Koti Uutisia PVL:n tulevien vappumielenosoitusten teema julkaistu!

PVL:n tulevien vappumielenosoitusten teema julkaistu!

2

Pohjoismainen Vastarintaliike on järjestänyt jo useiden vuosien ajan onnistuneita mielenosoituksia 1. toukokuuta. Tänä vuonna Vastarintaliike tulee osoittamaan mieltään Kungälvissä ja Ludvikassa. Mielenosoituksille on myönnetty myös luvat. Tämän vuoden mielenosoitusten teemana on ”työväki globalismia vastaan – pohjoisen kansan puolesta!”.

Työväenliikkeen pyhäpäivä 1. toukokuuta osuu tänä vuonna keskelle eri puolueiden kampanjoita EU-vaaleihin 26. toukokuuta. Puolueet vasemmalta oikealle nöyristelevät täysin globalismia, eivätkä vaadi eroa EU:sta. Globalistinen ja ylikansallinen EU piiskaa pohjoismaisia työläisiä avoimilla rajoillaan, yhä kasvavalla työvoiman tuonnilla ulkomailta ja helpottamalla suuryritysten mahdollisuuksia siirtää tuotantonsa ulkomaille. Työttömyys kasvaa, palkat laskevat ja työehdot ja -ympäristö huonontuvat. Tämä tapahtuu samanaikaisesti maailman rikkaimpien ryöstökapitalistien hieroessa käsiään ja nähdessä voittomarginaaliensa kasvavan. Eroaminen EU:sta on välttämättömyys sekä käytännöllistä käden työtä että teoreettista työtä tekevän pohjoisen kansan etujen turvaamiseksi.

Koko maailma globalisoituu, mikä tarkoittaa suuria vaikeuksia yksittäisten valtioiden itsemääräämisoikeuksille ja itsenäisyydelle, eli heidän vapaudelleen. Valtiot pakotetaan sen sijaan alistumaan kuuliaisesti esimerkiksi EU:n, YK:n, USA:n, Venäjän ja Kiinan tahtoon. Pohjoismaat eivät ole poikkeus, ja ne ovat nykyään pitkälti riippuvaisia muista tahoista sekä sotilaallisesti että taloudellisesti. Nykypäivän tilanteessa ei ole kuitenkaan realistista ajatella, että yksikään Pohjoismaista pärjäisi yksin suurvaltoja vastaan.

Pohjoismainen Vastarintaliike on ainoa vakava poliittinen toimija koko Pohjolassa, joka tarjoaa todellisen vaihtoehdon maailmankyläajatukselle näkemyksellään vapaasta ja yhtenäisestä Pohjolasta. Osoita mieltä kanssamme 1. toukokuuta EU:ta vastaan, ylikansallisia suuryrityksiä vastaan ja globalismia vastaan. Itsenäisyyden puolesta. Kansan puolesta. Pohjolan puolesta. Mobilisoimme työväen globalismia vastaan ja pohjoisen kansan puolesta!

Kaikki, jotka allekirjoittavat teemamme, ovat tervetulleita mielenosoituksiimme – riippumatta iästä ja sukupuolesta, eikä osallistujan tarvitse välttämättä kuulua Vastarintaliikkeeseen. Lisää tietoa muun muassa mielenosoituksen kokoontumispaikasta ja -ajasta sekä ohjelmasta tullaan julkaisemaan myöhemmin.

Lähde: Nordfront

2 KOMMENTIT

  1. Ketäs tämä “merkittävä poliittinen toimija” suosittelee eduskuntavaaleissamme äänestettävän? Asettuuko SVL kenenkään tai yhdenkään puolueen taakse?

  2. Pikaero EU:ta ei ole realistinen, mutta uudelleen neuvottelu jäsennyyden ehdoista voisi olla paikallaan, samalla sopimusmuotoilu niin että etäisyys Eu:n kasvaa ja sen valta määrätä kansallisia lakeja maissa.
    Suomi voisi aloittaa palauttamalla perustuslain alkuperäiseen muotoonsa ja tehdä sitten eu:ta sekä sen toimivaltaa koskevan lisäyksen/säädöksen joka mukailisi perustuslain henkeä, tämähän olisi itsenäisen valtion oikeus.

Comments are closed.