Koti Uutisia Rabbi: homoseksuaalien juutalaisten sielu on arvokkaampi kuin ei-juutalaisten

Rabbi: homoseksuaalien juutalaisten sielu on arvokkaampi kuin ei-juutalaisten

2

Rabbi Eli Ben-Dahanin mukaan samaa sukupuolta olevien parien avioliitot ovat yhtä kiellettyjä kuin juutalaisten ja ei-juutalaisten väliset avioliitot.

Israelilaisia homosotilaita.
Israelilaisia homosotilaita.

“Homoseksuaalien juutalaisten sielu on arvokkaampi kuin ei-juutalaisten. Juutalainen on ei-juutalaista arvokkaampi siitäkin huolimatta, onko hän homo vai hetero”, sanoi Eli Ben-Dahan, uskonnollisten asiain varaministeri lausunnossaan israelilaiselle päivälehti Maariville perjantaina.

Ben-Dahan kuitenkin vastustaa jokaista lakiehdotusta, joka koskee samaa sukupuolta olevien parien avioliitto-oikeuden sallimista, samoin kuten juutalaisten ja ei-juutalaisten välisten avioliittojen sallimista. Rabbi Ben-Dahan on oikeistopuolue HaBayit HaYehudin (‘Juutalaisten koti’) jäsen.

“Samaa sukupuolta olevien parien avioliitto on luonnotonta […] on luonnollista, että maailma haluaa turvata miehen ja naisen välisen suhteen jatkuvuuden”, jatkoi uskonnollinen johtaja.

Ben-Dahan antoi lausuntonsa samaan aikaan, kun hänen puolueensa HaBayit HaYehudi ja Yesh Atid (‘On tulevaisuus’) saavuttivat kompromissin, joka raivaa tietä esiasteiselle lakiesitykselle Israelin parlamenttiin knessetiin. Esitys kieltäisi verohelpotukset samaa sukupuolta oleville vanhemmille.

Kirjallinen sopimus kahden liittoutuneen puolueen välillä on pidetty salassa. On odotettavissa, että kyseinen lakiesitys hylätään, ja talousministeriö sitä vastoin ottaa verohelpotukset sääntöihinsä.

Ben-Dahan, knessetin äänestyksestä pois jäänyt ministeri toteaa, ettei hän halua vainota homoseksuaaleja. Hänen vastustuksensa lakiesitystä kohtaan kumpuaa hänen sitoumuksestaan Israelin juutalaisuuden säilyttämiselle.

“Minun on pidettävä valtio juutalaisena. Asiat, jotka eivät ole samassa linjassa tämän tehtävän kanssa, eivät saa hyväksyntääni”, sanoi rabbi.

Euroopan juutalaiset ovat kuitenkin perustaneet homoliikkeen, ja sen yhtenä suurimmista puolestapuhujista on ollut muiden muassa juutalainen Magnus Hirschfeld, josta Kansallinen Vastarinta on julkaissut artikkelin.

 

Lähteet: Nordfront.se, Haaretz

2 KOMMENTIT

    • Oikeutettu kysymys, mutta ydin on siinä kuka mediassa saa tietyn imagon ja tässä suhteessa me kansallismieliset olemme valitettavasti altavastajina. Kuitenkin on niin että suuri hiljainen enemmistö allekirjoittaa näkemyksemme, tohtimatta asettua silti virallista monikulttuurismantraa vastaan. Käytännössä kysymys on tietyn kriteerin ylityksestä, jolloin keskiluokka kokee etunsa siten uhatuksi, että yhteinen konsensus vastatoimiin eli vallankumoukseen ryhtymisestä ylittyy. Ja tätä silmälläpitäen kansallisen vastarinnan toiminta on välttämätöntä, tulee olla kaaderi joka näyttää, ohjaa ja toimii tarpeenn tullen kuten pitää, tässä edelläkävijänä on kultainen aamunkoitto!

Comments are closed.