Koti Uutisia Ukrainan kriisi Radikaali ukrainalainen nationalistijohtaja ammuttu Ukrainassa

Radikaali ukrainalainen nationalistijohtaja ammuttu Ukrainassa

1
UK_Oleksandr_Muzitsko
(Itar-Tass)

Tietojen mukaan Ukrainan poliisi on ampunut kuoliaaksi yhden kansallismielisen Oikean sektorin johtajista. Venäläinen uutistoimisto Itar-Tass kertoo, että ammuttu mieshenkilö oli Oleksandr Muzitško.

Muzitško ammuttiin pidätysoperaation yhteydessä. Hänen kerrotaan avanneen tulen häntä pidättämään tulleita poliiseja vastaan. Häntä epäiltiin huliganismista ja virkamiesten uhkailusta sekä yhteyksistä järjestäytyneeseen rikollisuuteen.

Venäläiset syyttivät Muzitškoa taistelusta venäläisiä sotilaita vastaan Tšetšeniassa.

Lähteet: Itar-Tass, Yle

Aiheeseen liittyen: Krimi kieltää Oikean sektorin toiminnan

1 KOMMENTTI

 1. Tämä mies on kunnostautunut niin, että jos joku haluaisi häväistä “kansallismielisiä”, niin tämä Muzychko on varsinainen löydös tätä tarkoitusta varten! Tämä video, jossa hän pahoinpitelee Rovnon kaupungin seudun valtion syyttäjää oli varsinainen hitti:
  http://www.youtube.com/watch?v=VQakVj7IvZM

  Ukrainan väestö kyllästyy näiden muka “kansallismielisten” ääliöiden “suoraan toimintaan”. Juutalaiset oligarkit ja rabbit ovat jo aloittaneet propagandaa “fasisteja” ja “natseja” vastaan, kiitos Muzychkolle ja sen tapaisille hyödyllisille idiootteille. Kuten ennustinkin hyvin varhaisessa vaiheessa nyt tullaan vaiheeseen jossa kaikki kansallismieliset hävitetään joka puolelta.
  Juutalaiset eivät turhaan rahoittaneet näitä muka “kansallismielisisä”; näin oli luotu se tulitikku, jolla voidaan sytyttää metsä (sisällissota josssa valkoiset tappavat valkoisia, sodan perimmäinen tarkoitus). Tulitikkuhan on tarkoitettu hävitettäväksi kunhan metsä on sytytetty tuleen ja Ukraina on tuhottu sisällissodassa ja lakkaa olemasta valtiona ja hajoaa. Metsästyskausi on alkanut; Muzychkosta alkaen, koska hän oli älyvapaan terrorin symboli.

  Tulevaisuus näyttää synkältä: näiden muka kansallismielisten typeryksien ansiosta kaikki kansallismieliset liikkeet on nyt häväisty väestön silmissä ja haukuttu “fasisteiksi”, “natseiksi”, ja itse kansallissosialistinen aate on häväisty väestön silmissä moneksi vuodeksi eteenpäin sekä Ukrainassa, että Venäjällä (ja muuallakin). Juutalaisten pitkäaikainen suunnitelma on toiminut taas erinomaisen hyvin.

  Toivottavasti suomalaiset KM/KS eivät toimi tällä tavalla kuin ukrainalaiset älyvapaat “kansallismieliset”, jotka omalla absurdisella toiminnalla auttoivat juutalaisia oligarkkeja valtaan, pilasivat kaikkien KS/KM liikkeiden mainetta, sytyttävät Ukrainan sisällissotaan ja kaivoivat oman hautansa (kuten kuuluu suunnitelmaan).

Comments are closed.