Koti Artikkelit Raaka kaksoismurha – teko, josta media vaikeni

Raaka kaksoismurha – teko, josta media vaikeni

11
ak_raakakaksoismurha
Oikealla Channon Christian ja Christopher Newsom.

Kansallinen Vastarinta on viime aikoina uutisoinut lukuisista tapauksista, joissa mustat ovat pahoinpidelleet ja murhanneet valkoisia niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassa. Yleensä valtamediat eivät uutisoi viharikoksista, joissa uhrit ovat valkoisia. Esittelemme seuraavaksi tapauksen, joka on erinomainen johdanto synkän ilmiön ymmärtämiselle.

Tammikuun alussa vuonna 2007 mustaihoisten jengi kidnappasi, raiskasi ja kidutti kuoliaaksi Channon Christianin ja Christopher Newsomin. Tiedotusvälineet kuitenkin hiljensivät tämän hämmästyttävän raa’an teon.

Tiedotusvälineet ottavat hyvin harvoin esille valkoisia kohtaan tehtyjä rasistisia tekoja, koska nämä tapahtumat eivät ylläpidä kuvaa valkoisista jatkuvasti muita rotuja sortavana rotuna. Ruotsin Vastarintaliikkeen julkaisu Nordfrontin selvitysten mukaan yksikään Ruotsin suurista päivälehdistä ei maininnut sanaakaan Channon Christianin ja Christopher Newsomin harvinaisen raa’asta kaksoismurhasta, joka tapahtui USA:ssa vuonna 2007. Myös Yhdysvalloissa tapahtumasta oltiin hiljaa tiedotusvälineissä, kunnes tavallinen kansa alkoi reagoida tietojen pimittämiseen.

Tammikuun 6. päivä vuonna 2007 Channon Christian (21) ja Christopher Newsom (23) lähtivät asunnoltaan Tennesseen Knoxvillessä mennäkseen ystävänsä luo. Parkkipaikalla odotteli viiden mustan jengi, joka koostui 18–25-vuotiaista nuorista. Channon ja Christopher siepattiin ja kuljetettiin aseella uhaten heidän omalla autollaan parin korttelin päässä sijaitsevaan asuntoon.

Channonin vanhemmat löysivät parin auton kahden päivän päästä ja kolmantena päivänä, 9. tammikuuta, poliisi saapui asuntoon, josta he löysivät kuolleen Channonin raa’asti pahoinpideltynä, joukkoraiskattuna ja heitettynä roskatynnyriin. Christopher löydettiin lähellä kulkevalta junaradalta ammuttuna, vyötäröstä alaspäin alastomana, sidottuna sekä poltettuna kuoliaaksi.

trash-can-channon-christian-460x337

Channon ja Christopher kuolivat useiden tuntien raiskausten ja kidutuksen jälkeen. Knox Countyn oikeuslääkärin mukaan Christopher joutui seksuaalisesti pahoinpidellyksi esineellä ja sen jälkeen henkilön raiskaamaksi. Tämän teon aikana hänet silmänsä olivat sidottuina ja hänelle oli laitettu suukapula. Hänet raahattiin tämän sitten pois, minkä jälkeen häntä ammuttiin takaraivoon, niskaan ja selkään, ennen kuin hänet sytytettiin palamaan.

Vielä huonommin kävi Channonille, joka kuoli tukehtumalla sen jälkeen, että hänet oli ensin raa’asti pahoinpidelty ja altistettu seksuaaliselle kidutukselle. Usean tunnin ajan neljän mustaa miestä raiskasi Channonia käyttäen vaginaa, anaalia ja suuta, ja häntä myös pahoinpideltiin jonkinlaisella esineellä. Channonin vauriot olivat laajat ja ne aiheuttivat verenvuotoa. Hänen ollessaan vielä elossa häntä hangattiin valkaisuaineella, jota samaan aikaan kaadettiin hänen suustaan alas.

Jengin lopetettua raiskaukset hänet sidottiin verhoilla ja lakanoilla ennen kuin hänen kasvonsa peitettiin viidellä jätepussilla. Sitten hänet heitettiin roskatynnyriin lakana päällään. Oikeuslääkärin mukaan Channon oli tuolloin vielä elossa – hän tukehtui muovipussiin ja kuoli roskatynnyriin.

Kyseiset viisi henkilöä tuomittiin raiskauksesta, murhasta, sieppauksesta ja ryöstöstä tai avunannosta näille rikoksille. Kaksi heistä sai monivuotisen vankilatuomion, kaksi elinkautisen ja yhdelle langetettiin kuolemantuomio.

article-1220695-06D64A08000005DC-392_468x409-460x402

Syy tälle raa’alle kaksoismurhalle tuntuu olevan epäselvä, ja motiivin väitetään alun alkaen olleen auton varastaminen. Sen sijaan näyttäisi olevan selvempää, ettei kyse ollut viharikoksesta. “Ei ole olemassa mitään todisteita siitä, että kyseessä olisi ollut viharikos”, totesi John Grill, Knoxville Countyn piirisyyttäjän avustaja. Tiedotusvälineet toistivat tätä lainausta pitkälle eteenpäin.

Tiedotusvälineet saivat pian valtavaa kritiikkiä tämän raa’an kaksoismurhan hiljentämisestä. KnoxNewsin mukaan vain paikalliset tiedotusvälineet Knoxvillessä ja uutistoimisto AP tiedottivat tapauksesta säännöllisesti toisin kuin muu media, jossa tapaus sai hyvin vähän huomiota.

Kuvan mukaisia kysymyksiä ilmeni toistuvasti tiedotusvälineiden pysyessä hiljaa tapahtuneesta. Median vastine syytöksiin oli, että "rasistiset" tahot "käyttäisivät hyväkseen" tapahtunutta murhaa.
Kuvan mukaisia kysymyksiä ilmeni toistuvasti tiedotusvälineiden pysyessä hiljaa tapahtuneesta. Median vastine syytöksiin oli, että “rasistiset” tahot “käyttäisivät hyväkseen” tapahtunutta murhaa.

Ihmiset osoittivat suuttumuksensa median tiedottamattomuuteen blogeissa ja sosiaalisessa mediassa. Countrylaulaja Charlie Daniels kyseenalaisti kotisivuillaan, miksi hän tuskin oli kuullut tapauksesta kotikaupungissaan Nashvillessä, joka sijaitsee vain 240 kilometriä Knoxvillestä. Daniels totesi seuraavasti: “Tapahtumahetkellä maassa oli tuskin viittä tapausta, jotka olisivat voineet olla tätä tapausta tärkeämpiä. On täysin epäoikeudenmukaista näitä nuoria henkilöitä kohtaan, että ihmisille jätetään kertomatta tapahtuneesta.”

Glenn Reynolds, Tennesseen yliopiston juridiikan professori, kertoi paikalliselle medialle, että amerikkalaisilla tiedotusvälineillä on “malli” siitä, kuinka he raportoivat valkoisten mustiin kohdistamia rikoksia. Tätä mallia ei kuitenkaan ole käänteisissä tapauksissa, mustien rikoksissa valkoisia kohtaan. Reynolds totesi seuraavasti: “Uskon, että tapaus olisi saanut suurta kansallista tilaa tiedotusvälineissä nopeammin, mikäli kyse olisi ollut mustaihoisesta parista, jonka viisi valkoihoista olisi siepannut ja tappanut.”

Nordfront.se

Lähteet:

The Florida Times-Union
Daily Mail
DavidDuke.com

11 KOMMENTIT

 1. Toimittajista, jotka sensuroivat tällaiset tapaukset suojellakseen sairasta maailmankuvaansa, ei ole kuin katulamppujen koristeiksi.

 2. Nämä elukat huhujen mukaan ihannoivat Kamau Kambon nimistä saarnaajaa joka profetoi valkoisen rodun tuhoamista.

  Eihän se todista tietenkään mitään.

 3. Jenkeissä on kolme tuliasetta jokaista amerikkalaista kohden(ATF:n selvitys vuodelta 2006). Valkoisten pitäisi suojata omat kotiseutunsa vaikka aseellisesti. Mutta sehän olisi rasismia, vaikka kyseessä olisi tarkoitus suojella.

 4. Alunperin ongelmana on se että amerikkalaiset vapauttaessaan orjansa, eivät nähneet niin pitkälle mitä mm. argentiinalaiset näkivät vapauttaessaan orjansa.

  • Alunperin ongelmana on se, että niitä orjia on yleensäkkään edes tuotu amerikkaan.

   • Olihan jenkeilläkin tämä Liberia-hanke. Jonkun verran sinne entisiä orjia muutti, tosin ei ratkaisevasti. Tarkoitushan oli, että kaikki ex-orjat muuttaisivat sinne.

 5. Suomalaisten kansallissosialistien on huolehdittava ettei vastaavaa pääse tapahtumaan Pohjoisesa Valtakunnassamme: kaikki maahanmuuttajat on rekisteröitävä ja varustettava seurantalaitteilla. Vaihtoehtona on välitön karkoittaminen kotimaahansa. Rikoksista tuomitut on karkoitettava Suomesta ja heiltä on perittävä heille maksetut sosiaalietuudet korkojen kera takaisin. Kansallissosialistien on puolustettava omaa rotuaan, koska kukaan muukaan sitä ei tee. Monikulttuurisuus on tuhonnut isiemme ja sotiemme veteraanien perintöä anteeksiantamattomalla tavalla.

 6. Kuvaavaa on oma sensuuri-Suomemme, Porvoon sieppaaja, kuten oli epäiltävissä, on varsin tumma ainakin käsivarsiltaan, nyt ko henkilöä epäillään myös nuuksion sieppaustapauksesta. Missään vaiheessa ei kuitenkaan ole mainittu etnistä taustaa, asia joka varmasti on ollut selvillä jo nuuksionkin tapauksen yhteydessä. Entäpä jos vapaudenriiston ja pahoinpitelyn lisäksi tutkittavana olisi myös murha.

  Viimepäivien uutisissa on ollut myös maininta mustanmiehen ruotsinlaivalla tekemästä raiskauksesta jossa uhrina ollutta naista myös pahoinpideltiin niin, että hänelle on jouduttu suorittamaan kasvoleikkauksia. Uutinen tosin oli hyvin pieni ja vaatimaton ilmiasultaan. Suuntaus on selvä, mutta päättäjätasolla sitä ei noteerata mitenkään, jossakin vaiheessa tulee se vaihe jossa kansa yksimielisesti sanoo jo riittää!

 7. Laitoin lehden linkin iltapäivälehdille kohtaan “uutisvinkki” Saa nähdä julkaisevatko…

Comments are closed.