Koti Uutisia Rabbit: Kerry julistanut sodan Jumalalle

Rabbit: Kerry julistanut sodan Jumalalle

2
Rabbi Yisrael Ariel on yksi avoimen kirjeen allekirjoittajista.
Rabbi Yisrael Ariel on yksi avoimen kirjeen allekirjoittajista.

Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerrylle tuohtuneet juutalaisrabbit ovat kirjoittamassaan avoimessa kirjeessä todenneet, että John Kerry on “julistanut sodan Jumalalle”. Kerry sanoi viime viikolla, että Israelin boikotti olisi mahdollista, jos maa epäonnistuu rauhanneuvotteluissa palestiinalaisten kanssa.

Rabbit varoittavat Kerryä, että hän saattaa kohdata “jumalallisen rangaistuksen”, jollei hän lopeta puheitaan. “Mikäli jatkatte tällä tuhoisalla polulla, voitte olla varma, että vahvistatte iänikuista epäsuosiollista asemaanne juutalaisessa historiassa”, rabbit kirjoittavat kirjeessään Kerrylle.

Avoimen kirjeen John Kerrylle oli allekirjoittanut viisi israelilaista rabbia.

 

Lähde: The Jerusalem Post

Aiheeseen liittyen: John Kerryä syytetään antisemitistiksi

2 KOMMENTIT

  1. Missäs tässä kohtaa olikaan se epäjatkuvuuskohta. Ensin rabbit sanovat että Kerry saa jumalan vihat niskoilleen ja sitten seuraavaksi kommentoidaan että toimiensa vuoksi Kerry tullaan muistamaan negatiivisesti juutalaisten historiassa. Ovatko nuo kaksi asiaa samat? Ei minun mielestäni. Ovatko juutalaiset kohottaneet itsensä jumaliksi? Näyttää vähän siltä, muutoinhan kirjeen logiikka ei päde.

    Mutta toisaalta, tämä kirje on viiden rabbin henkilökohtainen mielipide. Ei juutalaisten. Ja hyvä niin.

  2. Kerry tekee “juutalaista historiaa” siksi, koska hän hän samassa veneessä ja tuo on typerää teatteria. Äärijuutalaiset kokeilevat erilaisia strategioita, joita voi ottaa käyttöön tarvittaessa kontrolloidakseen myös oppositiota.

Comments are closed.