisvihamielinen Satakunnan Kansa. Sen voimme luvata, että tulemme jatkamaan totuudenmukaisen sanoman levittämistä Porissa, pitivät kaupungin mielipidevaikuttajat siitä sitten tai eivät.

 

Maria Pöysti

9 KOMMENTIT

  1. Kylläpä pisti vihaksi Vartiaisen kommentit. Vartiaisen tulisi muistaa, että nuoriso on saanut aikaan ennenkin, hyvänä esimerkkinä verikoirat ja jääkäriliike.

  2. Olisi erittäin mielenkiintoista tietää, mihin esim. Vartiainen perustelee tällaisen absurdin väitteensä? Entäs toinen läpimätä kulttuurimarxisti, jonka nimi todenäköisesti löytyy myös ns. Tiitisen listalta, Heinäluoma? Onko olemassa mitään emppiiristä evidenssiä tukemassa hänen esittämiään väitteitä? Kulttuurimarxismi ja muu Suomi vastaisuus viettivät näköjään riemujuhlia Porissa. Onneksi Porin aktivistit olivat “piikkinä lihassa”. Tällaisten päättäjien kynsissä Suomella ja suomalaisilla ei ole mitään tulevaisuutta. Senhän nämä riemumielin toivat julki puheissaan.

  3. Eihän vastatintaliikkeellä ole mitään tekemistä magneettimedian kanssa? Tämä oli siis kysymys.

  4. Tuosta yhdestä kuvasta voisi päätellä että Porissa on fiksumpia järjestyksenvalvojia kuin Kouvolassa:D

  5. Elämme todella surullisia aikoja kansallismielisten valkoisten suomalaisten kannalta. Meitä pidetään rikollisina terroristeina ja samaan aikaan valtaapitävät, yritysmaailma, pankit, poliitikot ja yliopistoporukka pumppaavat Suomen tyhjäksi. Suomi on pilattu ja myyty suursijoittajille. Kansa ei välitä ja uskottelee itselleen ja muille elävänsä maailman parhaassa maassa. Mamuja ei saa kritisoida eikä oikein mitään muutakaan. Silloinhan voi leimautua natsiksi!

  6. Kylläpä nousi verenpaineet kun luki noita Vartiaisen juttuja! Vanhat kunnon keskiaikaiset rangaistukset kunniaan.

    Eläköön Kosto!

Comments are closed.