Koti Uutisia Raaka murha Saksassa

Raaka murha Saksassa

0

DanielS

Maaliskuun 10. päivä saksalainen Daniel S. oli ystäviensä kanssa juhlimassa. Vuokratun linja-auton kanssa liikkeellä ollut kaveriporukka päätti ottaa viisi turkkilaistaustaista nuorukaista mukaansa, koska autossa oli vapaita paikkoja.

Pian tämän jälkeen olivat turkkilaistaustaiset alkaneet haastaa riitaa yhden matkustajan kanssa. Daniel S. meni rauhoittamaan tilannetta. Kun linja-auto seuraavaksi pysähtyi, vastassa oli lisää turkkilaistaustaisia, jotka riitapukarit olivat soittaneet paikalle. Daniel meni ensimmäisenä ulos autosta tavoitteenaan rauhoittaa tilanne.

Porukka kävi samantien Danielin päälle potkien tätä päähän ja ylävartaloon. Raaka pahoinpitely johti siihen, että Daniel joutui koomaan ja kuoli neljä päivää myöhemmin saamiinsa vammoihin.

Yksi turkkilaistaustaisista, Cihan A., pidätettiin murhasta. Kuusi muuta osallisista eivät ole pidätettyinä. Pidätetyn ystävät ovat esimerkiksi Facebookissa haukkuneet Danielia natsiksi ja iloinneet tämän kuolemasta. Daniel S. oli aivan tavallinen saksalainen, jolla ei ollut mitään yhteyksiä poliittisiin järjestöihin.

Tapahtuman takia järjestettiin muistotilaisuus Kirchweyhen kaupungissa. Muistotilaisuuteen tulleita kansallismielisiä ei jostain syystä päästetty osallistumaan tilaisuuteen osoittamaan kunnioitusta menehtyneelle ja tämän läheisille. Osalta otettiin jopa henkilötiedot ylös, ja kaksi pidätettiin.

 

Aiheesta muualla:

NPD.de

Identitaere-bewegung.de