Koti Uutisia Rabbi: juutalaiset ja muslimit ovat liittolaisia Euroopassa

Rabbi: juutalaiset ja muslimit ovat liittolaisia Euroopassa

6
Yhteistyötä Ruotsin Malmössä.
Yhteistyötä Ruotsin Malmössä.

Tänä vuonna monikulttuurisuus on ehtinyt näyttää hampaansa niin Suomessa kuin koko Euroopassakin. Oulun kirvesmurhat, porilaisen lenkkeilijätytön murha sekä joukkoraiskaus Viking Amorellalla ovat vain jäävuoren huippuja Suomessa tapahtuneista monikulttuurisista rikoksista. Erityisesti median harjoittama sensuuri monikulttuurisuuden haitoista on suututtanut suomalaisia sosiaalisessa mediassa.

Muslimien toteuttamat iskut Charlie Hebdoon sekä Kööpenhaminaan ovat puolestaan lisänneet antisemitismihysteriaa koko Euroopassa. Populistien on ollut helppo tarttua islam-aiheeseen ja samastua juutalaisiin, sillä heidän mukaansa eurooppalaiset ja juutalaiset ovat samalla puolella yhteistä vihollista vastaan. Kuitenkin monet johtavat juutalaiset ovat juuri niitä, jotka haluavat tehdä Euroopasta “monikulttuurisen”. Heille islamiin liittyvät väkivaltaisuudet ovat pieni hinta siitä, että Euroopan väestö saadaan vaihdettua.

Esimerkiksi juutalaisjohtaja Pinchas Goldschmidt oli taannoin venäläisen uutiskanava RT:n haastattelussa, jossa hän sanoi “juutalaisten olevan sivilisaatioiden yhteentörmäyksen keskellä”. Goldschmidtin mukaan juutalaiset ja muslimit taistelevat yhdessä “rauhallisen, vapaan ja integroidun” Euroopan puolesta, millä hän viittaa esimerkiksi kosher- ja halal-rituaaliteurastusten sekä lasten ympärileikkaamisen sallimiseen. Rabbi toteaa juutalaisten ja muslimien olevan luontaisia liittolaisia Euroopassa.

 

 
Aiheeseen liittyen:

David Cameron kiitti juutalaisia monikulttuurisuudesta
Eläinrääkkäys sai Puolan juutalaiset ja muslimit yhdistymään
Joe Biden: juutalaiset muokanneet amerikkalaisten asenteita
Juutalaisjohtaja huolissaan kansallismielisten menestyksestä eurovaaleissa

6 KOMMENTIT

 1. Jaa-a. Minä kun olin siinä käsityksessä että arabit vihaa juutalaisia. Kai heillä on yhteinen missio länsimaiden osalta. Eikö Netanjahu kehoittanut juutalaisia muuttamaan takaisin Israeliin? Eli ensin juutalaisten avulla ajetaan monikulttuurisuutta ja moskeijoita joka maahan, ja sitten juutalaiset itse pakenisivat Israeliin? Nerokasta. Tosin vaikea uskoa niiden kaikkien sinne mahtuvan. Muslimit jatkuvasti itkevät kaltoinkohteluaan myöskin, pitäisiköhän nyt jonkun heidän Netanjahua vastaavan suur-imaamin kutsua heidät takaisin luvattuihin maihinsa (niissä ainakin on tilaa, koska niitä maita on niin paljon mistä näitä tulee)

 2. On tosi se, että ISIS ja Jabhat al-Nusra saa tukea Israelin ilmavoimilta ja jopa aseellista tukea kaataakseen al-Assadin. Mutta Kööpenhaminan tapauksen tietäen en voi käsittää, mitä tällä rabbilla liikkuu päässä.

 3. Liittolaiset kipin kapin takaisin lähi-itään. Kiva kun kävitte, mutta ei tule ikävä.

 4. Ja meidän oma suvakki kukkahattu mediamme kailottaa suureen ääneen viimeisempien murhaiskujen jälkeen että ei pidä tehdä tämän vuoksi äärimmäisiä ratkaisuja,sillä pohjoismainen demokratia ja monikulttuurisuus yhteiskunta kyllä kestää nämä murhat ja raiskaukset.
  Kysympä vaan kuka on tämän kestämisen hyväksyttänyt ja missä ! ! ja kuinka paljon tarvitaan viattomia uhreja ennenkuin voidaan myöntää että on tehty perustavanlaatuinen virhe maahanmuutto politiikassa.Valitettavasti nämä epatot jotka näitä päätöksiä tekevät,eivät joudu vastuuseen kuten pitäisi.

 5. Totta kai ovat liittolaisia, sillä nehän olivat juutalaisia ajattelijoita jotka ajoivat läpi saraseenien nykyisenkaltaisen holtittoman maahanmuuton Eurooppaan. Eurooppalaiset taistelivat musulmaaneja vastaan yli tuhat vuotta. Ei noita muhamettilaisia kukaan täysjärkinen Eurooppaan halunnut ja tämä muutos on tapahtunut lain ja moraalin vastaisesti.

 6. Nakisin tassa vastuullisina vasemmistolaisia ja laitaoikeistoa jotka ovat tehneet lujasti toita saadakseen islamisteja EU:n alueelle ja vetoamalla inhimillisiin tunteisiin itkemalla krokotiilin kyyneleitaan islamistien kaltoinkohtelulle. He itse tietavat kylla taustat ja mita he ajavat takaa, eivat he “sinisilmaisia” ole. Tama meneillaan oleva islamistien kansainvaellus EU:n ja Pohjois Amerikkaan, liittyy ei niin yksinkertaisesti NWO:n, Chrislamin, Rifid, etc. kehittelyyn.

  Jeesuksen Kristuksen tulemus on hyvin lahella, on kristittyjen aika herata ja laittaa lamput kuntoon, on jokaisen kristityn velvollisuus kertoa ei-kristityille evankeliumi ettei he joutuisi Helvettiin kun uskovat evankeliumin. Elamasi on liian lyhyt tuhlattavaksi joutaviin, jos et ole viela Armahdettu, pida kiiretta, Jeesuksen Kristuksen Pyha Armoistuin on viela avoinna. Tunnusta kaikki syntisi ja hylkaa ne, niin sinulle tapahtuu laupeus, niin etta kaikki tunnustamasi synnit pyyhditaan pois Jeesuksen Kristuksen mittaamattoman kalliilla Pyhalla Verella. Jumala luo sinuun uuden hengen ja uudestisynnyt Jumalan lapseksi ja sinusta tulee Jumalan Valtakunnan kansalaiseksi. Jumala, Taivaan Isana pitaa sinusta tayden huolen, asunnon, joka paivaisen leivan, vaatteet etc. mita tarvitset. Sinun uudesti syntynyt henkesi tarvitsee ravintoa, se on Pyha Raamattu, Jumalan Sana. Kun luet sita rukouksessa se tulee elavaksi sinulle. Jumalan Pyha Henki kirkastaa Jeesusta Kristusta sinulle ja Han kasvaa sinussa ja sina kasvat Hanen tuntemisessa.

  Lukijani, pida kiiretta, Jeesus Kristus tulee pian ja Armon aika on ohi onneton, me muutumme silmanrayksessa Hanen kaltaisekseen Hanen tulemuksessa ja sina jaat tanne, et kuulunu porukkaan.

Comments are closed.